Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » forty three

just a movie

31 juli 2012 - 14:50

597

2

231



forty three

You made me insecure Told me I wasn’t good enough But who are you to judge When you’re a diamond in the rough I’m sure you got some things You’d like to change about yourself But when it comes to me I wouldn’t want to be anybody else... Selena Gomez - Who Says

We namen afscheid van Henk.
'Was iedereen maar zoals jullie', zucht hij. 'Dan zou dit baantje een stuk leuker zijn.' Ik kreeg medelijden met hem en loop op hem af om hem een hele dikke knuffel te geven. Even keek Henk verbaasd, zeker toen Lyam, Phoebe en Alex ook mee begonnen te knuffelen. Ja, we zijn een knuffelig groepje. Henk knuffelt vrolijk terug.
'We bellen u nog!' roep ik hem achterna als hij de straat uitrijd.
'Je! We bellen JE terug! Ik ben niet oud!' roept hij terwijl hij zijn hand uit het raampje steekt en nog even zwaait.
'Ik ga die gast zeker bellen', zegt Alex.
'Hij is net de Kerstman', zei ik terwijl ik Lyam volg naar de deur van het penthouse. Er staat geen paparazzi. Waarschijnlijk houden ze niet genoeg van hun baan om hier op dit onchristelijke uur te staan. Opeens komt Alex voorbij rennen. Met Phoebe op zijn rug.
'Dat wil ik oooook!' zeur ik tegen Lyam.
'Wil mijn kleine prinsesje dat ook?' vraagt Lyam teder. Mijn ogen verwijden zich. Ik blijf stil staan en prik met mijn wijsvinger in Lyam's borst.
'Dat ik toevallig anderhalve kop kleiner ben wil nog niet zeggen dat mijn ego kleiner is' zeg ik terwijl ik in zijn borst blijf prikken.
'Jij, een ego, val in slaap en droom verder', lacht Lyam.
'Misschien doe ik dat nog wel.' zeg ik terwijl ik in zijn borst blijf prikken.
'Wil je stoppen met dat prikken? Het wordt irritant.' fluistert Lyam in mijn oor.
'Ik stop pas als jij toegeeft dat ik groot ben.' fluister ik terug.
'Blijf dan maar lekker prikken.' zegt Lyam lachend. Op dat moment opent Phoebe de voordeur.
'Lady, Lyam, kunnen jullie even komen?'
'Moet dat echt?' vraag ik terwijl ik mijn wenkbrauwen optrek.
'Eeuhm, als het even kan, ja.' roept Phoebe twijfelend terug. Lyam haalt zijn schouders op en tilt me op zijn rug.
'Jeeeej!', roep ik blij.
'Alles om mijn prinsesje blij te maken.' slijmt Lyam.
'Ik ben geen prinsesje', zeg ik met een pruillip. 'Ik ben een vliegtuig!' Ik strek mijn armen en maak een zoemend geluid.
'Jongens, kunnen jullie een beetje opschieten' roept Phoebe een beetje wanhopig. Lyam huppelt bijna het penthouse in. Hij volg Phoebe naar wat blijkbaar de woonkamer is. Daar aangekomen val ik letterlijk van Lyams rug van verbazing. Als ik opkrabbel prent ik het tafereel in mijn geheugen. Hier kan ik ze misschien nog eens mee chanteren. Ik zie Janice die in het hoekje van een grijze bank zit. Ze heeft een enorme bak popcorn voor zich die bijna leeg is. Waarschijnlijk kijkt ze naar de televisie. Er staat een tekenfilm op. Ik herken de film meteen. Belle en het beest. Ik heb altijd al van die film gehouden. Vroeger keek ik hem bijna elke dag. Ze waren nu bij het stukje waarin Gaston het Beest van het kasteel afduwt. In dat deel had ik altijd het geluid uit gezet en mijn ogen dicht gedaan. Ik vond het beest aardig en hij mocht niet doodgaan. Ik opende mijn ogen altijd precies op het goede moment, als Belle bij het beest komt.Phoebe drentelt een beetje door de woonkamer. Toen werd mijn oog getrokken door Alex, die uit een andere kamer kwam gelopen met een filmcamera in zijn hand. Hij richtte de filmcamera op Martin en Edward. Toen pas zag ik wat ze aan het doen waren. Ze rolden vechten over de grond.
'Gaston is niet lelijk!' riep Martin.
'Jawel! Hij mag het beest niet van een kasteel gooien!' riep Edward.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 30 juni 2013 - 9:42:
Ik had op de vorige paar hoofdstukken niet gereageerd maar toen was het midden in de nacht en was ik te wakker om te slapen en te moe om een reactie te schrijven. Sorry. Waarom zag ik het niet aankomen dat ze aan het ruziën waren om een film?! Dat vliegtuig vond ik echt goed!
XXX Tamara


Tweety
Tweety zei op 30 juli 2012 - 21:12:
wahahhhahahhaLOLZ

ik schoot keihard in de lach van 'ik ben een vliegtuig' wahahhahaha

snel verder!!!!


IK EIS USHERRRR