Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » thirty five

just a movie

30 juli 2012 - 1:46

711

2

257



thirty five

Can you blow my whistle baby, whistle baby Let me know Girl I'm gonna show you how to do it And we start real slow You just put your lips together And you come real close Can you blow my whistle baby, whistle baby Here we go... Flo Rida - Whistle

Als avondeten hadden we hamburgers. Ik was in de hemel. Ik had Phoebe, Lyam, Alex, Martin en Edward bij me en ik at hamburgers. Hoe kon het nog beter worden? Ik weet niet hoe, maar ik heb het voor elkaar gekregen om meer te eten dan Alex. Zelfs Alex keek verbaasd.
'Ik had dat pak koekjes niet moeten eten', was zijn verklaring. Ik grinnikte, en voelde Lyams hand op mijn knie. Ik schoof mijn stoel iets meer richting hem toe en legde mijn hoofd tegen zijn arm aan. Paste precies. Ik moet bekennen dat ik die laatste hamburger misschien niet had moeten eten. Ik had het gevoel dat ik uit mijn broek knalde. En het is nooit heel erg charmant als je uit je broek knalt in bijzijn van je kersverse vriendje. Alhoewel, kersvers... Misschien was het nog steeds. Ik kon er niet over nadenken. Deels omdat ik het ingewikkeld vond en deels omdat ik bang was dat ik uit mijn broek knalde. Na een tijdje begon er een lampje te branden.
'We moeten naar de make-up', zei Edward verontschuldigend.
'Toevallig zin om mee te gaan?' vroeg Alex, meer aan Phoebe dan aan mij. Phoebe knikte ijverig en ik volgde het gezelschap naar de make-up. Toch wel een raar gezicht. Je vriendje wordt opgemaakt. Er kwam een visagiste naar Phoebe en mij gelopen.
'Hey!', zei ze vrolijk. 'Ik ben Janice. Ik ben een stagaire. Mag ik iets met jullie uitproberen?' Ik knikte.
'Waarom niet?' zeiden Phoebe en ik bijna tegelijkertijd. Janice zette ons in een stoel neer en begon aan ons haar te prutsen. Er was geen spiegel dus ik had geen idee wat er gebeurde. Ze deed onze kapsels tegelijk. Eerst een plukje bij Phoebe, dan een plukje bij mij. Dan een plukje bij Phoebe, dan weer een plukje bij mij. Na een tijdje was ze klaar, en begon ze Phoebe's gezicht te verven. Ik moet toegeven dat het er fantastisch uitzag. Als Alex haar nou nog niet leuk vond had ik er een perfecte verklaring voor. Hij is zo gay als maar zijn kan. Gelukkig voor Phoebe was Alex absoluut niet gay. Hij bleef maar naar haar staren. Waarschijnlijk had hij het niet eens door. Lyam zag het ook en knipoogde naar me. Intussen was Janice bij mij aanbeland.
'Dit moeten we naturel houden', mompelde ze. 'Je hebt een heel mooi gezicht, en je ogen mogen sprankelen', zei ze tegen mij.
'Euh, oke, als jij het zegt', reageerde ik op mijn geniale manier. Ik zag dat Janice een boel kwastjes en potjes pakte. Ondertussen babbelde ze maar door. Ik mocht Janice wel. Ze was gezellig. Phoebe was intussen weer bij Alex te vinden. Als die twee niets kregen zou ik een kat verzuipen. Ik hou van katten. Alleen al bij de gedachte dat een kat verzopen werd moest ik al bijna huilen dus ik waagde heel erg veel. Phoebe moest me maar dankbaar zijn. Wat ik wel niet voor haar over had. Janice hield Lyam uit mijn buurt. Ze wilde zijn gezicht zien als hij mij zag. Ik mocht mezelf niet zien van haar. Dat mocht pas als Lyam me had gezien. Ze zou wel op mogen schieten want over vijf minuten moest Lyam een boel fans blij gaan maken met zijn zangtalent. Net toen ik dat had gedacht riep ze Lyam erbij.
'Wauw', was het enige wat hij kon zeggen. Phoebe kwam erbij staan.
'Lady! Dat moet je vaker doen!', riep ze enthousiast. Ik schudde mijn hoofd.
'Ik dacht het niet, dan moet ik minstens een half jaar eerder opstaan en dat zie ik toch echt niet zitten. Ik keek Janice aan.
'Mag ik nou in de spiegel kijken?'
'Ga je gang', zei Janice glimlachend. Ze toverde ergens een spiegeltje vandaan. Ik bekeek mezelf en ik zag er... anders uit. Mijn oogleden waren bedekt met bruine oogschaduw met glinstertjes. Mijn wimpers leken 3 keer zo groot. Mijn lippen waren iets donkerder. Janice had gelijk. Op de glinstertjes na had ze alles naturel gehouden. Als ik dit binnen vijf minuten kon doen zou ik dit elke dag doen. Alhoewel, dan zou het ook weer saai worden. Maar aangezien een ervaren visagiste hier al twintig minuten mee bezig was zou het mij toch niet lukken.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 29 juni 2013 - 17:10:
wow mag die Janice mij ook een keer opmaken?
pleez!


Tweety
Tweety zei op 30 juli 2012 - 2:12:
Ik wil gillen: ga verder! PAAS mij meer bommen!

Maar tja, dan worden m'n ouders wakker dus doe ik dat maar niet XD

Snel verder
Het is super
X