Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » thirty one

just a movie

29 juli 2012 - 23:58

563

2

311



thirty one

On the other side of a street I knew Stood a girl that looked like you I guess thats deja vu But I thought this can't be true Cause you moved to west L.A or New York or Santa Fe Or where or ever to get away from me... Train - Drive By

Tijdens de langzamere nummers dronken ik en Max wat, of stonden we bij andere mensen. Tijdens de snellere nummers gingen we helemaal los. Ik kende hem niet zo goed als ik zou willen. Hij was veel aardiger dan ik dacht. Misschien dat ik een keer iets moest gaan drinken met hem. En Layla, zijn vriendin. En Phoebe natuurlijk. Anders was ik het derde wiel aan de wagen en daar had ik niet zo veel zin in. Of was het het vijfde wiel aan de wagen? Het gala was verder heel gezellig. Ik ontmoette een boel andere mensen en ineens had ik er een stuk of 20 nieuwe followers bij op twitter. Veel te snel was het gala voorbij. Phoebe heb ik niet zo heel veel meer gezien. Die was te druk bezig met Stefan. Uiteindelijk haalde ik haar maar. Phoebe ging relatief snel mee. Dat hield in dat we om 4 uur eindelijk in de auto van paps stapten. Het gala was om half 3 afgelopen. Max hield me gezelschap. Hij was met Stefan meegekomen en ging ook met hem mee terug.
'Nieuwe liefde?', vroeg paps in de auto. Ik schudde mijn hoofd. Ik had paps en mams alles verteld over Lyam en de jongens. Ik keek in de achteruitkijkspiegel en zag paps glimlachen. Ik stak mijn tong uit. Eenmaal thuis duurde het niet lang voordat Phoebe en ik lagen te snurken. De volgende morgen maakte Phoebe me gillend wakker.
'Morgen gaan we naar Londen! Morgen gaan we naar Londen!', schreeuwde ze in mijn oor. 1 minuut later kwamen paps en mams even naar binnen.
'We hoorden Phoebe gillen. Misschien is het slim als jullie vandaag de laatste inkopen gaan doen. Wij betalen.' Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Binnen 5 minuten waren Phoebe en ik ready to go. We gingen eerst ontbijten bij de LaPlaz. Daarna haalden we allemaal dingen die we nodig dachten te hebben. Ik heb nog nooit zoveel lol gehad. Ok, laten we eerlijk zijn, ik heb al heel vaak zoveel lol gehad, maar als je dat erbij zegt klinkt het niet zo leuk meer. In de hema kwamen we Max tegen. Hij printte een paar foto's van hem en Layla. Ze waren zo schattig samen!
'Als jullie gaan trouwen verwacht ik een uitnodiging', zei ik terwijl ik in zijn borst prikte. Max begon te lachen.
'Geen bruidsmeisje?' vroeg hij lachend. Ik moest ook lachen en even later gingen we met zijn drieën een Mc Flurrie halen bij de Mc Donalds. Het was heel gezellig, maar Max moest al best snel weg. Hij vloog naar Amerika om bij Layla te zijn. Ze zouden de hele zomer backpacken in Amerika. Ik werd jaloers. Ik wilde ook backpacken in Amerika. Maar ik ging naar Londen. En naar Lyam. Daar was ik ook enorm blij mee. En het beste was dat ik samen met Phoebe naar Londen ging.
'Hoe was het eigenlijk met Stefan?', vroeg ik toen Max weg was gelopen.
'Hij was wel ok', zei Phoebe.
'Geen blijverdje?' vroeg ik haar.
'Geen blijverdje', bevestigde ze. 'Het was meer... tijdsverblijf.' Ik trok mijn wenkbrauwen op.
'Wat?' zei ze verdedigend. 'Dat jij je perfecte man al hebt gevonden wil nog niet zeggen dat ik een non word!' Ik begon te lachen.
'Kom maar mee nonnetje van me', lachte ik. 'Dan gaan wij samen nog even naar de H&m.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 29 juni 2013 - 16:53:
en dan blijkt het allemaal een film te zijn op het eind.
want dat zou nog best kunnen met je titel: just a movie


Tweety
Tweety zei op 30 juli 2012 - 1:07:
Wahahahha geniaal, ik lees verder