Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » eighteen

just a movie

28 juli 2012 - 22:36

501

3

284



eighteen

ik weet het, dit is niet het langste hoofdstuk ever, maar er komt dadelijk een onverwachte wending, (pampampampam) en ik zie het niet zitten om tijdens die onverwachte wending (pampampampam) een ander hoofdstuk te beginnen. Als je snapt wat ik bedoel...

Ik wist niet wat ik moest doen. Of zeggen. Ik was zo ongeveer totaal verlamd. Niet totaal, maar wel bijna helemaal. Mijn vitale functies deden het nog maar verder was alles uitgeschakeld. Lyam was zijn kleine zusje verloren. Wat moest je daarop zeggen? Lyams stem was hees geworden. Ik nestelde me nog iets dichter tegen Lyam aan. Er kwamen tranen in mijn ogen. Dat bewees dat niet alleen mijn vitale functies werkten. Dat bewees dat mijn verlamming voorbij was. Ik dacht aan Lyam. Terwijl hij op televisie te zien was en moest proberen een talentenjacht te winnen was zijn zusje gestorven. Dit zou echt iets zijn voor GTST of iets in die richting. Dit wenste je zelfs je ergste vijand niet toe. Lyam had dit niet verdient! Intussen merkte Lyam dat ik aan het huilen was.
'Niet huilen', zei hij lief terwijl zijn stem langzaam normaal werd. 'Je hebt Maya nooit gekend! Plus Maya vond het verschrikkelijk als mensen om haar huilde. Ik moest haar beloven geen zwarte kleding aan te trekken op haar begrafenis.'
'Ze praatte met je over haar begrafenis?' vroeg ik verbaasd. Lyam knikte.
'Ze wilde zoveel mogelijk uit het leven halen. In die laatste maand heeft ze meer gedaan dan in de rest van haar leven. Ze is naar San Francisco geweest, dat wilde ze altijd al. Maar ze heeft ook uren lang gekletst met haar vriendinnen. Ze regelde haar eigen begrafenis zodat ze zeker wist dat er mooi afscheid van haar genomen kon worden. Voor een meisje van 13 was ze ongelooflijk slim.' Ik moest lachen, en Lyam ook. Snel stopte we met lachen om niemand wakker te maken. Er drupte een traan op mijn hoofd. Lyam moest ook huilen. Ik wist niet hoe ik hem kon troosten, of hij überhaupt getroost wilde worden. Ik wist in ieder geval wel dat ik die nacht niet alleen wilde slapen. Nou was het op zich best moeilijk om alleen te zijn in een kamer met 4 andere jongens, maar dat was niet hetzelfde als zo dicht bij Lyam zijn.
'Blijf alsjeblieft liggen', smeekte ik Lyam toen hij na een poosje op wilde staan. 'Ik zie het niet zitten om nu alleen te moeten slapen.' Lyam bleef liggen en vroeg niet door. Hij was perfect. Hij sloeg alleen maar een arm om me heen en ik viel in zijn armen in slaap. Al snel viel ik in slaap. Ik droomde over een meisje. Een meisje dat haar prachtige lange bruine krullen los over haar schouders liet hangen. Ze had een lichte huid en groene ogen. Doolhof-ogen, net zoals Lyam. In mijn droom wist ik meteen dat het Maya moest zijn. Ik wist niet hoe Maya er uit had gezien, op televisie was iedereen zo vriendlijk geweest om niks over Maya te zeggen, zodat Lyam het zonder paparazzi kon verwerken. Zelf zijn grootste fans wisten hier niks van. Het meisje in mijn dromen keek me aan. Constant hoorde ik de woorden: Zorg voor hem. Hij heeft je nodig.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 29 juni 2013 - 15:48:
als zij niet voor hem zorgt doe ik dat wel maya! wow ik ben nog steeds in shok pampampampam


ZoeyRedbird
ZoeyRedbird zei op 29 juli 2012 - 13:47:
Haha pampampampam


Tweety
Tweety zei op 29 juli 2012 - 2:25:
Nou moet ik nog steeds huilen en nu komt de wending pampampampam