Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » forty five

just a movie

31 juli 2012 - 15:36

655

2

260



forty five

Now and then I think of all the times you screwed me over But had me believing it was always something that I'd done And I don't wanna live that way Reading into every word you say You said that you could let it go And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know... Gotye - Somebody That I Used To know

'Heb je toevallig nog een tandenborstel over?' vroeg ik aan Lyam terwijl hij me nog steeds vasthield. Hij begon te lachen.
'Een tandenborstel? Wil je toevallig ook nog een pyjama?' Ik begon ook te lachen.
'Een pyjama is ook wel fijn.' Lyam liep naar zijn kast en haalde er een t-shirt uit. Hij gooide het naar mij toe en behendig ving ik het shirt op en bekeek het eens goed. Er stond een plaatje op van Bart Simpson met een skateboard. Lyam liep naar de badkamer die hij deelde met Alex. Ik bekeek zijn kamer eens goed. Er stond een tweepersoonsbed in het midden van de kamer. Op het dekbed stond de Engelse vlag. Naast de deur van de badkamer stond een boekenkast. Vol met boeken natuurlijk. In de boekenkast stonden boeken en fotolijstjes. Ik liep naar de fotolijstjes toe om ze goed te bekijken. Er stond een foto met Lyam, een jonger meisje en een ouder meisje. Waarschijnlijk Maya en Alyss, de oudere zus van Lyam. Ze stonden met de armen om elkaar heen voor de eiffeltoren. Er stond een foto van Lyam met Edward, Alex en Martin terwijl ze een optreden gaven. En er stond een foto van Lyam en mij. We waren aan het dansen. Waarschijnlijk had iemand die stiekem gemaakt in de vorige vakantie. In de vakantie waarin ik na ongeveer 4 dagen vertrokken was. Voordat ik het wist had ik de foto opgepakt en er een kus op gedrukt. Ik liet mijn ogen verder door de kamer glijden. Lyams kledingkast stond open, hij had de deur niet meer dicht gedaan nadat hij me het shirt had gegeven. Recht in de kamer stond een paspop. Ik herkende de kleding die de paspop aanhad. Na 3 seconden wist ik waar ik de kleding van kende. Het waren mijn kleren. Die had ik achtergelaten toen ik overstuur de kamer van de jongens was uit gerent. Ik glimlachte. Lyam had die kleren bewaard en een speciaal plekje gegeven. Voorzichtig raakte ik mijn oude kleren aan en ik glimlachte. Ik was die broek al kwijt. Het was mijn lievelingsbroek.
'Lady, ik heb een tandenborstel voor je gevonden!' riep Lyam terwijl hij zijn kamer binnenstormde. Hij zwaaide wild rond met de tandenborstel. Toen zag hij waar ik naar keek. Hij bloosde en glimlachte schaapachtig.
'Ik vroeg me al af waar mijn lievelingsbroek was.' zei ik terwijl ik de broek aanwees. Lyam werd zo mogelijk nog roder.
'Als... Als je hem terug wild moet je het zeggen hoor.' zei hij stotterend. Ik rende op Lyam af en sprong letterlijk in zijn armen.
'Hou die kleren maar lekker als jij daar gelukkig van word.' zei ik terwijl ik hem losliet. Lyam werd iets minder rood.
'Je bent schattig als je bloost.' zei ik terwijl ik het Bart Simpson shirt oppakte. Lyam werd nog roder. Ik begon te giechelen. Lyam was intussen zo rood als een tomaat.
'Rustig maar Lyam, stop maar met blozen.' giechelde ik. Lyams gezicht kreeg langzaam weer zijn gewone kleur terug. Ik giechelde nog een beetje terwijl ik mijn shirt uittrok om het Bart Simpson shirt aan te trekken. Lyam probeerde niet te staren maar dat mislukte volgens mij. Niet dat er veel te zien was, op mijn hello kitty bh na dan. Het Bart Simpson shirt kwam tot net over mijn kont. Ik trok mijn spijkerbroek uit en legde hem over een stoel heen. Daarna ging ik onder de Engelse vlag liggen. Lyam trok snel zijn broek en shirt uit en kwam naast me liggen. Ik kroop tegen Lyam aan. Hij streelde mijn donkerblonde haren. Ik vocht tegen mijn vermoeidheid. Ik zou niet in slaap gaan vallen. Ik moest van dit moment genieten. Wie weet hoe lang het nog duurde voordat ik Lyam weer zou zien? Maar ondanks alles viel ik in slaap. Ik merkte nog net dat Lyam een kus op mijn voorhoofd drukte voordat hij zelf ging slapen.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 30 juni 2013 - 10:11:
Ik weet niets te zeggen over je verhaal.
Maar ik plaats toch even een reactie want je verhaal is wel goed!
X tamara


Tweety
Tweety zei op 31 juli 2012 - 20:08:
awh
ik hou van je verhaal, ik hou van hun, ik hou van jou, lalalallalal omg je svchrijft zo goed!!!