Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » True love ~ Niall James Horan. » One

True love ~ Niall James Horan.

4 aug 2012 - 17:04

341

6

372



One

“Gaat het wel, Cloë?”¯ mijn beste vriendin kijkt me bezorgd aan. “Je ziet zo wit”¯ Ik haal mijn schouders op. Gaat het wel met me, ik weet het zelf niet eens.
“Ga eens zitten en vertel Hayls wat er is gebeurd”¯ Ik neem plaats naast haar op het bankje en vragend kijkt ze me aan, als ik nog niet begonnen ben met praten. Een verloren traan rolt over mijn wang heen.
“Oh, Cloë, ik wist niet dat het zo erg was”¯ Ze probeert me gerust te stellen door over mijn rug te wrijven, gelukkig voor haar krijgt zij me als enige altijd weer rustig. Dat is ook waarom ze al tien jaar mijn beste vriendin is.
“Kom vriendin, we gaan naar de Starbucks. Even wat afleiding voor jou. Dat heb je op dit moment wel nodig”¯ Ik knik rustig en sta op, om met haar naar de Starbucks te lopen.

“Wat willen deze dames hebben?”¯ een niet erg lelijke jongen staat met een flirterige blik in zijn ogen te wachten op onze bestelling.
“Doe maar twee frappucino’s, verder niets”¯ “Oke, ik kom het zo bij jullie brengen.”¯ Bam. Weer die flirterige knipoog.
“Hij ziet je wel zitten Clo딯 maar ik hem niet denk ik dan, ik zeg het niet en haal daarvoor in plaats mijn schouders op.
“Hier, alsjeblieft dames”¯ dezelfde jongen die onze bestelling opnam staat nu naast ons tafeltje met twee frappucino’s in zijn hand. “Dankje”¯ Hij glimlacht even lief en loopt dan weer terug. Ondertussen is mij het blaadje onder de beker opgevallen. Zijn nummer. Heeft hij nou serieus zijn nummer aan mij gegeven. Hij denkt toch niet dat ik hem ga bellen toch? Oh laat hem maar die gedachte houden. We hebben maar een kwartier in de Starbucks gezeten, maar ik weet zeker dat ik wel vijftig keer bekeken ben, door dezelfde persoon waarvan ik nu zijn nummer heb. Nu dringt het pas tot me door dat ik zijn naam niet eens weet, en hij niet die van mij. Niet belangrijk, ik bel hem toch niet op.


Reacties:

1 2

ZoeyRedbird
ZoeyRedbird zei op 31 aug 2012 - 21:19:
oooewh!! ik wil weten hoe het verder gaat!! mag ik een melding??
xoxo


MissEva
MissEva zei op 8 aug 2012 - 23:28:
Haha geniaal! Ik wil wel een melding!

Xxx


meral15 zei op 7 aug 2012 - 21:19:
Asjeblieft ga verder. Mag ik ook een mee melding als je verder gaat.
Wat is dat eigenlijk?

Verderrrr


Tweety
Tweety zei op 5 aug 2012 - 0:16:
Stoer! echt, nu al super!!
snel verder en melding?
xx


Chayenne
Chayenne zei op 4 aug 2012 - 23:55:
Wooow melding! Zeker, vet goed geschreven!!!