Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » fifty

just a movie

31 juli 2012 - 23:17

633

3

217



fifty

Tell me what to do about you. I already know I can see in your eyes when you're selling the truth Cause It's been a long time coming So where you're running too? Tell me what to do about you... Demi Lovato - What To Do

'Lady, kunnen we eventjes met je praten?' riep mams de trap op.
'Ik kom!' riep ik. Ik ronde het gesprek dat ik met Janice had af en stormde de trap af. Beneden zag ik paps en mams op de bank zitten. Hand in hand. Ze gingen me iets serieus vertellen.
'Lady.' zei mams. 'Papa en ik weten dit al een tijdje, al voordat jij naar Londen ging, maar we zochten naar een goed moment om je dit te vertellen. Maar dat goede moment kwam maar dit. Dus besloten we een random moment te kiezen en dat is dus nu geworden.' Ik zag dat paps eventjes in mams hand kneep. Mams zuchtte.
'Ik ben zwanger.' zei ze. Ik sprong op en begon te gillen.
'Mams! Dat is geweldig! Hoe lang al?' Waarschijnlijk had mams deze reactie niet verwacht. Maar toch, ze was aangenaam verrast over mijn reactie.
'Morgen ben ik precies vier en een halve maand zwanger.'
'En dat vertel je me nu pas? Waarom is je buik nog niet dik?' ging ik verder met mijn kruisverhoor.
'Sommige mensen krijgen pas laat een dikkere buik. Maar ik heb de laatste tijd gewoon iets dikkere truien enzo gedragen.' Ik begon weer te gillen. Ik gaf mams een dikke knuffel en paps ook.
'Weten jullie al wat het wordt?' vroeg ik.
'Dat willen we niet weten.' bromde paps. 'We willen dat het een verassing wordt.'
'Hebben jullie al namen?' vroeg ik door.
'Als het een meisje wordt noemen we haar Ruby noemen. En een jongen noemen we Leo.'
'Dat zijn prachtige namen!' kirde ik. Ik kon het gewoon niet geloven. Ik kreeg gewoon een klein baby broertje of zusje! Ik belde meteen Phoebe om haar het goede nieuws te vertellen. Ook zij begon te gillen. Paps, mams, Esther en Robin waren heel erg close geworden. Zo close dat Phoebe zich een soort van tante voelde. Ik vond het geweldig. Mijn familie was uitgebreid en ik kreeg een baby broertje of zusje! En dat was nog meer uitbreiding!

De tijd vloog voorbij. Mams buik begon langzaam aan groter te worden. Phoebe en ik hadden allebei een baantje gevonden. Als cassiere bij de Albert Heijn. We gaven ook zo weinig mogelijk geld uit. Als we naar Londen mochten, konden we het eventjes uitzingen zonder baantje. Ik ging Lyam namelijk niet alles voor mij laten betalen. Ik was een moderne vrouw. Ik kon best zelf werken. Natuurlijk gingen we wel eens uit of naar de bioscoop, maar niet zoveel als anderen. Het zakgeld, kleedgeld en loon dat we kregen zetten we op een spaarrekening. Langzaam aan werd het augustus. Ik en Lyam skypte regelmatig. Toen ik hem vertelde dat ik een grote zus werd was hij even blij als ik was.
'Dan hebben we tenminste een bruidsmeisje als we gaan trouwen.' lachte hij.
'O.' zei ik direct. 'Moet je me nog iets vertellen?'
Janice en de andere jongens had ik ook regelmatig aan de lijn. Ik had de jongens al voor mijn verjaardag uitgenodigd, ze zouden een week blijven. Tijdens een skype gesprek met Janice nodigde ik haar ook uit. Ze vond het helemaal geweldig en wilde enorm graag meekomen. Ze wilde mijn vaderland wel eens zien. Daarna babbelde ze er rustig op los. Over wat de jongens nu weer hadden uitgespookt. Ze hadden dus een nerfgevecht gehouden op het podium waar ze 3 uur later op moesten zingen. Janice had niet meegedaan, ze was bang geweest dat ze haar baan zou verliezen. Na nog ruim een half uur gekletst te hebben zei ik gedag en belde ik Lyam. Ik beveelde hem bijna om een grotere auto te huren zodat Janice ook mee kon rijden naar Nederland.
'4 jongens, 1 meisje, een bende bagage. Ik denk dat ik eerder een vrachtwagen moet huren.' antwoordde hij droog.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 30 juni 2013 - 10:46:
Als hij een vrachtwagen huurt wil IK achterin!!
Mijn bff heeft pas een broertje gekregen ze zijn gelovig dus heefy hij een bijbelse naam: elnathan he is so cute!
Genoeg over mij. I love this story!!
XXX Tamara


ZoeyRedbird
ZoeyRedbird zei op 1 aug 2012 - 9:43:
Awh, dus jij hebt echt een klein broertje/zusje!
ik niet, ik vind een broertje van 12 al wel genoeg...


Tweety
Tweety zei op 1 aug 2012 - 4:40:
Awh wat leuk je schrijft echt super!

En weetje, dat heb ik echt gehad eh, dat mn moeder zwanger was en ging vertellen, maar ik weet niet meer hoe en wanneer xd ja wel krap twee jaar geleden maar ach, laat ook maar, ik ben aan t lullen xd


Xx