Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » seventy three

just a movie

9 aug 2012 - 23:06

533

2

235



seventy three

All my life I’ve been good but now I’m thinking what the hell All I want is to mess around and I don’t really care about If you love me, if you hate me, you can save me Baby baby All my life I’ve been good but now Whoa, what the hell What! what. What? What the hell.... Avril Lavigne - What The Hell

In de trein naar huis sliep iedereen weer, behalve ik en Lyam. Dit keer had ik niet de neiging om in slaap te vallen en Lyam ook niet dus we hadden een heerlijk gesprek. De schuldgevoelens waren allemaal weg.
'Over dat samenwonen.' begon Lyam.
'Ja.' antwoordde ik terwijl ik het woord enorm lang uitrekte.
'Je zei dat ik het 3 september nog een keer moest proberen. Het is nu 4 september. Ik ga het nu nog een keer proberen. Lieve lieve Lady. Ik kan niet je hele familie en vriendengroep in Londen laten wonen maar...' Ik liet hem niet uitpraten. Ik kuste hem meteen volop op zijn mond.
'Heeft iemand je ooit verteld dat je op sommige momenten teveel praat?' vroeg ik.
'Behalve jij nu? Nee, eigenlijk nog niet.'
'Dit is zo'n moment. Maar ik kom ongelooflijk graag naar Londen toe.'
'Dat ging makkelijk.' zei Lyam grijnzend. 'En je ouders dan, je vrienden..'
'Allemaal al geregeld.' grijnsde ik. 'Je weet de sleutelhanger nog die ik van paps en mams kreeg? Daar mocht ik de sleutels van een huis in Londen aan hangen. Ik wilde het alleen nog niet zeggen. Pas aan het einde van de week. Dus...' Lyam liet me niet uitpraten. Hij kuste me volop op mijn mond.
'Heeft iemand je ooit verteld dat je teveel praat?' vroeg hij glimlachend. Ik moest lachen.
'Waarom vallen emmers niet uit de lucht?' gromde Martin met zijn ogen dicht. Ik giechelde.
'Waarom giechelde ik? Ik wil niet giechelen! Ik haat giechelen!' giechelde ik.
'Stop met giechelen!' zei Edward chagrijnig omdat hij door mijn gegiechel wakker was geworden. Daardoor moest ik nog erger giechelen. En daardoor werd iedereen wakker. Waardoor ik nog meer moest giechelen.
'Ach, anders waren we over vijf minuten toch wakker gemaakt want we zijn bijna in Eindhoven.' zei Phoebe terwijl ze zich uitrekte. Door die opmerking moest ik nog meer giechelen.
'Wat een onzin zeg, dat gegiechel.' giechelde ik.

De rest van de week ging veel te snel. Veel te snel moest ik afscheid nemen van iedereen. Ik ben heel slecht in afscheid nemen. Vooral het afscheid nemen van Lyam was zwaar. Over anderhalve maand zou ik hem weer zien, maar tot die tijd had hij ook nog een tour door Groot Brittannië waardoor we niet vaak konden bellen. Maar na die tour zou hij de studio induiken waardoor ik hem vaker zou zien. Want dan zou ik bij hem gaan wonen. Net zoals Phoebe bij Alex zou gaan wonen. Alleen woonde Phoebe tijdelijk bij het appartement van de jongens. Na een half jaar zou zij in Oxford gaan studeren voor piloot dus dan zouden we haar alleen nog maar in het weekend zien. Als ze niet te veel moest studeren. Maar daar waren we nog lang niet. Op dit moment moest ik afscheid nemen van Lyam. Ik huilde enorm veel.
'Niet huilen milady, over anderhalve maand zien we elkaar weer. En tussendoor bellen we en skypen we heel veel.' beloofde hij me. Maar ook Lyam had een paar tranen op zijn gezicht. Ik gaf hem nog een lange knuffel, toen stapte hij als laatste in de auto. Edward startte de auto. Huilend zag ik mijn grote liefde wegrijden.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 30 juni 2013 - 15:32:
ik moet nu ook huilen!


Tweety
Tweety zei op 9 aug 2012 - 23:13:
Awh ze zijnecht schatjes