Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » twenty eight

just a movie

29 juli 2012 - 22:35

1003

2

340



twenty eight

I was looking for a breath of life For a little touch of heavenly light But all the choirs in my head say, no oh oh To get a dream of life again A little vision of the sight at the end But all the choirs in my head say, no oh oh... Florence And The Machine - Breath Of Life ....-... p.s. Dit is een wat langer hoofdstukje aangezien het vorige iets korter was. Plus ik had al meer woorden dat verwacht...

Ik kon het niet geloven. Hoe konden ze zo aardig voor me zijn nadat ik ze zo had behandeld? Ik had ze uitgescholden, naar ze geschreeuwd, ik had allerlei nare dingen gedaan zonder me schuldig te voelen. En doordat ze nu zo aardig waren voelde ik me weer schuldig. Ik bleef maar naar het interview staren. Ik had ze niet verdiend. Echt niet. Phoebe haalde me uit mijn trance.
'Ik zei toch dat je dit zou willen lezen?' zei ze betweterig.
'Ja, je zei het toch.' zei ik verward. 'Maar wat moet ik nu doen?'
'Je kunt ze weer volgen met twitter, unblokken op msn en misschien kun je ze een sms'je sturen. Een heel simpel sms'je. Zeg maar dat je geslaagd bent en dat je dadelijk je gala hebt. En dat je ze gemist hebt.' Ik kon niks zeggen. Ik startte meteen mijn laptop op. Nog nooit was hij zo traag geweest.
'Waarom werkt dat ding niet mee?' ik dacht het hardop. Terwijl ik wachtte pakte Phoebe mijn mobiel.
'Je hebt hun nummers nog. Sms ze!' Ik twijfelde. Moest ik dit wel doen?
'Je gaat nu niet twijfelen', zei Phoebe streng. 'Je stuurt gewoon een sms'je naar Lyam. Die gasten zijn close, een sms'je naar Lyam en ze weten het allevier.' Voorzichtig pakte ik mijn mobiel uit Phoebe's handen en zocht Lyams nummer op. Dit heb ik er uiteindelijk van weten te maken.

Hey Lyam! En Edward. En Alex. En Martin. Martin moest omlaag omdat ik hem niet aardig vind. Just kidding. Ik wilde even zeggen dat ik een interview van jullie heb gelezen en ik moest jullie gewoon even sms'en. Waarom zijn jullie zo aardig voor me? Ik bedoel, ik heb jullie uitgescholden en naar jullie geschreeuwd enzo. Xoxo Lady (en de Vagebond)

Ik drukte op verzenden en het leek alsof de het gewicht van de halve hemel van mijn schouders afviel. Intussen was mijn laptop helemaal opgestart. Ik unblokte de jongens meteen toen ik op msn was. Ik drukte op het internet icoontje en wachtte totdat twitter was opgestart. Ik volgde ineens 4 extra mensen. Ene Lyam, een persoon genaamd Alex, een of andere vage gast met de naam Martin en een dude die Edward heette. Toevallig toch? Toen hoorde ik het bekende bliepje van mijn mobiel. Ik had een sms'je ontvangen. Ik durfde niet te kijken. Na ongeveer 10 seconde griste Phoeb mijn mobiel uit mijn handen en begon te lezen.
'Vertrouw me, dit wil je lezen!' schreeuwde ze zo ongeveer. Ik nam mijn mobiel terug en begon te lezen.

LADYYYYYYYYYYY!!! EINDELIJK HEBBEN WE CONTACT?? Anyway, we waren zo aardig omdat je gelijk had. We hadden je meteen moeten vertrouwen. Je had het volste recht om tegen ons te schreeuwen. Dat wil nog niet zeggen dat we ons erg fijn voelde. Truth Hurts, That's Life. Anyway, hoe is het aan de andere kant van de wereld? Al een leuke knul ontmoet? (voor de duidelijkheid, dat typte ik, niet Lyam). Greetz, MARTIN, Edward, Alex en Lyam. Lyam wilde achteraan want hij vind je niet aardig meer. Just kidding. Hij vind je nog steeds aardig

Ik ademde langzaam uit. Ik kreeg er tranen van in mijn ogen. Phoebe keek me aan.
'Stuur dan iets terug!' riep ze dwingend. 'O gosh, ik ben blij dat ik mijn make up nog niet op heb gedaan, dat was toch alleen maar uitgelopen.'
'Ben je aan het huilen dan?' vroeg ik aan Phoebe. 'Remember, Lyam is van mij, ok? De rest mag je hebben, zolang je ze maar laat leven.' Phoebe moest lachen.
'Deal', zei ze met een big smile. 'Als jij nu een sms'je terugstuurt.' Dat liet ik me geen twee keer zeggen.

Aan de andere kant van de wereld... Pfoe... Ik ben geslaagd voor mijn examen, dus ik hoef niet meer terug naar school. Vanavond heb ik mijn gala en Phoebe is van plan om me helemaal op te maken. Ik zie het niet zo zitten maar blijkbaar past het prefect bij mijn jurk en haar en whatever. Verder hebben ik en mijn ouders alles bijgelegd. Ze zijn nu heel erg aardig en dat meen ik, met precies mijn humor. Ik denk dat jullie ze wel mogen. En nee, ik heb geen 'leuke knul' gezien. Ik denk dat ik het Britse accent mis, haha. En wie is ik??? Anyway, ik heb via twitter gezien dat jullie een concertenreeks in Londen hebben. Hoe gaan die?? Xxx Lady & Phoebe (en de vagebond)

Phoebe begon te gillen.
'Waarom heb je mijn naam erbij gezet?'. Ik grijnsde.
'Omdat ik van jou moest sms'en en je naast me zit en alles meeleest.' Phoebe's dramatische bui stopte meteen toen mijn mobiel weer bliepte. Tegelijk met Phoebe las ik het sms'je.

Gefeliciteerd met je geslaagdheid! En niet te knap zijn op je gala hea, dan wordt Lyam jaloers (nog steeds ik. Ik is gelijk aan Alex) En als je het Britse accent mist moet je snel maar een keertje langs komen. Als je niet langskomt ontvoeren we je. MOEHAHAHAHA!! Anyway, de concerten gaan tot nu toe geweldig. Er is nog niemand van het podium afgevallen. Alleen Martin dan, tijdens een repetitie, maar dat telt niet mee ;p. Anyway, over 5 minuten moeten we op dus reageren we niet meer... We sms'en vanavond nog wel, en dan moet je alle details vertellen! En foto's laten zien! We willen zien hoe je eruit ziet in een jurk. Op een of andere manier kunnen we je niet herinneren met een jurk. Lots of love, us.

Tegelijk met Phoebe begon ik te gillen.
'Lots of love!' gilde Phoebe. Ik gilde eigenlijk omdat ze op mijn voet stond. Ik stuurde nog snel een sms'je waarin ik ze succes wenste en Martin succes wenste met op het podium te blijven staan. Toen gingen we eten. Esther en Robin bleven ook eten. De pannenkoeken waren heerlijk. Meteen na het eten vluchtte ik en Phoebe weer naar boven. Esther, Robin, paps en mams waren goede vrienden geworden. Ze kwamen regelmatig bij elkaar over de vloer. Ik had er geen problemen mee.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 29 juni 2013 - 16:37:
EINDELIJK, ze hebben weer contact. YES YES YES.


Tweety
Tweety zei op 29 juli 2012 - 22:54:
OMG I LOVE IT!!!!!

Haha, ik gilde eigenlijk om dat ze op m'n vond stond, XD hilarisch
LOLZ

BOMMEN, WAAR BLIJVEN DIE BOMMEN?? Xd