Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » thirty

just a movie

29 juli 2012 - 23:39

762

2

244



thirty

'Cause it's too good to lose And it's too hard to keep But I still got you to hold on to I better make up my mind While there's time to chose This time it's too good to lose.... Van Velzen - Too Good Too Lose

Phoebe en ik begonnen te gillen. Na een half uur gilden we nog. Tenminste, zo voelde het voor mij. Ik zou de jongens terugzien! In levende lijven! Ik zou ze gewoon weer een knuffel kunnen geven en in real life met ze kunnen praten! Maar het concert was blijkbaar nog niet alles.
'En omdat jullie geslaagd zijn geven we jullie een extra weekendje Londen erbij.' zei Esther toen we iets zachter gilden. Dat had ze misschien beter niet kunnen doen. Nu hadden Phoebe en ik genoeg energie om de rest van de dag door te gillen. Dat deden we niet, maar we hadden er wel de energie voor.
'Jullie vertrekken overmorgen, om 9 uur 's ochtends vertrekt het vliegtuig.' zei Robin. Nu konden we volgens mij de rest van ons leven gillen. Toen paps ons in de auto wegbracht gilden we nog steeds. Iets zachter dit keer, zodat we paps niet afleidde, maar we gilden nog steeds. Vlak voordat we er waren stopten we met gillen. We wilden niet gillend op het gala aankomen. Dat zou me iets te genant zijn. Zelfs voor mij, en ik trok me niet veel aan wat mensen van me dachten. We liepen het pad op naar de voordeur van de school. Waarschijnlijk waren wij de enige school waarbij het gala in de aula werd gehouden. De aula was mooi versierd. Overal hingen ballonnen en op het podium was een band aan het spelen. Als dit een film zou zijn zou ik nu Troublemaker op het podium zien staan. Jammer genoeg was mijn leven geen film. Nu moest ik nog 3 dagen wachten voordat ik ze weer zou zien. Tijdens het gala waren er voor het eerst sinds lange tijd geen groepjes. Iedereen danste met iedereen. Het was enorm gezellig. Een jongen, hij heette Max en we hadden economie samen, vroeg aan Phoebe of hij mij even mocht lenen. Phoebe haalde haar schouders op. Een vriend van Max, volgens mij heette hij Stefan, vroeg Phoebe ten dans. Dus vandaar dat we aan het dansen waren met 2 jongens in plaats van met elkaar. Het was heel gezellig. Max had precies mijn humor. Hij was geen Lyam, natuurlijk niet, Lyam was op die moment met zijn 3 beste vrienden de sterren van de hemel aan het zingen. Maar Max kon ermee door. Hij had zelf al een vriendin, maar die zat op dit moment in Amerika omdat haar oom 50 was geworden. We waren gewoon als vrienden een beetje aan het dansen. Phoebe daarin tegen was wel heel erg close met Stefan.
'Wil je wat drinken?' vroeg Max aan me.
'Is goed', zei ik en ik volgde Max naar het drinken.
'Breezertje?' vroeg hij terwijl hij een breezer pakte.
'Nee, doe maar cola', zei ik terwijl ik een cola pakte. Max keek me raar aan.
'Waarom geen breezer?' vroeg Max verbaasd. 'Wie houdt er nou niet van een breezer?'
'Ik dus', zei ik terwijl ik moest lachen om Max's gezicht. Hij zag er zo verbaasd uit.
'Hoezo niet?' Max keek nog steeds verbaasd.
'Principes. Ik hoef niet per se alcohol, ik heb het zo al wel gezellig.' zei ik.
'Nog even en je gaat me vertellen dat je geen seks voor het huwelijk wilt.' zei Max.
'Maar dat is ook zo!' zei ik terwijl ik mijn ogen tot spleetjes kneep. Max haalde zijn schouders op.
'Iedereen zo zijn eigen ding.' Hij nam een slok van zijn breezer en glimlachte.
'Je weet niet wat je mist', grijnsde hij. Ik moest lachen. Max kon zo grappig zijn zo af en toe. Ik zou zijn humor wel missen. Hij was altijd de clown geweest tijdens economie. De leraren ergerde zich dood aan hem, maar hij haalde hoge cijfers, nooit lager dan een 7.5, en dus konden ze hem niks doen. Ja, Max had zo zijn momenten. De band speelde een langzaam nummer. Max tikte me aan.
'Phoebe en Stefan vermaken zich goed, vind je niet?' zei hij grijnzend. Ik keek in de richting waarnaar hij wees. Ik zag dat Phoebe innig verstrengeld stond met Stefan.
'Volgens mij kan het zijn dat ik jou nog vaker ga zien dan dat ik wil', grinnikte ik. Max knikte ineenstemmend.
'Ik ben bruidsmeisje!' riep hij in mijn oor.
'Ik dacht het niet', protesteerde ik. 'Trouwens, moet je geen meisje zijn om een bruidsmeisje te zijn?' Max glimlach verdween.
'Kom op zeg, je bent een man, niet huilen. Kom je mee? Dan gaan we dansen!' zei ik terwijl ik Max meetrok naar de dansvloer. Zijn glimlach keerde terug.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 29 juni 2013 - 16:48:
er gaat niks ergs gebeuren, al was dat helemaal niet erg geweest want lady en lyam hebben niks met elkaar. alhoewel... ik heb nergens gelezen dat ze het hebben uitgemaakt!!!! *springt nu rond door de kamer met haar handen voor haar mond om niet te gaan gillen*


Tweety
Tweety zei op 29 juli 2012 - 23:49:
Leeeeuuuuk maar Lyam is leuker

Ik wil meer bommen, alsjeblieeeft? X