Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » forty two

just a movie

31 juli 2012 - 14:50

719

2

278



forty two

You were cool, yes you were, I fell in love like a girl. Living in a picture perfect world. Something can't sneaking in... Krystl - Bottles

Dit keer was de taxichauffeur wel aardig.
'Waar moeten de jongelui wezen?', vroeg hij. Hij leek een beetje op de Kerstman. Hij had een buikje, een lange baard en droog een rood t-shirt. Lyam noemde het adres van zijn penthouse.
'Aha', zei de chauffeur. 'Zijn jullie fan van Troublemaker?' Phoebe begon te gniffelen. Ik gaf haar een tik tegen haar schouder en keek haar waarschuwend aan. Ze was meteen stil.
'Wij twee zijn heel erg fan van Troublemaker', zei Phoebe en ze kreeg weer een giechelbui. Ik zuchtte. De arme taxichauffeur keek ons raar aan via de achteruitkijkspiegel.
'Hun hierzo zijn 2/4 van Troublemaker', zei ik zodat de Kerstman.. ik bedoel de man het ook zou snappen.
'Aha', zei de taxichauffeur. Hij moest nu ook lachen.
'Jullie willen niet weten hoeveel fans ik naar jullie huis heb vervoerd', zei hij lachend. Ik moest erom lachen. Ik mocht die man wel. Lyam en Alex wisten niet hoe ze moesten reageerden. Veel te laat besloten ze mee te lachen waardoor ik en Phoebe nog harder moesten lachen.
'De jeugd van tegenwoordig', zei de chauffeur terwijl hij me via de achteruitkijkspiegel een knipoog gaf.
'We moeten ze allemaal verzuipen!' riepen Phoebe en ik tegelijk. Door die uitspraak werden we door Lyam, Alex en de taxichauffeur raar aangekeken. Phoebe en ik probeerden het uit te leggen, maar we moesten veel te hard lachen.
'We... Geschiedenis... Zo grappig!' zei Phoebe.
'Dit maakt het niet veel duidelijker Phoebs', zei ik lachend.
'Ik probeer... Tenminste', lachte Phoebe.
'Ik kan tenminste hele zinnen zeggen!' riep ik in haar oor. Ik moest echt stoppen met in haar oren schreeuwen. Ik leek al op Edward, meer dan me lieg was. De taxichauffeur keek Alex en Lyam lachend aan.
'Ik geloof dat het jullie vriendinnen zijn, misschien snappen jullie er iets van?' zei hij terwijl hij zich weer op het verkeer richtte.
'Ik en Phoebe daten pas een paar dagen', zei Alex.
'Lady en ik hebben een... Aparte geschiedenis', maakte Lyam ervan.
'Friends with benefits?' vroeg de taxichauffeur terwijl hij remde voor een rood stoplicht. Ik moest nog harder lachen, vooral toen ik zag dat Lyam bloosde. Waarschijnlijk heb ik al heel vaak gezegd dat hij er heel schattig uitzag als hij bloosde maar ik ging het gewoon nog een keer doen. Lyam zag er schattig uit als hij bloosde.
'Laten we er een optelsom van maken' zei ik toen ik uit gelachen was. Phoebe zat nog steeds in haarzelf te lachen. Haar schouders bleven maar schokken. Ik keek haar niet aan, dan zou ik weer moeten lachen en ik wilde een leuk gesprek hebben.
'Ik plus Lyam plus paparazzi plus fans plus ouders.. Tja, dat gaat niet zo goed samen.' De taxichauffeur moest lachen. Waarschijnlijk zag hij een enorm drama voor zich. Alex keek naar Phoebe die intussen bijna stikte van het lachen.
'Stik voorzichtig', zei ik tegen haar.
'Gaan we doen', zei Phoebe.
'Doe maar', zei Alex. 'Dan kan ik je mond op mond beademing geven.'
'Dat mag je nu ook wel doen hoor', zei Phoebe terwijl ze verleidelijk knipperde.
'Get a room', zuchtte Lyam terwijl hij zijn hoofd schudde. De taxichauffeur leek het allemaal wel grappig te vinden.
'Neem me niet kwalijk', zei ik voor mijn doen beleefd. 'Maar hoe heet u eigenlijk?'
'Doe niet zo beleefd', grinnikte de taxichauffeur. 'Door dat ge-u voel ik me zo oud. Maar ik ben Henk', zei hij.
'Aangenaam Henk', zei ik. 'Ik ben Lady, geen commentaar. Mijn vriendje hier is Lyam, dat meisje daar dat aan het stikken is heet Phoebe en degene die geoefend is in mond op mond beademing is Alex.'
'Aangenaam', riep iedereen door de taxi. Ik moest erom lachen, die Henk was geniaal.
'Zeg Henk, mag ik je nummer? Dan kunnen we jou bellen als we een taxi nodig hebben', vroeg Alex. 'Dan weten we zeker dat we geen hysterisch vrouwtje hebben dat ons naar haar familie brengt en kennis laat maken met haar dochter.
'Natuurlijk', zei Henk vriendelijk. 'Ik kan alleen niet beloven dat ik er meteen aankom. En is dat echt gebeurt?' Lyam en Alex knikken.
'Ik dacht dat ik daar nooit meer wegkwam!' zei Alex. Ik keek Phoebe aan en tegelijk begonnen we te lachen.
'Niet weer hè!' riepen Alex en Lyam tegelijk uit.


Reacties:


lovaticX
lovaticX zei op 29 aug 2012 - 17:51:
hahaha dit verhaal toverde een glimlach op mn gezicht


Tweety
Tweety zei op 30 juli 2012 - 20:46:
wahahahha ik zit hier keihard mee te lachen xd
en ik hou van HENK