Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » forty four

just a movie

31 juli 2012 - 14:50

663

2

243



forty four

speciaal voor Ashley!! ---------------------------------------------- And I ain't trying to fight it, to fight it But you're so magnetic, magnetic Got one life, just live it, just live it Now relax, sing it on your back... Usher - Scream

Ik begon te lachen.
'Waar gaat dit over?' vroeg ik in het algemeen. Janice gaf antwoord, met haar mond vol popcorn.
'Ik zal je het hele verhaal vertellen. Ik ben mijn huissleutels kwijt en vanavond zijn mijn ouders niet thuis. Toen boden Edward en Martin aan dat ik hier kon logeren, volgens hen hadden ze een prachtige logeerkamer. Dus ik ging mee. Ze vroegen of ik een film wilde kijken. Toen bleek dat ik Belle en het beest nog niet had gezien flipte ze helemaal en ze gooiden de dvd als een frisbee in de dvd speler. Totdat die ene Gatson..'
'Gaston Janice, Gaston.' zeiden Edward en Martin tegelijk. 'En je spreekt het Frans uit.' voegde Edward eraan toe.
'Dat zei ik jongens, dat zei ik, met een prefect Frans accent. Anyway, ik ging even popcorn halen en toen lagen ze hier te rollenbollen over het feit dat Gaston slecht was. Of niet. Of wel. Ik ben nu de film voor de tweede keer aan het kijken omdat ik geen zin heb om op te staan.' Ik begon te lachen. Net zoals Lyam en Alex. Phoebe keek nog een beetje verdwaasd. Zij kende de jongens nog niet zo goed als ik. In ieder geval niet zo lang. Alhoewel, Alex kende ze natuurlijk wel beter dan ik... Nadat Alex ongeveer 10 minuten gefilmd had werd hij het zat. Hij haalde met de hulp van Lyam de vechtende Edward en Martin uit elkaar. Ze zette Edward op de linkerkant van de bank neer en Martin werd rechts gedropt. Na een minuut, ik heb geklokt, hadden ze het al weer goed gemaakt. Toen waren ze alweer Belle aan het uitlachen over het feit dat ze zich voor haar vader op had geofferd. Met die jongens wist je het ook nooit.

Na de film nam Lyam me mee naar zijn slaapkamer.
'Persoonlijk vind ik het niet zo erg dat de logeerkamer bezet is.' grijsde hij.
'Nu heb ik je de hele nacht voor me alleen.' Ik begon te blozen. Ineens wist ik niet meer zeker of Lyam wist dat ik geen seks voor het huwelijk wilde. Lyam merkte meteen dat er iets aan de hand was.
'Wat is er?' vroeg hij bezorgd. Ik beet op mijn lip.
'Niets.' zei ik terwijl ik een glimlach forceerde.
'Er is wel iets', zei Lyam streng. 'Je bijt altijd op je lip als je piekert. Je kunt me alles vertellen, dat weet je toch?' Ik zuchte. Als hij het per se wilde weten dan moest het maar. Maar dat maakte het er niet makkelijker op.
'Eeuhm', begon ik. 'Ik heb zeg maar een deal met mezelf gemaakt. Dat ik, nou ja... Dat ik geen seks wil voor het huwelijk.' Zo. Dat was eruit. Mijn schoenen waren ineens heel interessant. Toen besefte ik dat mijn schoenen bij de voordeur stonden. Dat had Lyam me gevraagt. Dan zouden ze minder vaak hoeven te stofzuigen. Ik vond het niet erg. Ik had toch alleen maar mijn übercharmante hello kitty sokken aan. Anyway, mijn sokken waren heel erg interessant.
'Dus.' zei Lyam terwijl hij achter me kwam staan en zijn armen om mijn middel legde.
'Vind je me niet ouderwets of zoiets?' vroeg ik verbaasd.
'Ik hou wel van ouderwetse dametjes.' zei Lyam grijnzend. Ik draaide me om en keek Lyam aan. Ik verdraaide mijn hele nek maar liet niks merken. Boos keek ik Lyam aan.
'Dit is bloedserieus Lyam. Ik meen het!' siste ik boos.
'Ho eens even Lady.' zei Lyam rustig. 'Zo meende ik het niet en dat weet jij ook. Ik vind het oke dat je er zo over denkt.' Ik kalmeerde en schaamde me voor mijn uitbarsting.
'Sorry,' fluisterde ik. Lyam nam me in zijn armen.
'Het maakt me echt niet uit Lady. Als jij er zo over denkt moet ik dat respecteren. Al had ik het liever anders gezien natuurlijk.' Hij gaf me een knipoog en ik moest lachen. Waar had ik hem toch aan verdient.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 30 juni 2013 - 9:46:
Ik dacht dat ze het niet meende toen ze dat tegen mac zei.
Nou ja ik had beter moeten weten ik kende haar goed genoeg
in hoofdstuk 31.
XXX Tamara


Tweety
Tweety zei op 30 juli 2012 - 21:48:
awh
snel verder!!! ze zijn uber sweet xx