Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » twenty six

just a movie

29 juli 2012 - 21:43

684

2

275



twenty six

if we were a movie you'd be the right guy and i'd be the best friend, that you'd fall in love with in the end we'd be laughing watchin the sunset fade to black show the names play that happy song... Miley Cyrus - If We Were A Movie

De nachtmerries waren nu helemaal weg. Mijn kussen was niet meer doorweekt met tranen als ik wakker werd. Ik had alles geaccepteerd. Al kon ik nog steeds niet zonder licht aan slapen. Mijn examenjaar vloog voorbij. Voor ik het wist was ik geslaagd, en mocht ik de vlag uithangen. Paps en mams hadden woord gehouden. Ze hadden een huishoudster ingehuurd die het huis schoonmaakte. Om de beurt kookten we. De ene week ik, de andere week mams en de andere week was paps aan de beurt. Al kookte ik weinig. Mams voelde zich waarschijnlijk schuldig, ze had me bijna 5 jaar laten koken. Dus nam ze mijn kookbeurten over. Ik kon er op zich wel mee leven. Door het jaar heen had ik een paar dates, maar niet veel. Ik richtte me vooral op mijn studie. Ik had geen zin om nog een jaar op school te zitten. Dat wilde niet zeggen dat ik niet uitging. Het uitgaan was helemaal geweldig. Ik was de enige die geen alcohol dronk, ik kon zonder even hard mee lachen met de rest. De dates draaiden op niks uit. Ik vond het niet erg. Geen van allen kwamen ze ook maar in de buurt van Lyam. Ik vond het niet zo heel erg. Die jongens konden er helemaal niks aan doen dat Lyam simpelweg geweldig was. Voor ik het wist was het gala-dag. Phoebe en ik waren die dag vrij. Ik vond het heerlijk. Mijn jurk was al binnen, die had ik samen met mams gekocht. Eigenlijk had ik hem uitgezocht en had mams hem betaald. Ze vond de jurk helemaal geweldig en liet doorschemeren dat ze hem best wel zou willen lenen.
'Ja mams, je mag hem lenen', had ik gezegd en ze sprong bijna door het dak van het plafond heen. Mijn jurk was blauw, donkerblauw. Hij liep tot de grond en onderop zaten een boel glimmertjes in alle kleuren. Ik voelde me nog net geen regenboog. Die dag ging ik eerst nog met Phoebe shoppen. Ze had nog wat make up nodig. Ze had niet de juiste kleur paars. De paarse oogschaduw die ze had paste niet bij haar lichtpaarse jurk. Voor de duidelijkheid, Phoebe had ongeveer 20 verschillende kleuren paarse oogschaduw. Maar het was haar geld, niet het mijne. Tegen 3 uur kreeg ik honger en we liepen een Mc Donalds binnen. Ik bestelde 3 hamburgers terwijl Phoebe een frietje en een Mc Flurrie Kitkat bestelde. Ik betaalde. Dat was wel het minste wat ik kon doen nadat ze me zo ongeveer verpleegt had. Veel te snel had ik de hamburgers opgegeten. Het gewicht dat ik was kwijtgeraakt was allang weer terug. Gelukkig kon ik alles eten wat ik wilde, ik werd toch niet zwaarder dan 55 kilo. Dat is te licht, ik weet het, zeker met mijn 1 meter 78, maar ik kon daar toch ook niks aan doen? Bij mij thuis aten we pannekoeken, paps's recept. Mams vroeg of Phoebe bleef logeren. Dat zagen we allebei wel zitten. Dus vandaar dat Esther en Robin besloten langs te komen met Phoebe's spullen en een fototoestel. Een boel jongens hadden me meegevraagd. Ik had ze allemaal vriendelijk afgewezen. Ik wilde alleen met Phoebe. Of met Lyam. Maar aangezien Lyam op dit moment een concertenreeks in Londen had zat dat er niet in. Plus ik wilde hem niet vragen. We hadden helemaal geen contact meer gehad. Toen Esther en Robin aanbelden zag ik dat ze een cosmogirl mee hadden genomen, voor mij en Phoebe. Op de voorkant stond heel groot: exclusief intervieuw met Troublemaker! Ik wilde het artikel niet lezen, maar Phoebe pakte het blad al aan en duwde me naar mijn kamer toe. Eenmaal op mijn kamer sloot ik mijn ogen. Dat was de enige manier om te ontkomen aan de letters die me bang maakte.
'Komop, Lady', smeekte Phoebe. 'Het zijn maar letters, woorden. Ze kunnen je geen pijn doen of iets wat daar op lijkt! Ik heb het al gelezen. Geloof me maar als ik zeg dat het de moeite waard is.' Voorzichtig opende ik mijn ogen en begon te lezen.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 29 juni 2013 - 16:26:
wedden dat er staat dat lyam uit troubelmaker wil omdat hij zijn ex zoveel mist ofzo


Tweety
Tweety zei op 29 juli 2012 - 22:46:
OMG ik ook snel verder lezen!!

Trouwens, cosmogirl is stoer xd