Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » thirty nine

just a movie

30 juli 2012 - 3:23

657

2

280



thirty nine

We are here We are alone in our own universe We are free Where everything's aloud and love comes first Forever and ever together We sail into infinity We're higher and higher and higher We're reaching for divinity... Loreen - Euphoria

De middag sms'te Lyam me. Of Phoebe en ik zin hadden om die avond uit eten te gaan. Janice zou ook mee gaan. Natuurlijk gaan we mee! sms'te ik terug. We laten Janice echt niet alleen met jullie, dat overleeft ze nooit! In mijn gedachten hoorde ik Janice al lachen. Phoebe en ik doken Londen weer in. Eindelijk reden we in zo'n rode dubbeldekker. Dat wilde ik al vanaf dat ik in Londen was. Ik bedoel, als je in Londen bent moet je in een rode dubbeldekker rijden, anders ben je niet echt in Londen geweest. In de dubbeldekker maakte Phoebe een opmerking waardoor ik haar wel kon zoenen. Als ik lesbisch was geweest had ik het nog gedaan ook. Of bi. Maar ik had al een vriendje dus ik hield het bij een knuffel.
'Wat zou je ervan vinden om een jaartje in Londen te gaan wonen?' vroeg Phoebe subtiel. Als eerste dacht ik: Phoebe met Edward leren om subtiel te zijn. Als tweede dacht ik: in Londen wonen? Als derde dacht ik: PHOEBS, IK HOU VAN JE!! En blijkbaar riep ik dat ook want iedereen keek me aan. Gelukkig had ik in het Nederlands geroepen, anders dachten die mensen nog dat Phoebe een huwelijksaanzoek had gedaan. Of iets anders in die richting.
'Ik hou van je!' riep ik in haar oren. Ik begon steeds meer op Edward te lijken. In oren schreeuwen, absoluut niet subtiel zijn... Dit was niet goed.
'Hoe gaan we onze ouders overhalen?' vroeg ik aan Phoebe toen ik een beetje gekalmeerd was.
'Jij hebt toch nog nooit een discussie verloren?' vroeg Phoebe terwijl ze over het randje van haar zonnebril keek. 'Doe je ding en wij wonen een jaar in Londen.' Dat klonk best logisch. Ik moest alleen genoeg research doen.
'Maar jij helpt mee research doen', zei ik dreigend. Phoebe knikte braaf. 'En we zeggen niks tegen de jongens. Dat doen we pas als we zekerheid hebben.' Alweer knikte Phoebe braaf.
'Komt dit allemaal door Alex?' vroeg ik haar. Phoebe werd een beetje rood.
'Londen is een mooie stad hoor!' Ik grinnikte.
'Het komt dus duur Alex.' stelde ik vast.
'Plus je kunt hier een opleiding voor piloot doen', zei ze. Ik moest het toegeven, dat was best een goede reden. Toen we terug in ons hotel waren sprong ik snel onder de douche. Eigenlijk was het best zonde. We hadden een best luxe kamer, maar we gebruikte er helemaal niks van. Want of we hingen in Londen rond om geld op te maken, of we waren bij de jongens en Janice. We hadden net zo goed op een matras middenin het park kunnen slapen. Als er een douche bij was merkten we toch niet zo veel van. Maar als ik moest kiezen ging ik toch liever voor het luxe hotel. Eenmaal terug in het hotel trok ik een zwart hemdje, een baseball-vestje en een spijkerbroek aan. En natuurlijk mijn afgetrapte all stars. Die waren ideaal in Londen. Het was in de mode, en je kon er makkelijk op lopen. Ideale oplossing. Phoebe trok een spijkerbroek en een shirt met lange mouwen aan met een sjaaltje. En natuurlijk haar nieuwe vans. Phoebe was dol op vans schoenen. Mijn telefoon trilde toen ik mijn haar droog probeerde te krijgen met een föhn. Het was een sms'je van Lyam. Ze stonden voor het hotel. Of we naar buiten wilde komen. Ik keek uit het raam en zag een zwarte landrover staan. Hoe kon Lyam nou weten dat ik helemaal weg was van landrovers? Phoebe keek een beetje schuldig.
'Wat heb je hem verteld?' vroeg ik.
'Ik heb gezegd dat je al heel lang een landrover wilde. Hij trok toen een denkgezicht dus ik heb hem alleen gelaten. Ik knikte. Ach ja, het was nu toch te laat om Lyam geen rekening met mij te laten houden. Dan kon je er net zo goed van genieten, ja toch?


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 29 juni 2013 - 19:55:
ze had toch iets met schoenen? waarom draagt ze dan steeds dezelfde schoenen?


Tweety
Tweety zei op 30 juli 2012 - 3:43:

Snel verder x
Heb nog steeds honger xd