Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Eeuwige leugens (TC) -pauze- » nr12

Eeuwige leugens (TC) -pauze-

13 maart 2009 - 17:03

349

0

266



nr12

"Echt?! Das super!!!!" "Ja, het mag op voorwaarde dat er niets gebeurd tussen ons." "Ik zal me inhouden." zegt hij met een knipoog. Ik krijg een grijns op mijn gezicht. "Oja, ik moet het ook nog aan mijn moeder laten weten." Hij neemt zijn gsm en belt zijn moeder. "Hoi mam, met mij.".... "Ja, alles ok, maar, is het goed als ik bij Bill blijf slapen?".... "Ja, zijn ouders vinden het goed."..... "Bedankt mam! Super! Tot morgen!!" Hij steekt zijn gsm weer in zijn broekzak en ik spring uit blijdschap in zijn armen. Doordat hij dit helemaal niet had verwacht valt hij op mijn bed met mij in zijn armen. We kijken elkaar even aan en schieten dan allebei in de lach.

Wanneer we uitgelachen zijn ga ik van hem af en ga recht zitten. Ik zie de gitaar van net nog op mijn bureau liggen. "Tomi?" Hij komt ook rechtzitten en kijkt me aan. "Wil je het me leren?" "Wat?" "Gitaar spelen." "Tuurlijk!" als je hem neemt leer ik het je nu." Ik loop naar mijn bureau, neem de gitaar en ga weer op het bed zitten. "Kom tussen mijn benen zitten, dat gaat makkelijker." Ik ga tussen zijn benen zitten en zie dat hij even nadenkt. Dan verschijnt er een glimlach op zijn gezicht. "Ik hoop dat je me hier later dankbaar voor zult zijn." Hij neemt mijn linkerhand vast en zet mijn vingers op de juiste snaren. Met mijn rechterhand sla ik ze aan als Tom hem wil vastnemen.

Tom leert me nog verschillende noten en akkoorden zodat het uiteindelijk een liedje vormt. Wanneer je het liedje uit het hoofd kent besluiten jullie maar om te gaan slapen.

"Euh, vind je het erg als ik in mijn boxer slaap?" "Nee, helemaal niet." Zegt hij met een grijns van hier tot Tokio. "Je weet wat mijn vader gezegd heeft!" "Jaja, ik zal me inhouden. Allebei kruipen we in onze boxers onder de lakens. Ik kruip zo dicht mogelijk tegen Tom aan en hij slaat een arm over me heen. Zo, tegen elkaar liggend, vallen we in slaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.