Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » eighty three

just a movie

11 aug 2012 - 2:49

999

2

303



eighty three

ok, ik vind het nu een beetje saai worden. Maar er komt nog wat drama en dat soort onzin in. als je snapt wat ik bedoel. iets in die richting. tja, laat maar zitten...

Die volgende morgen waren de jongens alweer vroeg naar de studio gegaan. Dit keer hing er geen briefje op de kast. Dat hoefde ook niet per se van mij. Het was ontiegelijk lief van Lyam, maar hij moest er wel de tijd voor hebben. Als hij door mij te laat zou komen zou ik me weer schuldig voelen. En dan zou Lyam zich schuldig voelen en bladiebladiebla. Phoebe was ook thuis gebleven. Ze wilde wel weten hoe het allemaal ging met dat fanclub gedoe. Ik kon het nog steeds niet geloven. Ik had een fanclub. Terwijl ik niet bekend was of zoiets. Ik was alleen maar de vriendin van. Om elf uur hadden we afgesproken. Om precies elf uur ging de bel. Ik opende de deur. Ik zag het meisje dat ik herkende. Dat was het meisje met het paarse shirtje van gisteren, dat met me op de foto is gegaan en een handtekening vroeg.
'Jij moet Ginny zijn.' zei ik, hopelijk vriendelijk. Ik was hier echt niet goed in. Phoebe kon dit echt veel beter. Hopelijk werd Ginny helemaal fan van Phoebe en zou ik mijn fans verliezen. Natuurlijk was het leuk om fans te hebben, het was geweldig! Maar ik wist niet hoe ik ermee moest omgaan. Ginny knikte alleen maar. Waarschijnlijk kon ze niet geloven dat dit allemaal echt gebeurde.
'Kom binnen, die paparazzi zijn niet bepaald de beste makkers om thee mee te drinken.' zei ik en ik liet Ginny binnen. Ze zei nog steeds niets, maar ze slaakte wel een klein gilletje. Als in: O my gosh ik ben in het appartement van mijn voorbeeld! Phoebe was hier echt veel beter in dan ik, daar was ik van overtuigd. Ik had gelijk. Phoebe zette Ginny meteen op de bank neer en begon tegen haar te praten.
'Dus jij bent Ginny, ja toch?
'Jep, that's me.'
'Hoe oud ben je?'
'14'
'Hoezo ben je fan van Lady? Niet dat ik dat erg vind of zoiets. Ik ben gewoon nieuwsgierig.'
'Nou, eeuhm, tja, ze blijf gewoon lekker haarzelf. Ook al is ze de vriendin van Lyam. Van Troublemaker. Dat vond ik zowieso wel cool van haar. Dus ben ik informatie over haar gaan opzoeken. Ik vond dat ze een leuke kledingstijl had en ik werd een soort van een fan. En mijn vriendinnen ook.' zei Ginny eerlijk terwijl er blosjes op haar wangen ontstonden.
'Awh, dat is zo lief!' zei ik. 'Wil je wat drinken? En een muffin? Ik was gisteren in een bakbui en heb een paar miljoen muffins gebakken.'
'Is goed.' zei Ginny aarzelend, alsof ze bang was dat ze wakker werd.
'Ik haal het wel, dan kunnen jullie bijkletsen.' zei Phoebe, en weg was ze.
'Je hebt een mooie site gemaakt, kostte het veel tijd?' vroeg ik nieuwsgierig.
'Vind je dat echt? Ik heb er echt mijn best op gedaan. Ik had natuurlijk nooit verwacht dat je die site zou vinden of zoiets. En kijk mij nou! Ik ben gewoon bij jou! Ik mag jou muffin eten!' zei Ginny ineens heel hyper.
'Rustig maar Ginny, ik ben nog steeds een normaal persoon die moet slapen enzo.'
'Juist ja. Sorry. Je vind me vast heel irritant.' zei Ginny terwijl er weer blosjes verschenen.
'Nee, absoluut niet! In tegendeel zelfs. Ik vind het heel erg leuk dat je dit allemaal doet. Ik voel mezelf nu heel speciaal.'
'Dus je vind me niet irritant?'
'Absoluut niet.' zei ik. Hopelijk stelde dat haar gerust. Hopelijk. Gelukkig kwam toen Phoebe terug met 3 glazen cola en 3 muffins. Ze ging aan de andere kant van Ginny zitten.
'Dus.' zei ze. 'Kunnen wij ergens meehelpen? Aan de fanclub of site of zoiets?'
'Willen jullie helpen? Mij? Mij helpen aan de site?' vroeg Ginny ongelovig.
'Natuurlijk! Alles voor de fans!' riep ik uit.
'Misschien een intervieuw.' zei Ginny verlegen alsof ze bang was te veel te vragen.
'Is dat alles?' vroeg ik vriendelijk. Ik hoopte tenminste dat het vriendelijk was.
'Mag ik meer vragen dan?' vroeg Ginny verbaasd.
'Natuurlijk! Wil je een fotoshoot? En als je Phoebe lief aankijkt wil ze vast wel een column voor je schrijven. Ik denk dat het interessanter is om mijn leven te zien vanuit het oogpunt van Phoebe omdat ze mijn beste vriendin is.'
'Wil je dat doen Phoebe?' vroeg Ginny blij.
'Natuurlijk! Ik vind het leuk om te schrijven. Zullen we dan nu beginnen met het interview? Dan kunnen we daarna de fotoshoot doen.' besliste Phoebe. Ginny knikte ijverig en haalde haar laptop uit haar tas.
'Zullen we dan beginnen?' vroeg ze verlegen.
'Is goed.' zei ik.
'Zal ik je helpen?' vroeg Phoebe behulpzaam. Ginny knikte. Man, Phoebe was hier echt veel beter in dan ik. Ze bedacht ongelofelijk veel vragen. Natuurlijk wist Phoebe alle antwoorden al, maar Ginny niet, dus daarom vroeg ze ze.
'Wanneer ben je geboren? (3 september) Wat is je lievelingskledingstuk? (mijn oversized sweater waar I love Milano op staat) Als je naar een onbewoond eiland zou gaan, wat zou je meenemen? (een vliegtuig met piloot zodat ik weer terug naar huis kan gaan. Of een helicopter. Doe maar een helicopter, daar heb ik nog nooit mee gevlogen). Wat is er zo leuk aan Lyam? (daar geef ik geen antwoord op, dan zijn we morgen nog bezig. Ok, je wilt een antwoord? Nou, oke dan, ik vind zijn gevoel voor humor geweldig, hij heeft precies mijn humor. En zijn ogen. Absoluut zijn ogen). En zo ging het nog een uurtje door. Daarna meteen door naar de fotoshoot. Ik deed maar gewoon alsof ik wist wat ik aan het doen was. Blijkbaar werkte het want er kwamen een boel leuke foto's uit. Na drie kledingwissels vroeg Ginny of Phoebe bij ook op de foto wilde. Meteen kwamen er een boel foto's van Phoebe en mij. Toen pakte ik de fotocamera en gaf die aan Phoebe. Ik ging met Ginny op de foto. Dat had ik zonet helemaal zelf bedacht. Ik begon hier steeds beter in te worden.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 30 juni 2013 - 16:19:
stoer! ik wil ook wel bekend zijn doordat ik de vriendin van ben!


Tweety
Tweety zei op 12 aug 2012 - 0:40:
SUPER X