Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » sixty six

just a movie

6 aug 2012 - 22:30

664

2

244



sixty six

Wild horses I wanna be like you Throwing caution to the wind, I'll run free too Wish I could recklessly love like I'm longing to I wanna run with the wild horses Run with the wild horses... Natasha Bedingfield - Wild Horses

Ik zat tussen Esther en Lyam in de limousine. De rit naar het restaurant was geweldig. Ik wist niet waar we naartoe gingen. Paps en mams hadden niet verteld waar ze gereserveerd hadden. De rit duurde best lang. We waren in ieder geval al lang Eindhoven uit, dat was zeker. Ik zat lekker tegen Lyam aan en hij streelde mijn haren. We zeiden helemaal niks. We luisterden naar de gesprekken van anderen en af en toe maakten we een opmerking. Ik was zo blij met Lyam, niet normaal meer.
'Die Alex is wel een goeie gast. Die mag mijn schoonzoon wel worden.' hoorde ik Esther in het Nederlands mompelen. Ik begon te lachen. Ik keek haar aan en zag een twinkeling in haar ogen.
'Verwacht je dan dat het zo ver komt?' vroeg ik lachend, nog steeds in het Nederlands.
'Ik zou het niet weten. Maar dit is het eerste vriendje van Phoebe dat Robin en ik ontmoet hebben, dus het zal behoorlijk serieus zijn. En ik houdt gewoon rekening met alle mogelijkheden.' voegde ze er grinnikend aan toe. Ik lachte met haar mee.
'Ja, het is inderdaad behoorlijk serieus tussen die twee. Ik heb niet meegemaakt dat Phoebe langer dan twee weken bij dezelfde jongen bleef. Nu zijn ze al een paar maanden bij elkaar. Als je de dagen dat ze elkaar niet hebben gezien meetelt.' zei ik.
'Ik kan jullie horen!' zei Phoebe vrolijk. 'En ja, het is inderdaad serieus tussen ons en mam, ik zou het fijn vinden als je nog geen trouwjurk uitzoekt, dat zie ik nou ook weer niet zitten.' Esther lachte. Dat vond ik wel cool van haar. De meeste mensen zouden zich nu schamen. Esther niet.
'Ik had eigenlijk gehoopt dat je mijn trouwjurk aan zou doen.' zei ze lachend.
'ja, dahag. Dat ding is zo ouderwets als maar zijn kan!' reageerde Phoebe. Ik begon te lachen. Geweldig, zo'n moeder-dochter gesprek. Mams genoot er ook van.
'Waar hebben ze het over?' vroeg Lyam.
'Esther zei dat ze Alex een perfecte schoonzoon vind en dat ze hem best in de familie wil hebben. En dat het behoorlijk serieus is tussen Phoebe en Alex. Phoebe zei toen dat ze erbij zat en het gesprek kon volgen en dat ze nog langer geen trouwplannen hadden. Esther vroeg of Phoebe haar trouwjurk aan zou trekken als ze zou gaan trouwen. Phoebe zei nee, ze vind die jurk te ouderwets.' vatte ik het gesprek samen. Ik zei het expres hard zodat iedereen kon meegenieten. Alex werd rood. Phoebe gaf hem een kus.
'Laat ze maar lekker kletsen übergeweldig vriendje van me.' zei ze. Martin maakte kotsgeluiden. Ik giechelde.
'Waarom giechel ik?' vroeg ik mezelf hardop af. Daardoor moest iedereen in de limousine lachen. Inclusief de chauffeur.
'Waarom lachen jullie allemaal om me?' vroeg ik. Ik wilde nu echt het antwoord weten.
'Je bent grappig.' zei Edward.
'Nee, dat ben ik niet.' zei ik. Ik vond mezelf dus niet grappig. Natuurlijk lachte ik ook om mijn eigen grappen. Af en toe. Alleen omdat ik anders kostbare grappen had verspild. Maar voor de rest vond ik mezelf niet grappig.
'Je bent wel grappig Lady. Je bent geweldig. Je moet niet onzeker zijn.' zei Lyam lief tegen me. Martin ging door met zijn kotsgeluiden.
'Mag ik een emmer van iemand?' vroeg hij.
'Maar serieus, ik ben niet grappig.' zei ik.
'Jawel, dat ben je wel.' zei Lyam op zijn allerliefst.
'Die emmer komt niet vanzelf in mijn hand. Heeft iemand er toevallig een in een handtas zitten? Iemand?' Maar Martin praatte tegen zichzelf. Paps en mams waren 'romantisch' bezig, net zoals Esther en Robin. Edward en Janice zaten ook dicht op elkaar aan. Phoebe en Alex waren aan het zoenen terwijl Lyam en ik discussieerden over het feit dat ik grappig was. Of eigenlijk, over het feit dat ik niet grappig was.
'Hoe moeilijk kan het zijn om een emmer aan te geven.' zuchtte Martin die alleen over bleef.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 30 juni 2013 - 12:06:
ach martin je piept wel anders als ik je vriendin ben, dan wil je me de hele tijd zoenen!!


Tweety
Tweety zei op 9 aug 2012 - 14:42:
Wahahahha MARTIN IK KOM JE REDDEN!!!!!! (wie was hij ook alweer? )
SUPER DE LUXE STOER EN GREAT, NU MOET JE VERDER!!!!