Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » twelve

just a movie

29 juli 2012 - 21:55

601

4

276



twelve

You and me together Through the days and nights I don't worry cause everything's gonna be all right People keep talking They can say what they like But all I know is everything's gonna be alright... Alicia Keys - No One

De volgende morgen gingen mijn ouders al vroeg weg. Rond 7 uur geloof ik. Vraag me niet hoe ik het weet. Mocht je het toch willen weten, ze gaan altijd om 7 uur weg, dus waarom vandaag niet? Wat dat betreft waren mijn ouders vrij voorspelbaar. Ze waren in ieder geval voor half 8 weg. Dat weet ik omdat die grapjassen die ik vrienden (en vriendje, want Lyam is mijn vriendje!!) kon noemen om half 8 op de deur begonnen te bonken terwijl ze riepen dat ze binnen wilde komen. Volgens mij riep Alex dat Lyam me mistte, maar dat kon ook gedroomd zijn. In ieder geval, ik viel zo ongeveer uit mijn bed van schrik. Nog niet helemaal wakker waggelde ik in mijn oversized shirt en korte broek naar de deur. Ik had nog niet helemaal door wat er allemaal gebeurde. De meeste mensen hadden slaap nodig. Ik was een van die mensen. De jongens behoorden niet tot die groep. Toen ik de deur opendeed rende ze naar binnen en begonnen rondjes om me heen te rennen. Ik wist niet waarom. Ik wist alleen maar dat ik terug naar bed wilde. Toen de jongens uitgeput stopte met rennen was ik staand in slaap gevallen. Altijd leuk toch, om in slaap te vallen waar je kersverse vriendje bij was. Edward, Martin en Lyam waren op de bank gaan zitten. Martin was onderweg naar de bank. Toen hij mij zag staan grijnsde hij en liep naar me toe om me vervolgens op zijn schouder te leggen. Hij zette me tussen Alex en Lyam neer. Ik viel langzaam naar links en sliep op Lyams schoot verder. Ze kregen me met geen mogelijkheid wakker. Uiteindelijk dacht Edward grappig te zijn.
'Prins', zei hij lachend. 'Kus uw schone jonkvrouwe wakker'. Dat was het moment waarop Lyam het wel genoeg vond.
'Niet iedereen kan zonder slaap', zei hij verdedigend. Voorzichtig pakte hij me op. Ik sliep gewoon door. Hij gebaarde dat Edward stil moest zijn en bracht me naar mijn bed. Hij hield me met een arm vast terwijl hij met zijn andere arm mijn dekbed verschoof. Zo voorzichtig als maar mogelijk was legde hij me in mijn bed. Daarna pakte hij mijn dekbed vast en legde die over me heen. Later vertelde Lyam me dat ik zijn naam mompelde. Ik geloof er niks van. Hij kan het niet bewijzen. Lyam schoof mijn gordijnen open en verliet mijn slaapkamer.

Ik werd wakker doordat de zon in mijn gezicht scheen. Ik rekte me lekker uit en keek in het rond. Op de klok zag ik dat het 10 over half 12 was. 's Ochtends natuurlijk. Mijn eerste ochtend als vriendin van Lyam. Ik besloot mijn pyjama nog even aan te houden. Er zou toch niemand zijn die me kon zien. Fout gedacht. Ik kreeg de schok van mijn leven toen ik naar de woonkamer liep. Lyam, van wie ik blijf zeggen dat hij mijn vriendje is, Edward, Alex en Martin zaten in mijn woonkamer films te kijken. Ik had geen idee wie ze binnen had gelaten. Misschien hadden paps en mams ze binnen gelaten. Misschien was ik aan het slaapwandelen gegaan en had ik de deur voor ze geopend. Ik wist het niet. Ik keek even naar de televisie en zag dat ze scream 3 aan het kijken waren. Scream 3 was een van mijn favoriete films. Ik scande de bank af op zoek naar popcorn. Ik kon geen popcorn vinden. Dat was de tweede schok van die dag. Hoe kun je nou scream 3 kijken zonder popcorn? Hoe kun je überhaupt een film kijken zonder popcorn?


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 29 juni 2013 - 15:21:
dat klopt zonder popcorn kun je niets beginnen!


lovaticX
lovaticX zei op 28 aug 2012 - 18:46:
loll


MissEva
MissEva zei op 29 juli 2012 - 13:09:
Hahaaaa!

Xx


Tweety
Tweety zei op 29 juli 2012 - 2:05:
Stoer