Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » two

just a movie

26 juli 2012 - 0:54

506

3

343



two

om je een heleboel engels gezever te besparen schrijf ik alles in het nederlands op. plus dat is veel makkelijker voor mij XD

Dit was zo'n moment waarop ik blij was dat mijn moeder een geboren en getogen Schotse is. Ze heeft altijd in het Engels tegen me gepraat. Daardoor hoefde ik nooit te leren voor engelse proefwerken en kon ik nu net zo makkelijk switchen tussen Nederlands en Engels als ademhalen.
'Ik vroeg net of ik naast je kon komen liggen, maar dan in het Nederlands', zei ik. De jongen geeft niet meteen antwoord. Alsof hij zijn mogelijkheden een voor een aan het bedenken is. Best irritant eigenlijk. Maar daardoor krijg ik wel de kans om hem beter te bekijken. Hij ziet er heel knap uit met zijn spieren, blauwe ogen en bruine krullen. Uiteindelijk knikt hij. Ik zag dat hij geen zin had in een gesprek. Ik haalde mijn schouders op en gooide mijn o zo geweldige handdoek op het ligbedje neer. Op mijn gemak liep ik naar de rand van het zwembad, telde tot 3 en sprong erin. Ik zwom wat rondjes onder water. Daarna begon ik aan vierkantjes en driehoekjes. Ik hield van onder water zwemmen. Op een of andere manier leken problemen minder erg als je er onder water over nadacht. Ik kwam boven om adem te halen en hoorde de 4 jongens overleggen.
'Ze herkent ons niet', zei de jongen met zwarte haren.
'Dat is ook wel een keer iets anders', zei de blonde jongen. 'Een keer geen hysterische tienermeiden die overal handtekeningen willen'.
Ik dook weer onder water. Het was niet netjes om mensen af te luisteren. Zo was ik niet opgevoed. En daardoor begon ik me af te vragen of mijn ouders wel goede ouders waren. Ik bedoel, ik kookte nu al 2 jaar voor mezelf omdat ze nooit thuis waren. En ik was nog niet eens 16! Maar terug naar het andere probleem. De niet herkende jongens. Waar zou ik ze van moeten herkennen? Ik ging op de bodem van het zwembad zitten. Mijn record was 25 seconde onderwater zitten. Misschien kon ik dat record verbreken. Maar terug naar de 'bekendheden. Ze waren geen acteurs. Ik kende alle Nederlandse en Schotse acteurs. Tja, dat krijg je met een Schotse moeder en een Nederlandse vader. Damn it, ik raakte de tel kwijt. Whatever. Door met de beroemdheden. Acteurs waren dus uitgesloten. Misschien waren ze een band. Ze waren met 4, precies het goede aantal voor een band. Ik dacht aan alle filmpjes die ik op youtube had gezien. Plotseling kreeg ik een vermoeden. Voordat ik naar dit martelingsgebeuren ging had ik de band Troublemaker opgezocht. Waren ze misschien Troublemaker? Om dat zeker te weten moest ik ze van dichtbij zien. Ik schoot omhoog en hees mezelf op de zwembadrand.
'Ze is wel knap', hoorde ik de jongen met de zwarte haren zeggen.
'Iets voor jou, Lyam?' zei de blonde. De jongen met bruine krullen bloosde. Ik liep op ze af.
'Als je de volgende keer over iemand praat moet je dat doen als ze het niet kunnen horen', zei ik terwijl ik me zo goed als mogelijk afdroogde.


Reacties:


Rose1D
Rose1D zei op 27 juli 2012 - 23:28:
Omg zo goeeeeed x


Tweety
Tweety zei op 27 juli 2012 - 18:09:
LEUK(l)
ik ga op elk hoofdstuk reageren


MissEva
MissEva zei op 25 juli 2012 - 11:47:
Hahahaaa! Ik ga snel verder!

Xx