Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Zayn's eye.. » Chapter eight § Zayn's eye..

Zayn's eye..

23 juli 2012 - 13:04

226

1

221



Chapter eight § Zayn's eye..

Moet zometeen naar ziekenhuis dus hier nog ff snel een hoofdstukje :/

Ik kreeg vreselijke hoofdpijn. Ondertussen had mijn moeder al door dat we bij de auto stonden. Ik kromp ineen op de grond. ik wist niet hoe ik hierop moest reageren. moest ik juist blij zijn, of verdrietig zijn omdat ik net gehoord heb dat dé Zayn Malik gewoonweg mijn neef blijkt te zijn..?
Ik raakte in paniek. Ik begon rare vlekken voor mijn ogen te zien. ik voelde twee sterke armen om me heen. Mijn moeder. Ik hoorde haar huilen. 'Het spijt me zo Amina, ik had het je eerder moeten vertellen mijn lief, maar het kon niet anders. Ik dacht dat dit het juiste moment was.' zei ze huilend. Ik schudde mijn hoofd en voelde woede. Ik was ongelofelijk boos. Ik duwde haar van me af en beende weg. Ik wist niet waar ik naar toe ging. Als ik maar weg was van de onzekerheid. Ik had niet door waar ik liep. Ik ging op mijn gevoel af. Wat ik voelde was boosheid ik was verschrikkleijk boos. Op alles. Op mijn moeder op Maria op mijn vader. Op Zayn.. Shit. Hij is mijn neef. SHIT. ik kon het niet geloven! Dit kon gewoon niet waar zijn. Al die tijd..
Ik hoorde mijn moeder en Maria achter mijn aan lopen. Ze schreeuwden. 'AMINA KOM TERUG!' Ik begon te rennen zonder me er van bewust te zijn waar..


Reacties:


ZoeyRedbird
ZoeyRedbird zei op 23 juli 2012 - 19:21:
Schrijf snel verder!!! Ik wil weten hoe het afloopt!!!!

P.s hoe was het in het ziekenhuis??