Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Rainy Adventures. » #2 Amy

Rainy Adventures.

1 aug 2012 - 17:09

587

0

196



#2 Amy

Amy

We hadden nog een autorit van een uur voordat we in Forks waren. Voordat we ons huis konden zien. Ik had er zo’n zin in, ik had er altijd al van gedroomd om zo snel mogelijk uit huis te gaan en nu ging ik gewoon een jaar eerder dan verwacht! En dan met twee schatten van een vriendinnen. Natuurlijk ging ik mijn ouders en broer en zusje missen, natuurlijk ging ik mijn andere vrienden en vriendinnen missen. Maar dit was een kans die je moest pakken, voor het te laat is.
We hadden onze tassen en koffers in de achterbak van de taxi gegooid en klommen op de achter bank. De chauffeur was een wat dikkige man met kort geschoren grijs haar. Hij lachte vriendelijk naar ons.
“Hallo, ik ben Hank, waar moeten jullie heen?”¯ Hank keek ons aan via de achteruitkijkspiegel.
“Ik ben Amy en dit zijn Marlinde en Mirre.”¯ Ik gebaarde bij de juiste namen.
“We moeten naar Forks.”¯ Vervolgde Marlinde. We keken elkaar aan grijnsde breed.
“Van onze ouders mogen we hier alleen wonen, Marlinde heeft hier namelijk een beurs gekregen.”¯ Legde Mirre verder uit. Hank knikte en startte de moter.
“ Op naar Forks.”¯ Zei hij vrolijk.

Het huis was niet groot maar zag er leuk uit. De licht blauwe houten planken werden doorbroken door witte raamkozijnen en een veranda. Het was geweldig! Samen met Marlinde en Mirre rende ik de trap op en stak Marlinde de sleutel in het slot. Zodra de deur open ging begonnen we te gillen. We liepen naar binnen en verkenden het huis. Meteen na de deur was een trap waardoor ik meteen naar boven liep. De bovenverdieping was klein, maar drie deuren. De eerste deur die ik opende was de badkamer, met een bad! Ik zette even het raam open om wat frisse lucht binnen te krijgen en liep verder naar de volgende kamer. Er stond een tweepersoonsbed in en een kleine kledingkast. Het kiezen ging moeilijk worden. Ik zette hier ook het raam open en ging door naar de volgende.
“Dit is mijn kamer!”¯ riep ik hard terwijl ik op het bed viel. De lakens waren zijdezacht en voelden heerlijk op de blote huid van mijn gezicht en armen. In deze kamer was een groot raam, een grote kledingkast, een lekkere leunstoel en ook een tweepersoonsbed. Zodra ik zeker wist dat dit mijn plekje was, liep ik naar beneden.
“Meiden, we hebben een probleem. Boven zijn maar twee slaapkamers.”¯ Ik keek ze twijfelend aan. Marlinde lachte en deed een deur open. Er was een slaapkamer beneden die, zo te zien, al was opgeëist door Marlinde. Ik glimlachte.
We haalden de koffers op uit de taxi - Hank had geduldig staan wachten - en waren nu onze kamers meer van ons maken. Ik zette foto’s van mijn ouders en broer en zus op de kast en foto’s van mijn vriendengroep op mijn nachtkastje. Ik ruimde mijn kledingkast in en schoof mijn koffer onder het bed. In de badkamer friste ik mezelf een beetje op en probeerde mijn haar iets minder klitterig te maken. Na een paar minuten gaf ik het op en deed een staart in. De trap kraakte toen ik naar beneden liep, ik schonk er geen aandacht aan.
“Ehm, Amy, het is nogal al, zullen we pizza bestellen?”¯ stelde Marlinde voor. Ik plofte op een stoel in de keuken.
“Het is mijn lievelingseten, natuurlijk!”¯ ik glimlachte en schoof de laptop naar me toe. Al snel kwam er een pizaria met een veelbelovende naam. Marlinde draaide het nummer en bestelde de pizza


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.