Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » eighty two

just a movie

11 aug 2012 - 2:24

748

2

242



eighty two

Glitter on the wet streets Silver over everything The river's all wet You're all cold.... Yeah Yeah Yeahs - Heads Will Roll

Door de meisjes die ik tegen was gekomen die fan van me waren besloot ik op twitter te kijken. Ik kreeg de schok van mijn leven. Ik had 11.941 volgers. 11.941! Dit was niet normaal! Ik keek op de klok. De jongens zouden pas om half zes afgewerkt zijn en dus om kwart over zes thuis zijn. Het was nu vijf uur. Ik was dus wel een tijdje alleen. Dus kon ik niemand vertellen over het feit dat ik zo ongeveer een beroemdheid geworden was. Ik tweette: OMG, ik heb zo ongeveer een jaar geen twitter gezien en nu al bijna 12.000 volgers! I LOVE YOU GUYS!! Ik bekeek alle berichtjes die ik had gekregen. Er zat maar een negatieve tussen. Die kwam van ms. Baker. Ze zei dat ik van haar Lyam af moest blijven. Het boeide me niet zo veel. Zolang ze me niet echt kende mocht ze niet over me oordelen vond ik. De rest waren alleen maar positieve reacties. Waar ik mijn kleding kocht, hoe gelukkig ik wel niet met Lyam kon zijn, of ik hun wilde volgen... Dat soort dingen allemaal. Ik dacht nog een keer aan de muffins. Ik had er echt veel te veel. Ach ja, daar zou Alex geen problemen mee hebben. Ik haalde twintig muffins uit de tupperware doosjes en zette die op een schaal neer. Die schaal zette ik op de tafel neer. Ik sneed een meloen in stukken en at de meloen. Ik zou pas muffins gaan eten als iedereen thuis was. Misschien wilde ze wat fruit. Ik schilde twee appels, twee bananen, een meloen en waste een boel aardbeien. Die schikte ik mooi op een andere schaal en ik zette de schaal met fruit naast de schaal met muffins. Ik had heel veel zin om een muffin te pakken, maar in plaats daarvan at ik de meloen op. De hele meloen. Voor mij hoefde Edward en Martin niet meer te koken, ik had voorlopig genoeg gegeten. Ik startte mijn laptop op en googlede mezelf. Ik kwam erachter dat ik een fanclub had! Ik had gewoon een fucking fanclub! Ik was helemaal nergens bekend van! En toch had ik een fanclub! Waar ging dit over? Ik bekeek de hele site en werd trots op mezelf. De site was vaak bezocht. Ik nam meteen contact op met Ginny, de oprichtster van de site. Ik stuurde haar een mailtje. Of dat haar een keer in real life kon zien. Ik kreeg meteen een mailtje terug. Dat ze morgen kon en dat ze niet kon geloven dat ik werkelijk contact had gezocht. Ik antwoordde dat ze morgen welkom was bij mijn appartement. Ik keek weer op twitter en zag dat mijn aantal volgers was gestegen naar 12.412. Best wel een cool getal zag ik. Ik bleef mezelf googlen en vond alleen maar goede dingen over mezelf.
'Wij zijn thuis!' hoorde ik Martin roepen.
'Lyammmmmm!' riep ik en ik rende naar de deur.
'Waar heb ik dit aan verdiend?' vroeg Lyam zichzelf hardop lachend af.
'Ik heb een fanclub!' riep ik uit.
'Wat?' vroeg Phoebe. 'Een fanclub?'
'Ja! Een fanclub!'
'Dat is geweldig!' riep Lyam uit.
'Is dat geweldig?' vroeg Phoebe.
'Natuurlijk!' schreeuwde ik en ik ging op de bank zitten. Iedereen ging om me heen zitten en pakte de hele tijd muffins en fruit. Ik vertelde over mijn ontmoeting met de meiden die mijn handtekening wilde en met me op de foto waren gegaan.
'Heb je nog geen handtekening?' vroeg Edward verbaasd.
'Nu wel.' zei ik grijnzend.
'Lady! Je hebt boodschappen gedaan!' riep Alex uit toen hij de koelkast open deed.
'Ja Alex, ik heb boodschappen gedaan. Maar dat doe ik nooit meer alleen. Ik had geluk dat Henk kwam helpen, anders had ik een probleem gehad. Ik was nooit levend uit de metro gekomen met dertien boodschappentassen. Ik was überhaupt nooit die metro ingekomen. Dus de volgende keer mag er iemand met me mee gaan.' Snel tweette ik: Nu aan het genieten van een van de miljoenen muffins die ik vanmiddag heb gemaakt. Nu pakte Lyam mijn laptop om mijn fansite te zien.
'Ik ben zo trots op je!' zei Lyam.
'Waarom? Ik heb helemaal niks gedaan.' zei ik grijnzend. Die grijns is de hele avond niet meer van mijn gezicht af gekomen. Ik at nog een appel-kaneel muffin en ging daarna naar bed. De rest volgde me al snel, maar daar kreeg ik niks meer van mee. Ik merkte zelfs niet dat Lyam me instopte.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 30 juni 2013 - 16:14:
niet asociaal worden hè!


Tweety
Tweety zei op 12 aug 2012 - 0:37:
Awhz en nou heb ik honger xd