Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Baby Lux -Gepausseerd- » 3 | Jealous Sister

Baby Lux -Gepausseerd-

8 aug 2012 - 23:05

1247

5

401



3 | Jealous Sister

This chapter is with a Harry part & a Nilla part ;3, Louis & Harry wonen gezellig samen :) Let niet op mijn amazing spelfouten xd. Veel leesplezier :)

Nilla stond die ochtend vrolijk op. Fluitend opende ze haar gordijnen en met een glimlach keek ze naar het waterige ochtendzonnetje. Het was een rustige zaterdag morgen, geen wonder want het was nog maar 8 uur ’s morgens. Met nog dezelfde glimlach liep ze naar haar kleding kast. Nilla had zich in tijden niet zo vrolijk gevoeld. Dat één persoon je leven drastisch kon veranderen, had Nilla nooit verwacht. Niet dat hij haar leven écht veranderd had, hij had het mooier gemaakt. En beter. En vrolijker.
Als Nilla naar het weer keek werd het mooi, dus trok ze haar zwarte short aan met een wit shirt erboven waarom stond: ‘I Prefer The Drummer’ Ze sloot zachtjes de kastdeur en greep haar zwart-witte Converse All Stars onder haar bed vandaan. Vrolijk trok ze haar kleding aan en ging voor de spiegel staan. Ze trok een goedkeurend gezicht. Ze had haar Converse net een paar dagen eerder gekocht en bij dit setje kleding, stond het amazing!
Ze liep naar haar bureau en pakte haar witte iPhone 4, ze moest toegeven: Ze kon niet zonder haar telefoon. En zeker niet na haar oppasavondje. Ze had haar telefoon de hele avond in de gaten gehouden, niet dat het nodig was geweest, want het was half 12 geweest toen ze weg ging, maar toch. Voorzichtig opende ze haar slaapkamerdeur en sloop letterlijk de trap af. Eenmaal beneden pakte ze yoghurt en muesli, deed het in een kom en begon aan haar ontbijt. Deze dag zou eigenlijk niemand haar chagrijnig kunnen maken. Misschien alleen haar oudere zus Fabiënne, die wist nog niet dat ze bij Harry was geweest, maar daar zou ze snel genoeg achter komen.

Ochtend, iets waar hij van hielt. Het zou een drukke dag worden, maar dat was elke dag wel voor hem. Hij stapte uit bed en rekte zich uit. Hij opende z’n rolgordijn en deed het raam open. Hij hoorde de vogeltjes hun ochtendlied fluiten. Alles was nog stil, wat fijn was. Geen gezeur, alleen een prachtig, maar wat waterig ochtendzonnetje.
Hij liep naar z’n spiegel en keek naar zichzelf, hij keek naar Harry. Z’n krullen zaten aardig door de war. Hij deed z’n haar later wel, hij had er nu niet veel zin in. Eerst ontbijten, want Harry, had honger. Hij liep z’n kamer uit. Richting de keuken in zijn appartement. Louis zat al aan de ontbijt tafel te knabbelen aan een croissant. Harry kwam naast hem zitten.
‘Goede morgen Louis,’ zei Harry en pakte een croissant van het dienblad dat op tafel stond, ‘Goed geslapen?’ Louis knikte, ‘Ja, ik wel. Jij dan?’ ‘Prima,’ antwoordde Harry met volle mond. Louis trok z’n wenkbrauwen omhoog, hij kon zien dat Harry iets te verbergen had, maar wat? ‘Wat wil je me vertellen Harry?’ vroeg Louis. Harry keek Louis aan, ‘Wat, moet ik vertellen dan Lou?’
Louis knikte, ‘doe niet alsof je dat niet weet Curly Head, ik weet dat je iets verbergt & nu wil ik het weten ook!’ ‘Oké,’ knikte Harry, ‘Ik was ja bij Lou gisteravond, en ze had me verteld dat er een meisje kwam oppassen op Lux en dat ik haar moest uitleggen wat er allemaal wel en niet mocht weet je wel,’ Louis knikte aandachtig, ‘En toen ging de deurbel dus op den duur en ik liep toch door de gang, kon ik net zo goed de deur even voor haar openen. En toen ik de deur open, was ze helemaal verbijsterd, maar het leek wel of ze me ergens van kende. Het verbaasde mij eerlijk gezegd dat niet ging fangirlen, zoals Directioners dat zeggen.’ Louis lachte tussendoor, ‘fangirlen’ het bleef een geniaal woord. ‘Dus zij volgde mij naar de kamer en binnen no time waren Tom en Lou weg, dus waren wij alleen. We gingen samen Lux op bed brengen en daarna heb ik haar allen uitgelegd. En weet je, ik kon het wel goed met haar vinden eigenlijk. Dus het was een leuk en speciaal avondje al zeg ik het zelf. Ze heeft me I Want op de piano geleerd.’
‘Wacht, Hazz,’ zei Louis tussendoor, ‘Hoe heet ze dan wel niet?’ Harry lachte, ‘Hussel de letters van Niall’s naam eens door elkaar. Probeer een naam te maken.’
Lou probeerde eens, hij kon altijd een gokje wagen toch? ‘Illan? Nilal? Ainll? Harry, zeg het nou gewoon man. Ik zit mezelf hier lekker belagenlijk te maken en jij lacht je alleen maar dood.’ Harry kon inderdaad z’n lach niet inhouden en daar vlogen stukjes croissant over de tafel, waardoor Louis ook in een lachstuip schoot. Hij moest wel zeggen, dat hij het er naar gemaakt had. ‘Even serieus, hoe heet die chick?’
‘Ze heet Nilla,’ zei Harry glimlachend, ‘Nilla Keynorth. Ze is hier net komen wonen in Londen, en volgens mij komt ze uit Ierland, want ze praat met bijna net zo’n accent als Nialler doet.’ Louis lachte, ‘Nou, als je haar nog beter wilt leren kennen, nodig haar eens uit vandaag? Kunnen we haar allemaal ontmoeten. We moeten toch alleen maar in de studio zijn enzo.’ Harry knikte, ‘Maar dan moet ze wel beloven haar mond dicht te houden. Ze wordt dan de eerste fan die een nieuwe song van het tweede album hoort!’

‘Nilla!’ Fabiënne stormde de trap af, ‘NILLA!’
Nilla draaide zich verschrikt om, ‘Wat? Fab? WAT IS ER?’ Fabiënne keek Nilla schijnheilig aan, ‘Alsof jij dat niet weet, verraadster! Je verteld me ook gewoon niet dat je een avondje met Harry Styles bent geweest ofzo?’
Nilla keek haar zus met grootte ogen aan, ze wist het dus al redelijk snel. Maar hoe? ‘Hoe weet jij dat nou weer?’ Nilla voelde hem aankomen, preek.
‘Ik, als echt Directioner,’ zucht, en de drama van Fabiënne begon, dacht Nilla, haar zus wou altijd een scene schoppen, ‘Checkt als geen ander Harry’s twitter page, en ja. Daar stond deze tweet in het full English natuurlijk.’ Haar zus las ‘m ook nog eens hardop voor!
‘Chillin’ at Lou’s place. With someone special. The coke here is absolutely amazing..! 12 hours ago via Twitter for iPhone.
‘Ja, dat hoefde ik niet te weten, hoe laat die tweet geplaatst is, laat nou ook eens gewoon geluk hebben Fab!’ Fabiënne ging bij haar kleine zusje aan tafel zitten, ‘Je bent ook nog eens te jong om met hem te daten!’
‘Fab! Ik ben 16! Er zit maar 2 jaar tussen ons & wie zegt dat we überhaupt gaan daten?’ Nilla keek boos voor zich uit, weg perfecte dag.
‘Nou weet ik veel wie dat zegt,’ zei Fabiënne, ‘Ik vind gewoon-’
‘Je bent gewoon jaloers Fabiënne! Geef het nou maar toe. Laat mij nou gewoon eens plezier hebben oké, Harry, is gewoon een vriend van me. Verder niets. En je houd je mond er over tegen iedereen, tegen je vriendinnen, Twitter vriendjes en pap en mam.’ Ratelde Nilla boos door, ‘Serieus, Dat je jaloers bent oké, maar je hoeft me niet direct uit te schelden voor verraadster of what ever.’
Boos liep Nilla de kamer uit, maar haar telefoon nog veilig in haar broekzak, als haar zus er ook nog eens achter kwam dat ze Harry’s nummer had, werd ze helemaal gek.
Net toen Nilla de trap op wou lopen begon haar broekzak te trillen. Verbaasd haalde ze haar iPhone uit haar broekzak, wie belt er nou om half 9 ’s morgens?
Nilla’s ogen werden groot toen ze op het schermpje keek, dit kon niet waar zijn.
‘Een inkomend beroep van Harry Styles. Slide om op te nemen.’
Stilletjes nam Nilla op, ‘Hallo,’ zei met een trillende stem,’Met Nilla..?’


Reacties:


LotStuff
LotStuff zei op 17 aug 2012 - 21:42:
It's really Awesume!


Chayenne
Chayenne zei op 10 aug 2012 - 18:25:
Omg dit is geniaal, snel verder tutti frutti;3
Xxjes


Everdeen
Everdeen zei op 9 aug 2012 - 16:55:
Dit is zo geweldig he!
Ik denk dat elke Directioner nu wel Nilla zou willen zijn.


Hermelien
Hermelien zei op 9 aug 2012 - 13:35:
WHAAAAAH
DIT IS ZOOOOOO VETAMAZAYNAWESOMEEE
*slappa lach*
Dit is echt geniaaaal dear!
Zelfs Nilla haar naam is zoooo goed gevonden!
Omfg snel doooor!
Kusjes


Tweety
Tweety zei op 9 aug 2012 - 0:42:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
OMG IK WIL NILLA ZIJN!!!!!
Je schrijft echt super!!
Snel verder
Xx