Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » nine

just a movie

29 juli 2012 - 21:52

644

3

290



nine

You had your dreams I had mine You had your fears I was fine Showed me what I couldn't find When two different worlds collide... Demi Lovato - Two Worlds Collide

Voor de zoveelste keer keek ik in de spiegel. Ik ging niet bescheiden doen. Ik zag er goed uit met mijn bruine short en witte hemdje. En natuurlijk mag ik dan mijn zwarte, afgetrapte all stars niet vergeten. Ik had zelf mams mascara geleend. Dat doe ik normaal dus nooit. Ik wist niet eens hoe ik het eraf ging krijgen? Maar dat was een probleem voor vanavond. Nu had ik een ander probleem. Mijn haar. Het liefste liet ik het los hangen, maar als ik de hele avond in een drukke club rond zou hobbelen zou het helemaal klitterig worden en daar had ik ook geen zin in. Maar een knot of staart stond ook zo stom. Uiteindelijk vond ik de gouden middenweg. Ik liet mijn haar los, maar deed een elastiekje om mijn pols. Als ik mijn lange haren zat was kon ik het gewoon in een knot doen. Ik wilde net op de bank gaan zitten wachten toen er geklopt werd. Als een pinguïn liep ik naar de deur. Gewoon, omdat het kon. Onderweg wierp ik nog een laatste blik in de spiegel. Ik deed de deur open en zag 4 zonnebrillen die me onbeschaamd aanstaarden.
'Wauw', zei Lyam. 'Die zag ik niet aankomen.'
'Wat', zei ik diva-achtig. 'Ik sloof me hier 5 minuten voor uit en dan zeg je dit?'
'Het was positief', mompelde Lyam. Voor de rest kreeg ik geen reacties. Toen de jongens wilden aanlopen liep ik nog snel even naar binnen om mijn zonnebril te halen. De jongens droegen zonnebrillen om minder snel herkend te worden. Ik droeg een zonnebril omdat het gewoon cool stond. Intussen was Lyam hersteld en zij aan zij liepen we naar de club toe. Het was een wandelingetje van 5 minuten dus we waren er zo. In de eerste 5 minuten vroegen al 3 jongens aan me of ik wilde zoenen. Ik voelde me niet heel erg op mijn gemak.
'Nee', was mijn standaard antwoord, maar ze bleven terugkomen. Toen de derde jongen langskwam wilde ik heel hard gaan gillen. Maar ik hield me in. Deels omdat toch niemand me zou horen door die harde muziek, deels omdat Lyam bezitterig een arm om mijn middel had geslagen. Vanaf dat moment kwamen ze niet meer. Ik bedankte Lyam uitvoerig terwijl mijn maag een flikflak maakte. Uiteindelijk haalde een vierde jongen het in zijn hoofd om naar mij te komen.
'Hey', zei de jongen. 'Zin om te zoenen?' Gelukkig begon Martin te praten anders had ik hem waarschijnlijk geslagen.
'Sorry, onze Lady heeft al een vriendje', terwijl hij naar Lyam wees. Ik bloosde. Jongen nr. 4 wist niet hoe snel hij weg moest wezen toen Martin flirterig zei: 'Maar ik ben nog vrij'. Ondertussen zat Lyam nog steeds aan me geplakt. Ik had er geen problemen mee om samen te dansen. Edward stak zijn duimen op naar Lyam en ik deed alsof ik het niet gezien had. Ik zou het later nog wel een keer vragen, dan kon ik ze weer lekker voor het blok zetten. Na een paar snellere nummers vroeg Lyam of ik wat te drinken wilde. Ik zei ja, maar dat verstond hij niet door de muziek. Dus knikte ik maar. Lyam pakte me bij mijn arm en leidde me naar de bar. Daar ontstond een hele discussie tussen de barkeeper en Lyam. Lyam had wat alcohol besteld, maar ik wilde gewoon cola. En de barkeeper bleek maar niet te kunnen begrijpen dat ik geen alcohol wilde. Je kon het van zijn gezicht aflezen. Er stond: welke tiener wil er nou geen alcohol? Het antwoord op die vraag was simpel. Ik wilde geen alcohol. Nog niet. Misschien over een jaar of... dertig. Na 5 minuten ging ik me met de discussie bemoeien. Binnen no time stond er een glas cola voor mijn neus. Voila, weer een discussie gewonnen.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 29 juni 2013 - 15:09:
Ik kan niet wachten tot ze ze weer voor het blok zet. Zoals jij dat zo mooi verwoordde


Tweety
Tweety zei op 27 juli 2012 - 19:44:
NOU, WIL JE HEEEEEEEEEEEEEEEEEEL SNEL VERDER GAAN PLEASE??
WOOPS CAPS XD


Tweety
Tweety zei op 27 juli 2012 - 19:44:
BAM