Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » seventy

just a movie

9 aug 2012 - 21:26

793

2

331



seventy

What doesn't kill you makes you stronger. Stand a little taller. Doesn't mean i'm lonely when i'm alone. What doesn't kill you makes a fighter. Footsteps even lighter. Doesn't mean i'm over cause your gone. What doesn't kill you makes you stronger, stronger. Just me, myself and I. What doesn't kill you makes you stronger. Stand a little taller. Doesn't mean i'm lonely when i'm alone... Kelly Clarkson - Stronger

'Vanaf waar werd je wakker?' vroeg ik terwijl Janice en ik in Leo's kamer rondliepen.
'Ik heb Alex horen zeggen dat hij geen kaas op zijn tosti wilde. Ik wilde toen eigenlijk zeggen dat ik wakker was maar toen werd het interessant.' zei Janice giechelend. Ik begon ook weer te giechelen.
'En wat vind jij van Edward?' vroeg ik.
'Hij is niet verkeerd. Ik ben niet super verliefd op hem zoals jij en Lyam of Phoebe en Alex, maar ik zeg zeker geen nee als hij me kust of zoiets.'
'Oelala, dit kan nog leuk worden!' zei ik. Mijn giechelbui was afgelopen. Voorlopig. Er hoefde maar iets doms te gebeuren voordat ik weer begon te giechelen en met dit clubje zou er snel weer iets doms gebeuren. Daar was ik zeker van.
'Maar zullen we gewoon even doen alsof ik geslapen heb?' vroeg Janice. 'Ik weet nog niet precies wat ik wil. Plus het is altijd leuk als iemand moeite voor je gaat doen.' ging ze verder.
'Jij snapt het!' riep ik uit. Ik gaf Leo een kusje op zijn wangetje en we liepen naar boven.
'Ik zeg niks, ik heb niks gezien, en ik zal tegen Lyam zeggen dat hij ook niks heeft gezien.' fluisterde ik toen we de trap op liepen. Ik opende de deur en ging tegen Lyam aanzitten. Hij sloeg meteen zijn armen om me heen.
'Jij hebt niks gezien.' fluisterde ik in zijn oor. Braaf knikte hij.
'Ik heb niks gezien milady.' antwoordde hij braaf.
'O, dus dat is mijn bijnaam? Kon je niks beters bedenken?' lachte ik om de stilte te verbreken.
'Ik heb mijn gitaar Bob genoemd. Dan vind ik milady nog wel meevallen.' verdedigde Lyam zichzelf.
'Ten eerste: ik wist niet dat je gitaar speelde, en ten tweede, Bob? Serieus?'
'Ja, ik kan een beetje gitaar spelen, maar niet goed genoeg om er iets mee te kunnen doen bij Troublemaker. Ik krijg de akkoorden er maar niet in. Dus doe ik op mijn eigen manier gitaarspelen. En ten tweede, ja, Bob is serieus. Ik kon op dat moment niks beters bedenken dus maakte ik er Bob van. En dat ben ik nou gewend dus heb ik het maar zo gelaten.' verklaarde Lyam.
'Maar toen ik in Londen was heb ik helemaal geen gitaar gezien.' merkte ik op.
'Dat komt omdat het technisch gezien niet mijn gitaar is. Eigenlijk is het de gitaar van Alyss, jeweetwel, mijn oudere zus. Maar zij deed er niks mee en ik wel. Zij vond Bob echt een slechte naam maar ze heeft het wel zo gelaten. Ik heb de gitaar bij haar gelaten zodat ze nog regelmatig aan me denkt.' zei Lyam. Dat vond ik wel een mooi gebaar. Intussen was iedereen wakker behalve Martin.
'Als we nou allemaal om Martin heen gaan zitten en hem aan gaan staren totdat hij wakker word. Dan schrikt hij zich dood!' stelde Janice voor. Dat vond iedereen wel een leuk idee. Allemaal gingen we om Martin heen zitten. Toen hij na vijf minuten nog niet wakker was besloot Phoebe het lot een beetje te helpen. Ze rende naar mijn kamer en kwam terug met zo'n feesttoetergeval.
'Dat meen je niet Phoebe, jij kleine bitch van me.' zei Alex lachend.
'Dat meen ik wel lieve Alex. Als jij nou even bij zijn oor weggaat.' beval ze. Even later blies ze op de toeter. Martin sprong een meter in de lucht van de schrikt. Toen hij merkte dat Phoebe de schuldige was rende hij haar achterna. Naar de tuin. Helaas voor Martin wist Phoebe waar de tuinslang lag.
'Hé! Dat is niet...' maar verder kwam Martin niet. Phoebe spoot hem helemaal nat met ijskoud water. Nou moet je weten dat Martin nogal ijdel is. Hij staat langer voor de spiegel dan ik. Nou is dat niet zo moeilijk maar toch. Ik heb hem er ook al een paar keer op betrapt dat hij zijn haar in model deed terwijl hij in een winkelruit keek. Nou is dat op zich niet zo erg maar om dat te doen met een kam die in je jaszak zit vind ik nogal een beetje ver gaan. Martin rende meteen naar de badkamer en besloot zich op te warmen met een douche. Maar erg relaxed kon hij niet douchen. Aangezien wij allemaal op de deur aan het kloppen waren dat hij moest opschieten omdat we de trein naar Scheveningen zouden missen. Martin trok zich er niet veel van aan en begon expres vals te zingen onder de douche. Had hij beter niet kunnen doen. Allemaal begonnen we op ons allervalst mee te zingen. Totdat Leo wakker werd. Toen sleurde mams Martin uit de badkamer, gaf ons wat geld en gooide ons het huis uit.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 30 juni 2013 - 12:25:
ik kijk ook altijd stiekem in de winkelruit
maar EEN KAM!? haha how funny
en martin what doesn't kill you make you stronger!


Tweety
Tweety zei op 9 aug 2012 - 21:44:
Wahahhahahahhaha OMG HOE GRAPPIG

En even serieus: WTF IN DE WINKELRUIT MÉT EEN KAM!!!!!!