Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Eeuwige leugens (TC) -pauze- » nr13

Eeuwige leugens (TC) -pauze-

13 maart 2009 - 17:04

216

3

296



nr13

is wat aan de korte kant, maar ik moet de spanning erin houden he! :p

[Tom pov]

Als ik de volgende morgen wakker word zie ik dat Bill niet meer in mijn armen ligt, maar gestrest zijn kamer loopt op te ruimen. "Bill, wat is er? Waar ben je zo nerveus?" Hij komt bij me op bed zitten. "Goedemorgen Tomi." Hij geeft me een kusje op mijn lippen. "Vandaag ga ik het doen." "Wat?" "Vandaag ga ik het tegen mijn ma zeggen, van ons." "Kan je het?" Hij knikt. "Je blijft er toch bij he?" "Tuurlijk!"

We kleden ons aan, en omdat Bill geen hap door zijn keel krijgt van de zenuwen, heb ik besloten om het ontbijt ook maar over te slaan. Wanneer zijn ouders In een van de zetels zitten gaan we naast elkaar in de andere zetel zitten. Ik knijp bemoedigend in zijn hand. Hij lacht even en begint dan aan een moeilijk gesprek.

"Euh, mam, pap, ik moet jullie iets vertellen."

Zij ouders kijken op en zijn vader ziet meteen wat er aan de hand is en lacht. "Vertel maar lieverd." Zegt zijn moeder lief. "Ik, euh, ik heb een lief." "Oooh, hoe heet ze?" Bill slikt even en kijkt naar mij. Onzichtbaar knijp ik weer in zijn hand. Hij kijkt naar zijn vader die knikt. "HIJ heet Tom." Zijn moeder schrikt en ineens wordt het muisstil in de woonkamer.


Reacties:


LoveTwincest
LoveTwincest zei op 27 juli 2009 - 13:10:
Ga je nog wel verder ??

xxx


cocoloco
cocoloco zei op 24 juli 2009 - 2:31:
VERDER GAAN 13 IS EEN ONGELUKS GETAL HE!!!!! zeker goed maar ik wil nu weten wat die moeder gaat doen!!!!!!!


NotJustARock
NotJustARock zei op 23 juli 2009 - 16:19:
wanneer ga je verder ?