Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » De Bende Van De Bokkenrijders...Met Een Meisje Uit De 21e Eeuw?! #Intro » De Bende van de Bokkerijders...met een meisje uit de 21e eeuw?! #5 Hoe is het? Om in de toekomst te leven?

De Bende Van De Bokkenrijders...Met Een Meisje Uit De 21e Eeuw?! #Intro

12 maart 2009 - 18:55

333

2

205



De Bende van de Bokkerijders...met een meisje uit de 21e eeuw?! #5 Hoe is het? Om in de toekomst te leven?

Heya, hoofdstuk 5! (leest iemand dit überhaupt?)

"Hoe kun je een longontsteking herkennen?" Je denkt even na. Oké Linda, hier heb je vorige week nog een S.O over gehad! "Uhm...veel hoesten, snel buiten adem. Koorts en veel pijn bij ademen." De dokter kijkt je ernstig aan. "Correct." Ik draaide naar Driek en wees naar hem. "Ik zei het je toch! Ik loog niet! Dus nu moet je me helpen!" "Nee! Dit is onmogelijk! Het kan niet!" "Nou,toch wel!"

Weer trug naar ut verhaal!

"Driek, luister. Alleen mensen die in de leer zijn geweest kunnen dit weten, ik heb het idee dat haar kennis groter is dan die van mij." "Maar...hoe?" "School, duh." "Maar zoveel leer je helemaal niet op die scholen." "Luister eens Driek. Er is het een en ander veranderd in die kleine 300 jaar. Wetenschappers hebben dingen ontdekt en gemaakt. We rijden in auto's, vliegen door de lucht met vliegtuigen.." "Vliegen!? Jij bent een heks! Alleen heksen kunnen vliegen!" "Zie je? Dit vind ik nou het vervelendste aan de middeleeuwen. Men vreest wat men niet kent!" "Jij bent vanuit de hel gekomen! We moeten je terug de mijnen instoppen. Wanneer je diep genoeg gaat kom je terug bij je meester, de duivel!" "Oké, ten eerste. Als er überhaupt een duivel bestaat betwijfel ik dat deze onder de grond leeft. Ten tweede is die hitte op de bodem van de mijnen alles behalve de hel. Ik weet niet wat die warmte is, vooral omdat ik niet weet hoe diep jullie gaan. Maar ik ben geen heks, en ookal gooien jullie me in het water, ik zal niet zinken. Want ik heb geleerd te zwemmen. Ik heb overal een verklaring voor." "Wel, als dat niet duidelijk is weet ik het ook niet meer. Totziens Linda. Ik hoop nog veel van je te kunnen leren! Maar ik moet nu weer verder met mijn ronde. En, Driek. Heb wat rust en wees wat kalmer." "Dag!" Zeg je nog terug. "Nou, Driek. Je hebt gehoord wat de dokter zei. En ga je me nu helpen?"


Reacties:


DracoLover zei op 12 maart 2009 - 20:15:
bedankt! ik vroeg me al af of dur überhaupt iemand mijn verhaal las. nou nu heb k dus antwoord

ByBye!
ga zo verder!


Sweetlady
Sweetlady zei op 12 maart 2009 - 19:40:
ga snel verder... leuke verhaal

x