Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » forty

just a movie

31 juli 2012 - 14:51

704

2

249



forty

When I was younger I saw my daddy cry and curse at the wind. He broke his own heart and I watched as he tried to reassemble it... Paramore - The Only Exception

Ik hield van die auto. Gelukkig had Lyam hem alleen maar gehuurd, anders had ik me schuldig gevoeld. We zaten met 7 personen in een auto waar eigenlijk maar 5 personen in paste. Dat was niet wat ik had verwacht van een landrover, maar toch. Lyam moest rijden dus ik nam Janice op mijn schoot. Ik wilde haar niet bij Edward of Martin op schoot laten zitten. Dat ging ik haar dus echt niet aan doen. Wij zaten gelukkig voorin dus we hadden de ruimte. Maar ik hoorde een paar mensen die achterin zaten klagen over het feit dat Lyam een limo had moeten huren.
'Had het dan zelf gedaan', was Lyam directe opmerking. Ik moest erom lachen. kon ik maar zo snel reageren. Bij mij was er waarschijnlijk iets van: uhu, uitgekomen, zoals gewoonlijk. Voordat we de auto uitstapte zette de jongens zonnebrillen en petjes op.
'Om minder snel herkend te worden', zei Alex toen hij mij zag kijken. Hij pakte Phoebe's hand. Phoebe werd rood. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Phoebe die rood werd omdat een jongen haar hand pakte. Ze had het zwaar te pakken. We leken net spionnen toen we de auto uit stapten. In mijn fantasie tenminste. In het echt viel het waarschijnlijk reuze mee. Ik ging tussen Alex en Lyam zitten. Phoebe zat tussen Alex en Martin en Janice zat tussen Edward en Martin. Martin zat naast Lyam. Ik bekeek Lyam eens goed. Hij zag er goed uit met een simpel, wit shirt, spijkerbroek, colbertje en sneakers. Alex had precies hetzelfde aan, maar dan met een groen shirt. Waarschijnlijk had Phoebe verteld dat haar lievelingskleur groen was. En anders was het puur toeval. Maar ik geloofde niet in toeval dus ging ik voor de eerste optie. Phoebe had het gewoon verteld. Janice droeg een jurkje. Ze had ook een klein haarbandje ingedaan en ze zag er heel schattig uit. Haar jurkje was limoengroen met witte hartjes. Daar had ze witte ballerina's onder aan getrokken. Martin en Edward droegen een shirt en een broek met sneakers eronder. Hen boeide het waarschijnlijk niet zoveel hoe ze eruit zagen. Er kwam een knappe serveerster aangelopen die ons allemaal een menukaart zo dik als de bijbel gaf. Hoe moest ik hier uit kiezen? Het leek allemaal lekker? Ik moet bekennen dat ik geen idee had wat er stond. Iedereen had al snel gekozen, behalve ik. Ik pakte een random bladzijde, sloot mijn ogen en wees een random gerecht aan. Dat deed ik altijd wanneer ik niet kon kiezen. Lyam moest erom lachen. Phoebe was het van me gewent. De rest keek me eventjes raar aan. Daarna herinnerde ze zichzelf waarschijnlijk dat ik niet normaal te noemen was en hun gezichten veranderden weer naar een normale gezichtsuitdrukking. Ik moet zeggen dat ik een goede keus had gemaakt. Het gerecht smaakte lekker. Ik had geen idee wat ik at, maar het was lekker. Ik wilde ook niet dat Lyam de serveerster riep om te vragen wat er ook al weer precies in mijn eten zat. Ik wilde het niet weten. Waarschijnlijk was het iets ontzettends smerig, zoals geitenlever ofzo. Als je weet dat je geitenlever eet wordt hetgeen wat je eet ineens veel minder lekker. Geloof me, ik heb er ervaring mee. Ik was een beetje met Lyam bezig, Phoebe met Alex en Edward en Martin vroegen Janice om versiertips. Ze wilde allebei de serveerster mee uit vragen.
'Zeg wie je bent, en in welke band je speelt. Die serveerster is niet ouder dan 18, die valt op haar knieën voor jullie', zei Janice terwijl ze een hap spaghetti naar binnen werkte.
'Dat is mijn truc!' roepen Martin en Edward tegelijk uit. Janice moest zo hard lachen dat ze zich verslikt in haar spaghetti. Ze moest ervan hoesten. Ik ben blijkbaar de enige aan de hele tafel die dan zoiets heeft van: ojee, dadelijk stikt ze, ik moet toch maar eens even op haar rug gaan kloppen. Dus ik sta op en klop op haar rug. Het gaat meteen al weer beter.
'Bedankt', zei Janice
'You're welcome', zei ik terwijl ik Martin en Edward streng aankijk met hopelijk een strenge blik. Aan hun lachende gezichten te zien werkt het niet helemaal.


Reacties:


lovaticX
lovaticX zei op 29 aug 2012 - 8:09:
ben benieuwd wat er in haar eten zat..


Tweety
Tweety zei op 30 juli 2012 - 3:54:
LOLZ
Je schrijft super! En ik houd ook van landrovers
Ik wil er later 1 en een knalrode cabriolet en nog eenparig ander stoere auto's
Why the hell vertel ik dit? XD
Snel verder x