Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » seventy six

just a movie

10 aug 2012 - 21:11

715

2

246



seventy six

you shut your mouth how can you say I go about things the wrong way I am human and I need to be loved just like everybody else does there's a club if you'd like to go you could meet someone who really loves you so you go and you stand on your own and you leave on your own and you go home and you cry and you want to die when you say it's gonna happen now when exactly do you mean? see i've already waited too long and all my hope is gone... Love Spit Love - How Soon Is Now (Charmed Theme Song)

Ik weet niet wie een grap maakte. Of waarover de grap ging. Ik wist alleen dat Lyam en Edward over de grond rolde van het lachen. Letterlijk. Ik heb bewijs. Martin heeft er een foto van gemaakt met zijn mobiel. Die ga ik natuurlijk kopiëren en op ware grote uitprinten. Waardoor we een foto van twee bij twee meter hebben. Geen idee waar we die gaan laten. Het lijkt me wel het ultieme kerstcadeau. Om te geven dan. Het lijkt me goed waardeloos om zo'n cadeau te krijgen. Dan kun je nog beter sokken hebben. Van Alex en Phoebe merkte je niet zoveel. Je kunt wel raden wat die twee aan het doen waren.
'Misschien moeten we gaan.' zei Edward terwijl hij lachend overeind probeerde te komen. Lyam trok hem weer de grond op en ging op zijn buik zitten. Kebam, foto nummer twee.
'Ik meen het Lyam. We zijn nog niet herkent maar dat hoeft niet lang meer te duren.' Daar zagen we allemaal de logica wel van in. Nouja, Alex en Phoebe zeiden niks. Waarschijnlijk hadden die helemaal geen idee van wat er in de wereld gebeurde. Nu kon je Elijah Wood, de celebrity crush van Phoebe, rustig voor Phoebe neerzetten zonder dat ze hysterisch werd. Elijah Wood is Frodo in Lord of the Rings. Ik probeer haar te vertellen dat Elijah veel te oud voor haar is. Hij is dit jaar veertig geworden of zoiets. Maar telkens als ik daarover begin stopt ze haar vingers in haar oren en begint ze een random liedje te zingen. Best wel grappig op zich. Ik keek nog een keer naar Phoebe en Alex. Ik wist niet hoe Phoebe het deed, maar ze kreeg het voor elkaar om Alex te zoenen, een koffer mee te zeulen, te lopen, over te steken zonder overreden te worden en haar haar op te steken. Dat vrouwen kunnen multitasken wist ik wel, maar zoveel multitasken was ik nou ook niet gewend. Zelfs niet van Phoebe en wij hadden toch al wel het nodige uitgehaald. Zoals die ene keer toen we aan de manager van de C1000 vroegen of we in de C1000 mochten overnachten.
'Menen jullie dat serieus?' had de manager gevraagd. Phoebe en ik hadden allebei serieus geknikt.
'Hoezo dat nou weer?' ging de manager verder. Waarschijnlijk dacht hij dat dit een verborgen camera grap was. Feitelijk gezien was dat ook zo. We hadden Phoebe's toenmalige vriendje een camera gegeven met de opdracht alles te filmen. Maar op mijn try-before-you-die lijstje stond ook: overnachten in een supermarkt. Waarom? Omdat dat gewoon cool is! Dat was de eigenlijke reden. Helaas vond de manager ons maar vervelend en zette hij ons de supermarkt uit. Toen waren we lachend weggelopen en we waren Phoebe's vriendje helemaal vergeten. Vandaar dat hij het had uitgemaakt. Dat vond Phoebe helemaal niet erg. Ze wilde hem al langer dumpen maar ze kon goed over weg mijn zijn moeder en dat wilde ze niet kapot maken. Dus werd ze bezitterig, irritant, zeurderig... Kortom de vervelendse vriendin ever. Ik grijnsde.
'Waarom lach je zo?' vroeg Lyam terwijl hij een arm om mijn middel legde en naast me kwam lopen.
'Herinneringen.' antwoordde ik.
'Wat klinkt je ineens oud.' lachte Lyam.
'En bedankt.'
'Maar waar dacht je dan aan?' vroeg Lyam nog een keer.
'Een paar jaar geleden zijn Phoebe en ik naar de plaatselijke supermarkt gedaan. Die heet dus de C1000. We zijn naar de manager gegaan en vroegen of we in de supermarkt mochten overnachten. Dat staat namelijk op mijn try-before-you-die lijstje. In ieder geval, die man dacht dat hij in een verborgen camera grap zat. Feitelijk was dat ook zo want we hadden Phoebe's toenmalige vriendje alles laten filmen. Daarna zijn we de supermarkt uitgezet.' legde ik uit. Lyam legde zijn hoofd in zijn nek en schaterde het uit. Toen wilde de rest ook weten wat er zo grappig was. Dus legde ik het nog een keer uit.
'Je vergeet dat we een jaar verbannen zijn uit de C1000.' zei Phoebe lachend.
'Vandaar dat we de volgende dag alweer naar de C1000 gingen om een pak hagelslag te halen.' zei ik lachend. Edward wenkte ons.
'De taxi staat klaar.' zei hij en hij liep naar de taxi toe. Ik herkende de bestuurder meteen.
'Henk!'


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 30 juni 2013 - 15:44:
HENK, die zag ik aankomen


Tweety
Tweety zei op 10 aug 2012 - 21:27:
WAHGAHAHHAHAHHAHAHHA IK HEB HIER LOL
DAT WIL IK OOOOOK DOEEEEEN!!! OMG WAT EEN UBER GOED UBER STOER IDEE
WAHAHAHAHHAHA
SNEL VERDER!!