Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Bleach » het leven van akairyuu » Mijn oom de demon wizard en zijn familie

het leven van akairyuu

29 juli 2012 - 15:52

2694

1

299



Mijn oom de demon wizard en zijn familie

p.s. na dit hoofd stuk dus in hoofdstuk 4 komen er veel dingen met YAOI in ( dat betekent jongen x jongen ) en gedetailleerd ALS JULLIE HET NIKS VINDEN LEES DIT DAN AUB NIET !!! en klaag me ook niet aan of verwijder het niet alsvast bedankt en veel lees plezier --------------------------------------------------------------- Akai word pas na 1 week na het ongeluk met de hollow alleen kan hij zich daar niks meer van herrineren alleen maar dat zijn moeder dood is en hij door een storm weg rende . een tijdje later gaat akai naar de acedemy toe maar die tijd ging erg snel voor hem want hij is een genie en had alles snel onder de knie . als hij van zijn de acedemy af gaat ging hij weg uit de soul soceity. Hij ging naar de aarde toe waar een oom van hem woont en was van plan daar te wonen maar wat hij daar tegen komt is een grote schik voor hem want het bleek dat de gezin van zijn oom homo is . ------------------------------------------------------------------------------------------------- dit is zo'n beetje de inleiding en meer vertel ik niet want je heel erg nieuwsschierig bent wat er allemaal gebeurd bij akai's oom moet je het maar gaan lezen XPP

Toshiro nam Akai weer mee naar de seireitei en had hem naar Unohana, de captain van squad 4 gebracht. Unohana verzorgde akai maar was erg verbaasd dat hij zonder enige training zijn zan-pac-to kon gebruiken .
na 1 week een week in squad 4 bewusteloos hebben gelegen werd akai eindelijk wakker. In die week dat hij daar had gelegen had hij al zijn energie weer terug en zijn wonden waren geheeld.
Hij zelf kon zich niks meer herrineren van die dag dat hij tegen de hollow had gevochten of over de feit dat hij zijn zan-pac-to gebruikte .
Met een verwarrende blik keek akai omzich heen en zei tegen zichzelf "hoe kom ik hier ? " .
"Ik heb jou hier heen gedragen toen je in het bos bewusteloos was geraakt toen je van de berg af gevallen was " zei zijn vader die de kamer in kwam en naar zijn goudharige zoon keek met een ongeruste blik die snel verdween toen hij zag dat zijn zoon eindelijk wakker was geworden .
Met een vragende blik keek hij naar zijn vader en vroeg “van een berg af gevallen ? ..ik kan me niks meer herrineren wat er gebeurd is “ na een kleine stilte zei de goudharige jongen met een zachte en verdrietige stem “ het enige dat ik me herriner is dat ik mama dood zag liggen op een bed en dat ik in nood weer naar buiten rende …de rest is allemaal wazig “.
toshiro keek naar akai en was erg opgelucht [ gelukkig maar dat ie alles is vergeten over de hollow en zijn zan-pac-to ] dacht hij .
De wit harige man liep naar zijn zoon toe en ging naast hem op het bed zitten . "Ik ben blij dat je weer wakker bent….ik dacht dat ik jou ook nog kwijt zou raken" zei zijn vader op een bange en verdrietige toon “maar hoe gaat het nu met je ?”¯ vroeg hij daarna .
" Het gaat wel ik ben alleen wat moe ...maar verder is er niks mis " zei Akai zacht hij knuffelde zijn vader en begon wat te snikken . " Wat is er jongen ?" Vroeg Toshiro die zijn hand op de hoofd van zijn goudharige zoon legde .

" ik kan ..gewoon niet..* snik * ....geloven dat * snik snik * ...dat mama weg is " zei akai die in tranen uitbarste toen hij er weer aan dacht. Toshiro zelf kon ook niet geloven dat zijn enige ware liefde uit zijn leven verdwenen was " ik ook niet jongen…….....ik ook niet " zei hij zacht en probeerde zichzelf sterk te houden voor zijn zoon .
akai bleef zijn vader stevig vast houden tijdens het knuffelen en begon uit eindelijk te huilen. De wit harig vader had zijn zoon nog nooit zo mee gemaakt en wist niet precies hoe hij zijn zoon moest troosten omdat suika dat altijd deed dus probeerde hij maar wat , hij liet zijn hand zakken en vreef over akai's rug heen en liet hem uit huilen zodat hij zich misschien opgelucht zou gaan voelen .
Na 5 minuten stopte akai met huilen en met zijn grote onschuldige turqoise kleurige ogen keer hij naar zijn vader . Toshiro liet akai voorzichtig los en zuchtte effe "akai ik moet je iets vertellen ….wat je denk ik niet leuk zou vinden “ zei hij en keek zijn zoon niet aan .
Akai veegde zijn tranen weg en vroeg “ wat dan ?" . Toshiro nam effe diep adem en zei " vanaf volgende week ga je naar de acedemy toe " . Akai’s ogen werden groot van verbazing dat zijn vader zoiets geregeld had hij wou nog niet naar de acedemy toe en snapte niet waarom zijn vader hem nu opeens naar de acedemy stuurde .

dus na 1 week ging akai naar de acedemy toe hij zelf had er totaal geen zin in maar omdat het van zijn vader moest ging hij er gewoon heen . Op de acedemy leerde akai heel erg snel zijn hersenen leken net een grote spons die alles in 1 keer op zoog voor alles haalde hij met gemak tienen .
Van zijn hele klas was hij ook de slimste die er was nou ja je zou zelfs kunnen zeggen van de hele school . Voor de rest ging het hartstikke goed met hem al had hij soms van die momenten dat hij heel ijzig deed als mensen het over hun moeders praatte hij deed zo ijzig om zijn verdriet te verbergen .
maar vanwegen die ijzige moment had hij geen vrienden op de acedemy, iedereen was bang voor zijn ijskoude uitdrukking dus bleven ze ver uit zijn buurt .

Om eerlijk te zijn vond akai het ook helemaal niet erg hij wou ook liever met rust gelaten worden zodat niemand hem dingen zou gaan vragen over zijn moeder of vader .
Na 2 jaar was akai al klaar met de acedemy maar omdat hij nog te jong was kon hij nog niet uit de soul society weg dus ging hij zijn vader in de squad helpen .
De tijd vloog voor akai echt letterlijk voorbij na al die jaren zijn vader helpen was hij blij dat hij 16 jaar was , want dat was de leeftijd dat hij mocht kiezen of hij in de soul society wou leven of niet en van wegen zijn pijnlijke verleden ging hij weg uit de soul society .
Want op één of ander manier leek het wel alsof alles wat hij zag het aan zijn moeder deed denken en door dat kon hij het gewoon iet aan om in de soul society te leven.
De goud harige jongen pakte vandaag eindelijk zijn spullen in en ging toen naar de poort toe hij keek naar de grote witte poort en nam diep adem met langzame maar zekere stappen liep hij op de poort af en ging er door heen om naar de aarde toe te gaan .

In karakura town ging een poort open waar een goud harige jongen rustig uit de poort liep , voor zichtig keek hij omzich heen en zei “wow het is hier echt anders dan in de soul society ".
alleen het nadeel was dat het nu heel erg hard regende akai zuchte en begon toen rustig te lopen .
" deze regen lijkt net als die nacht triest en vol ellende "zei akai zacht tijdens het lopen.
Na een tijdje lopen kwam akai in een dure wijk terecht hij keek op zijn kaart en zei "als ik het goed had woont oom hisoka hier ergens in de buurt in een hele grote villa “hij keek op en daarna om zich heen hij had bijna door heel karakura town gelopen en dit was de laatste plek waar het wel moest staan .
Toen akai eindelijk hisoka’s huis had gevonden zuchte hij van op luchting “gelukkig ik ben er “ zei hij .
opeens schrok akai zich te pletter toen er zo uit het niets dicht bij hem bliksem in sloeg .
Van de schrik akai viel naar achteren in een grote diepe plas . 'heb ik weer "zei de klets natte goud harige jongen mompelent die ook zo weer op stond en verder ging lopen .
Akai was kou gewend maar met deze regen erbij rilde hij nu van de kou.
Na meer dan een half uur lopen vond akai eindelijk het huis van hisoka en liep op een slome pas naar de deur toe bij de voor deur tilde hij zwaar zijn arm op en drukte op aan de deurbel .




de deur ging open en in de deur opening stond een lange jonge met blond haar maar niet zomaar blond het was zo blond als de zon. De jongen zelf leek niet zo oud maar je kon zoieso zien dat hij ouder dan akai was de jongeman keek wat omlaag naar de drijfnatte goudharige jongen.
Akai schrok toen hij de blond harige jongen zag en dacht meteen dat hij het verkeerde huis had “uhm ..w-woont hier hisoka ?" vroeg de goud harige jongen zacht .
de blonde jongeman glimlachde lief naar de kleine jongen met turqouise ogen en zei met een vriendelijke stem "ja hisoka woont hier , alleen is hij er nu niet kom maar , binnen wachten is veel beter dan buiten " .
Akai had niet gedacht dat hij zo aardig tegen hem zou zijn of dat hij hem zomaa binnen liet en zei 'oke is goed " en liep toen voorzichtig naar binnen toe .
De oudere jongen deed de deur dicht en keek om naar de jongen die zijn hele gang nu nat had gemaakt . "ow..sorry voor de natte vloer " zei akai zacht en keek naar de vloer die hij nat had gemaakt . "Ow maakt niet uit hoor dit is zo weer weg ' zei de jongen met een glimlach "kom maar ik geef je wel droge kleding zodat je jezelf op kan warmen " De blonde jongeman nam akai mee naar een kamer waar waar 2 reusachtige kasten in zaten en grote bed . Akai was stil en keek met grote ogen naar alle gave spullen die hij in het huis zag en volgde de jongen gewoon . "ow voor ik het vergeet ik ben qwinten en jij ?' vroeg hij terwijl hij kleding pakte voor de goud harige jongen .
"ow uhm ik ben akairyuu maar je mag me akai noemen dat is veel makkelijker " antwoorde de goud harige jongen snel toen hij uit zijn gedachtte raakte . " hmm dat is een leuke naam het heeft ook een schattige toon er in zitten " zei de blonde jongen die effe om keek naar akai en wat kleding te pakken had “ nou ik denk dat dit je wel zou passen “ zei hij en gaf akai de kleding .
Akai bloosde toen hij hoorde dat hij zijn naam schattig vond hij schudde zijn hoofd en keek toen naar de kleding die hij gekregen had “ow euh dankje " zei hij en boog toen wat uit beleefdheid .

Qwinten moest lachen om beide reactie’s “je hoort het zeker niet vaak dat een jongen jou naam schattig vind ow en trouwens je hoeft niet te buigen hoor ' zei hij met een brede maar ook warme glimlach , daarna liep hij naar de deur toe en zei " ik ga nu eten maken dan kan jij je rustig omkleden .
"oke is goed en bedankt “ zei akai die naar qwinten keek hij kleedde zich pas uit toen qwinten de deur dicht had gedaan en hij zeker wist dat hij weg was [ zijn glimlach…was net zo warm als die van mijn moeder ] dacht hij opeens tijdens het aan kleden .
Qwinten liep naar de keuken toe en begon met het maken van de pannekoeken beslag . Na 10 minuten kwam akai pas beneden en rook opeens de geur van de pannekoeken die qwinten maakte hij volgde de geur richting de keuken .
Qwinten hoorde wat en keek om hij glimlachde toen hij de goudharige jongen zag en zei toe "die kleding staat je perfect ". Akai keek naar zijn kleding en uit bescheidenheid krabt hij zijn achterhoofd “ow dankje wel …..wat ruikt het eten lekker zeg”¯ zei hij .
"nou dankje het is eer dat je het nu al lekker vind ruiken, we eten pannekoeken ik hoop dat je dat lust" zei Qwinten die er net 1 in de lucht gooide om hem om te draaien .
"ik heb nog nooit pannenkoeken gehad maar ik wil het graag proberen " zei de goud harige jongen met wat enthausiamse en wou graag nieuw soort eten uit proberen hij keek naar de pannekoek in de lucht en in zijn ogen zag het er wel lekker uit .

Opeens ging de voor deur open en dicht en in de gang hoorde je een vrolijke mannen stem “qwinnie~~~~~~ " roepen . akai keek met een vragende blik naar de keuken deur om te zien wie er aan kwam.
" ik ben in de keuken aan het bakke~~~~~~n “ zei qwinten met de zelfde vrolijke deuntje terug en moest er zelfs wat om lachen . De persoon die qwinten riep liep de keuken in en zei "hmmm jammie jammie pannekoeken "en begon nu zelfs zijn mond af te likken omdat hij begon te kwijlen .
de blond harige jongen man keek om met een vrolijke glimlach en zei “ voor je helemaal over me heen gaat kwijlen wil ik effe zeggen dat er een jongen hier voor jou is schatje “.
De man met puur zwart haar keek naar de keuken tafel en zag daar de jongen me goud haar en turqouise kleurige ogen zitten. "Akai wat doe jij hier !! " zei hij nog vrolijker en ging meteen naar hem toe zodat hij hem kon knuffelen .
Akai knuffelde hem ook en zei “Heej ome hisoka dat is lang geleden " zei hij . “oom ?" Zei de blond harigejongen die achter het fornuis stond en met een vragende blik om keek “je hebt nooit gezegt dat je een oom was”¯ zei hij.
“ja oom ik heb altijd voor kleine akai gezorgt dus hij mag me oom noemen en is ook trouwens de enige die me zo mag noemen " zei Hisoka met een grote glimlach op zijn gezicht .

“maar wat doe jij hier jongen ?" vroeg de zwart harige man die met zijn rode ogen naar de jongen keek . "....ow uhm nou euh ..mama ...is 10 jaar geleden ..dood gegaan ...en ik wil nu ..niet meer in ..soul society zitten…omdat ik daar……..veel te veel herrineringen heb van haar "zei akai zacht en je kon zien dat hij moeite had om het te zeggen en keek naar de grond .
Hisoka keek met grote en ongeloof waardige ogen naar akai “ vertel me wat er gebeurd is “ zei hij en ging op de stoel zitten . Akai vertelde rustig aan Hisoka wat er gebeurd was , hij vertelde wanneer zijn moeder dood ging en dat hij op de acedemy heeft gezeten en waarom hij hier heen wou .
Qwinten kreeg zelf tranen toen hij dat hoorde en keek naar hisoka . Akai zelf zat in hisoka armen te huilen terwijl hisoka zelf met een duistere blik omlaag keek hij kon niet geloven dat toshiro het hem niet eerder had gezegt en dat hij akai dat aan deed om hem zomaar naar de acedemy te sturen . “ akai je weet dat je bij mij altijd terecht kan dus tuurlijk mag je hier blijven van me “ zei hij en susde akai daarna keek hij naar qwinten .
Qwinten vond het ook goed en wou eigenlijk altijd al een zoon hebben . “vanaf deze dag adopteren we je akai en ben je nu mij en qwinten zijn zoon “ zei hij . akai keek vol ongeloof naar de zwart harige en blond harige mannen en was dol blij “dankje “ zei hij meteen .

De volgende dag

Akai opende zijn ogen en het eerste wat hij zag was een felle zonne straal die door zijn raam scheen . langzaam ging hij zitten en zag dat hij in een reusachtig bed lag “ow ja ik ben niet meer thuis “ zei hij gapent hij haalde de dekens van zich af en ging op de rand zitten . aan de rand rekte hij zich uit en keek om zich heen “wauw niet te geloven dat ik zo’n grote kamer voor me zelf heb “ zei hij en deze kamer was wel vier keer zo groot als de kamer die hij in de soul society had. Langzaam stond de goudharige jongen op en liep zijn kamer uit hij wou nu het huis gaan verkennen hij ging heel de bovenste verdieping af en vond veel mooie kamers er was zelfs een hele mooie schilder kamer waar allemaal schilderijen zat van landschapen en ook bijzonder veel van hisoka .Maar opeens hoorde hij een geluid naast zich .
“ah ..ah…..ja zo ja “ hoorde je uit de kamer daar naast vandaan komen akai kon het niet laten en moest weten wat dat was dus ging hij de schilder kamer uit en liep naar de deur daar naast . Het gekke was deze deur was anders dan alle andere deuren deze was rood en had een halve maan klink in plaats van een ronde .
Heel langzaam opende hij de deur wat maar het enige wat hij nu nog kon zien was niks maar het geluid was wel harder .
“ow ja….harder …harder “hoorde je een stem zeggen die veel op die van qwinten leek . akai opende de deur wat verder. Maar nu zag hij pas kaars lichtjes om het bed heen maar wat hij zag kon hij niet geloven . “ ah hisoka toe …toe ga harder ik hou het niet meer “zei qwinten met een smekende stem .
hij zag qwinten vast gebonden aan het bed terwijl hisoka hem neukte .


Reacties:


BAM
BAM zei op 29 juli 2012 - 14:21:
Opeens ging de voor deur open en dicht en in de gang hoorde je een vrolijke mannen stem “qwinnie~~~~~~ " roepen . akai keek met een vragende blik naar de keuken deur om te zien wie er aan kwam.
" ik ben in de keuken aan het bakke~~~~~~n “ zei qwinten met de zelfde vrolijke deun terug en moest er zelfs wat omm lachen . De persoon die qwinten riep liep de keuken in en zei "hmmm jammie jammie pannekoeken "en begon nu zelf zijn mond af te likken omdat hij begon te kwijlen .


Dit vond ik zo'n leuk stukje! daarom moest ik hem gewoon even quoten Hij is leuk en schattig en grappig en gewoon super geschreven. Je beschrijft gewoon in een keer hoe gelukkig Qwinten en Hisoka zijn

Je bent echt goed op weg en ik hoop dat je snel meer schrijft!

Sorry dat ik zoveel verbeterde via msn.. het is alleen maar goed bedoelt, dat weet je toch?

Snel verder dus ?