Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » forty one

just a movie

31 juli 2012 - 14:50

573

2

283



forty one

I'm missing you so much Can't help it, I'm in love A day without you is like a year without rain I need you by my side Don't know how I'll survive A day without you is like a year without rain... Selena Gomez - A Year Without Rain

Ik zal je even uitleggen wat er gebeurt als je met 7 tieners (bijna twintigers) in een restaurant zit. Je word melig. Heel erg melig. Nadat we voor de zevende keer waren gewaarschuwd dat we toch echt zachter moesten zijn met lachen besloten we op te stappen. Lyam wilde per se betalen. Ik wilde het ook wel doen, ik bedoel, ik had nog steeds iets van 4000 pond over en die moesten op. Anders zou paps me dadelijk terugsturen naar Londen om het geld op te maken. Ik zie het hem nog doen ook. Uiteindelijk kwamen we tot een overeenkomst. Hij de helft, ik de helft. Ik ging nog snel even naar de wc en nam Phoebe en Janice mee. Toen we terugkwamen had Lyam al betaald.
'Jij kleine kabouter!' riep ik toen we wegliepen. Lyam moest lachen en wreef even door mijn haren.
'Ik weet niet of je het weet, maar ik ben groter dan jij.'
'Maar ik heb een groter ego, dus jij bent de kabouter.' zei ik. Eindelijk, ik had een snelle reactie. Lyam begon te protesteren dat ik echt geen ego had. Ik kreeg hem alleen stil door hem een kus te geven. Edward en Martin zagen al waar het naartoe ging en ze besloten naar huis te gaan. En Janice thuis te brengen. Ze namen de landrover mee.
'Maakt niet uit!', riep Lyam ze achterna. 'Wij nemen wel een taxi!' Ik bekeek de sterren. Ik kreeg het nooit voor elkaar om de grote beer te vinden. Volgens mij kon Lyam gedachten lezen.
'Daar heb je de grote beer.' zei hij terwijl hij naar een groepje sterren wees.
'Hoe wist je dat ik die zocht?' vroeg ik hem verbaasd. Hij haalde zijn schouders op.
'Gokje', zei hij en hij begon nog meer namen op te noemen. Ik was de namen na twee seconde alweer vergeten, ik kreeg het niet voor elkaar ze te onthouden. Lyam zag het.
'Sorry', zei hij. 'Ik heb een paar jaar geleden een spreekbeurt gehouden over sterren en toen alle sterrenbeelden opgezocht. Sindsdien krijg ik ze niet meer uit mijn hoofd.' Lyam had me intussen naar een bankje geloodst. We waren een beetje aan het zoenen toen ik rillingen kreeg van de kou. Lyam gaf me meteen zijn colbertje.
'Krijg jij het dan niet koud?' vroeg ik terwijl ik het colbertje iets steviger om me heen sloeg.
'Waarschijnlijk wel', zei Lyam terwijl hij knikte. 'Toevallig zin om mee naar het penthouse te gaan?' Ik zag er geen problemen in en stemde in.
'Nemen we Phoebe en Alex ook alvast mee?' vroeg ik aan Lyam. Hij knikte.
'Anders zijn ze ons dadelijk kwijt.' Daar kon ik me wel in vinden.
'Phoebs!' riep ik door het park. 'Wij gaan naar het penthouse, sta op met die luie kont van je en kom mee!' Ik had alles in het Nederlands geroepen zodat Alex en Lyam lekker mochten gaan uitvissen wat we zeiden. Wat was ik toch gemeen.
'Kom maar hiernaar toe!' riep Phoebe brutaal, en in het Nederlands terug. Ik glimlachte. Ze wist precies wat ik dacht en speelde het spelletje heel mooi mee.
'Wat vroeg je?' vroeg Lyam nieuwsgierig.
'O gewoon, waar ze was.' zei ik terwijl ik mijn schouders optrok. 'Ze zijn daar ergens.' Ik pakte Lyams hand vast en trok hem richting het geluid van Phoebe. Daar belden we een taxi en toen konden we alleen nog maar wachten.


Reacties:


ZoeyRedbird
ZoeyRedbird zei op 30 juli 2012 - 4:17:
Thank you! U 2!!


Tweety
Tweety zei op 30 juli 2012 - 4:14:
Sta eens op met die luie kont van je, geniaal!
LOLZ

Jammer laatste stukje
Sweetdreams x