Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » sixty seven

just a movie

9 aug 2012 - 19:55

702

2

249



sixty seven

Lyam = Harry, Alex = Niall, Martin = Zayn & Edward = Liam. Nog een beetje duidelijk?? (waar is die knipoogsmiley als je hem nodig hebt....)

Ik weet niet waar we gegeten hebben. Geen idee in welke stad ik was. Of in welke provincie. Ik wist nog net dat we in Nederland waren. Maar we konden net zo goed op de grens met Duitsland of België zitten. Trouwens, Duitsland valt af. Ik hoorde niemand Duits praten. En aangezien ik denk dat er Duitse mensen in een Duits restaurant zitten is het geen Duits restaurant. Snap je het nog een beetje? Alles wat ik wist was dat ik een enorme berg lasagne had en dat het heel erg gezellig was. Nu moet je weten dat ik heel veel kan eten. Niet zo veel als Alex, dat kan niemand, maar ik kom aardig in de buurt. Als ik je dus vertel dat ik de helft van mijn lasagne aan Alex heb gegeven is het duidelijk dat het een hele berg was. Zo groot als de Mount Everest. Een lasagne-mount everest. Ik vraag me af of je daarmee heel Afrika te eten kon geven. Waarschijnlijk wel. De Mount Everest is heel erg groot. Maar ik dwaal af. Het ene moment was ik aan het genieten van mijn lasagne, het volgende moment zat ik weer terug in de limousine op weg naar huis. De hele tijd kletste ik met iedereen over alles. En dan bedoel ik echt over alles. Ik heb het met Janice over make-up gehad. Ze vind dat ik echt een keer rode lippenstift moet proberen, dat gaat dus echt niet gebeuren. Geen haar op mijn hoofd die eraan denkt. Ik heb het met Phoebe gehad over de hoeveelheid voedsel die Alex naar binnen kon werken. Alleen vond Phoebe het aantrekkelijk. Ik niet. Absoluut niet. Kijken hoe je vriendje alles eet wat los en vast zit noem ik nou niet bepaald romantiek. Maar als zij er gelukkig mee is, dan moet het maar. Alex zeurde in de limousine alweer dat hij honger had.
'Gast, je hebt net dat halve restaurant leeggegeten. Hoe kan het dat je honger hebt?' riep Esther uit. Ze noemde Alex gast. Hihi, die Esther mocht ik wel. Ik begon weer te giechelen. Lyam giechelde mee. Op dat moment leek hij echt gay.
'Je lijkt nou echt een gaypersoon!' giechelde ik.
'Je kunt jezelf geruststellen. Ik heb geen problemen met die mensen maar ik val toch echt op meiden. Vooral op Lady's.' giechelde Lyam.
'Gelukkig maar, als ik pieker bijt ik op mijn lip en daar gaan ze kapot van.' zei ik, nog steeds giechelend.
'En dan heb ik niks meer op de zoenen.' zei Lyam voordat hij me kuste.
'Waar zijn die emmers als je ze nodig hebt. Kotszakjes zijn ook goed!' bromde Martin wanhopig. Edward, Janice, paps, mams, Esther en Robin lachte hem in zijn gezicht uit. Phoebe en Alex waren te druk met discussiëren over de Mc Donalds. Phoebe kon niet winnen van Alex. Dat weet ik omdat we vijf minuten later langs de Mc Drive gingen. Het lukte net met die enorme limousine van ons. Het personeel heeft morgen ook weer wat te vertellen. Alex bestelde voor iedereen een Mc Flurrie m&m en voor zichzelf een big mac menu. Met een grote cola. Niet te geloven waar hij het allemaal laat. Binnen tien minuten was het allemaal op.
'Ik heb...' maar verder kwam Alex niet.
'Nee schoonzoon, je hebt geen honger. Dat zit tussen je oren. En als je zeker weet dat je honger hebt heb je pech gehad. Het is half twee 's nachts en we gaan niet nog een keer Mc Driven.' waarschuwde Robin hem lachend.
'Is dat schoonzoon nou echt nodig?' vroeg Alex.
'Ja.' zeiden Phoebe, Esther en Robin tegelijk. Alex keek me wanhopig aan.
'Sorry.' zei ik terwijl ik mijn schouders ophaalde. 'Het zit in de familie denk ik. Dus mocht je ooit kinderen krijgen....' Alex gromde en ik begon te giechelen. Alweer. Waarom giechelde ik zo veel de laatste tijd? Gelukkig had Lyam een idee om me te laten stoppen met giechelen. Hij kuste me volop mijn mond. Natuurlijk kuste ik terug.
'Is dit nou nodig?' vroeg Martin toen hij de enige was in de limousine die niemand had om mee te zoenen.
'Ook geen emmer? Nee? Nee? Ach stik toch lekker allemaal!' gromde Martin.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 30 juni 2013 - 12:10:
zijn janice en welke was het ook weer eigenlijk al samen?


Tweety
Tweety zei op 9 aug 2012 - 20:33:
Wahahhahahha ikoig helemaal plat van het lachen
En Martin, ik kom eraan!!! (stel je een supermansmiley voor )