Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » twenty one

just a movie

28 juli 2012 - 23:49

641

5

291



twenty one

So I won't let you close enough to hurt me No, I won't ask you, you to just desert me I can’t give you, the heart you think you gave me It's time to say goodbye to turning tables Adele - Turning Tables

Lyam kwam voorzichtig binnen. Hij zag mijn roodbehuilde ogen. Meteen liep hij naar me toe om me een knuffel te geven, maar ik deinsde terug. Ik wilde geen knuffel van hem. Ik wilde helemaal niks van Lyam. Misschien overdreef ik, maar Lyam had het goed verpest bij me. Hij had me maar meteen moeten geloven. Lyam had een tandenborstel in zijn hand. Mijn tandenborstel. En de kleding die ik gisteren aanhad had hij ook meegenomen.
'Ik dacht dat je dit wel terugwilde', zei hij aarzelend.
'Hou maar', zei ik agressief. 'Je hebt het aangeraakt dus ik zal het moeten verbranden.' Lyam keek me gekwetst aan. Het boeide me niks. Dit keer kreeg hij niks voor elkaar met zijn smekende en gekwetste blik. Het maakte me alleen maar bozer.
'Waarom dacht je dat ik het was?' vroeg ik. Ik vroeg het niet uit nieuwsgierigheid. Ik wilde hem voor schut zetten. Ik was lekker op dreef, al zeg ik het zelf. Ik voelde me niet eens gemeen, terwijl ik normaal niet eens flikker op kan zeggen zonder een paar duizend keer mijn excuses aan te willen bieden.
'Ik weet het niet', fluisterde Lyam.
'Dus je weet het niet', zei ik sarcastisch. 'Je zag een bende fans en dacht: Goh, misschien heeft Lady ons wel verraden. Waarom zou ze dat niet doen? Nou, ik zal je eens vertellen waarom ik dat niet zou doen. Omdat ik niet fake ben. Omdat ik om jullie gaf. Omdat ik het beste met jullie voorhad. Ik denk dat het wel duidelijk is.' Ik was echt gemeen bezig.
'Lady, alsjeblieft', smeekte Lyam. 'Luister naar me! Het spijt me. Het spijt ons. Kun je ons vergeven?'
'Dit meen je niet', zei ik ongelovig. 'Eerst verdenken jullie me ervan dat ik jullie heb verraden, en een half uur later kom je op je knieën terug. Nou zal ik eens wat zeggen mannetje, ik vergeef jullie niet. Phoebe is onderweg om me op te komen halen. En ik zal nog eens wat zeggen. Paps en mams hebben jullie herkend. Dus indirect is het alsnog mijn schuld. Als ik niet met jullie was omgegaan hadden jullie nog relaxed vakantie kunnen vieren.'
'Wat?' zei Lyam overdonderd. 'Nee, Lady, denk niet zo over jezelf. Je...'
'Ga nou maar weg', zei ik, terwijl ik ineens op instorten stond. 'Maak het nou niet moeilijker dan het is.'
'Maar Lady, ik hou van...'
'Ga weg Lyam', zei ik terwijl ik weer kwaad werd. Lyam stond op en keek me verdrietig aan. Toen liep hij weg. Ik deed de deur achter hem dicht, en ging tegen de deur aan zitten. Jeweetwel, zoals ze in al die slechte films doen. Toen ik dacht dat mijn tranen op waren had ik het mis. Tegen de deur aan begon het jankfestijn weer. Wat ik niet wist was dat Lyam aan de andere kant tegen de deur aanstond. Ik wist niet dat hij me kon horen. Ik wist niet dat er bij hem ook tranen over zijn wangen liepen. Toen Phoebe belde dat ze er bijna was pakte ik mijn tassen en liep ik de deur uit. Ik gaf mezelf nog even de tijd om een briefje op mijn bed te leggen. 'Ben bij Phoebe' stond erop. Ik liep de deur uit. Geen Lyam. Eenzaam liep ik naar de parkeerplaats. Ik nam alweer de lift. Er was echt iets goed mis met mij. Om bij de parkeerplaats te komen moest ik tussen de fans en journalisten lopen. De journalisten vroegen van alles. Of ik de jongens kende. Of dat ik vanwege hun huilend weg ging. Ik gaf geen antwoord. Ik wurmde me tussen iedereen door en liep regelrecht door naar de parkeerplaats. Toen ik een bekende landrover met een nederlands kenteken aan zag komen scheuren brak er voor het eerst sinds die ochtend een glimlach op mijn gezicht door.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 29 juni 2013 - 16:02:
snelle car..


ZoeyRedbird
ZoeyRedbird zei op 12 feb 2013 - 22:18:
Ze zijn op vakantie in Frankrijk, maar Lady zit op een half uurtje verder naar het zuiden dan Phoebe. In mijn verbeelding hadden ze al afgesproken om samen te gaan shoppen of zoiets. Plus, de vader van Phoebe rijdt heel erg hard


liefsamy zei op 3 feb 2013 - 17:11:
Hoe kan phoebe binnen no time haar komen ophalen? Waar is ze op vakantie? Gewoon in Nederland?


ZoeyRedbird
ZoeyRedbird zei op 29 juli 2012 - 13:49:
Over een paar miljoen hoofdstukken komen ze elkaar weer tegen, meer zeg ik niwt MOEHAHAHAHAHAHAAAAA


Tweety
Tweety zei op 29 juli 2012 - 2:34:
Komt het goed? Please?