Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Hiding love. [COMPLEET] » EPILOOG

Hiding love. [COMPLEET]

12 aug 2012 - 10:39

816

4

357



EPILOOG

Aan elk verhaal komt een einde, en zo ook aan het verhaal van Taylor en Nick. Ik wil jullie ontzettend bedanken voor het lezen en ik ga nog lang niet stoppen! Wie weet, komen Nick en Taylor ooit nog eens terug! Hele dikke kus. Sophie.

Twee jaar later.

Jullie zullen je vast wel afvragen waar ik ben geweest en wat er allemaal met me is gebeurd. Dat kan ik heel kort beantwoorden: Teveel.

Ik ben sinds het benefietconcert permanent bij de broertjes ingetrokken omdat mijn flatje onbewoonbaar werd door alle pers en fans die 24/7 voor mijn deur stonden. Mijn medebewoners werden niet echt heel gelukkig van me. Het liep goed in huis en ik maakte al snel kennis met de rest van de familie Jonas, die nu af en toe een weekje hier logeren. Nick zijn ouders zijn eerlijk waar de liefste mensen die ik ooit heb ontmoet en Frankie is al net zo gek als zijn grote voorbeelden. Hij leert me soms wat trucjes om Joe te plagen of Kevin te laten schrikken. Elvis kreeg van mij ook een vriendinnetje. Ik kocht een hondje om hem ook iemand te geven, aangezien ik zijn baasje had ingepikt. Ik noemde haar Brody.

Mijn ouders leven nog steeds hartstikke gelukkig in Rocky Hills. Ik ga er af en toe heen om ze op te zoeken en Kevin en Joe gaan vaak mee, net als Nick, maar dat lijkt me duidelijk. Jaimy kreeg haar beloofde handtekening van Nick waar ze dolgelukkig mee was. Ook vond ze het geweldig om aan wie dan ook te vertellen dat haar zus een relatie had met een Jonas Brother. Verder stuurde ik haar af en toe wat VIP-kaarten en logeerde ze één keer in de twee maanden een weekendje bij ons thuis. Ze vond het heerlijk en kan eigenlijk heel goed met de broertjes. Als ze zich maar in kan houden.

Mijn baantje bij mevrouw J moest ik helaas opgeven, omdat er teveel mensen heen kwamen om een glimp van mij en Nick op te vangen dan dat ze daadwerkelijk een ijsje kwamen halen, maar zo nu en dan komen we nog wel eens helpen, als het niet bekend werd gemaakt. Dan hadden we alsnog de grootste lol en gaven we mevrouw J ook weer wat publiciteit. Ik begon van dat oude vrouwtje te houden alsof ze mijn eigen oma is.

Het was ongelooflijk hoe erg je je kan vergissen in mensen. Mary, mijn zogenaamde ‘beste vriendin’, had me compleet laten stikken toen ik haar het hardste nodig had. Maar toen ik in het nieuws kwam en alles weer lekker liep stond ze opeens lachend voor de deur. Nou, die kwam er niet meer in. Terwijl Grace en ik onafscheidelijk werden. We treden soms nog steeds op in het cafeetje, maar dat doen we nu meer om het gevoel niet kwijt te raken en omdat Grace helemaal tot over haar oren is van Adam. Ik nam het haar niet kwalijk, hij was een schatje en ze passen echt geweldig goed bij elkaar. De sfeer deed me ook goed. Het wisselde af, de grote zalen met de kleine.

Mijn zangcarrière loopt ook fantastisch. In de planning staat dat we volgende maand aan mijn tweede album gaan werken. Het eerste is in 23 landen de top 40 ingeschoten. Ik hoef me dus nooit meer zorgen te maken over geld of wat dan ook. Het is geweldig om beroemd te zijn!

Nick zijn ex, Natasja, had het wat moeilijker met de nieuwe manier van ontwikkelingen. Die zit ergens in een afkickkliniek omdat ze een alcoholprobleem had ontwikkeld toen Nick haar had gedumpt. Ik weet het, niet echt erg aardig om dat op zo’n manier de wereld in te brengen, maar het kan even niet anders. Ik hoop wel dat ze snel weer wat opknapt.

Joe en Kevin waren nog steeds mijn allerliefste broertjes waar ik ontzettend hard mee kan lachen en geinen. Ik kon me geen betere schoonfamilie wensen. Natuurlijk hebben we soms onze onenigheden, maar daar waren we snel over eens dat we die altijd konden oplossen met een potje gamen. We gaan nog vaak voor een rondje nieuwe kleren winkelen. Niet te geloven dat jongens daar ook zo van kunnen genieten.

En hoe het met Nick en mij gaat, vraag je je af? Kijk dan maar eens naar de mooie, glimmende ring om mijn vinger. Nick heeft me ten huwelijk gevraagd, op de datum dat we elkaar voor het eerst leerde kennen, twee jaar geleden. Het is dus nog hartstikke vers. Primeurtje voor jullie! We zijn dolgelukkig samen en gaan binnenkort op zoek naar ons eigen huisje. Nick heeft het al vaak over een kleintje, maar daar wil ik liever nog even mee wachten. Eerst maar eens hard aan mijn tweede plaat werken.

En jullie? Ik wil jullie bedanken voor het lezen, meeleven en reageren op mijn verhaal. Het was een geweldige tijd van mijn leven, maar nu is het tijd voor een nieuw iemand om mooie dingen te gaan doen en beleven. Zonder jullie hadden Nick en ik niet eens bestaan. En wie weet, komen we ooit nog wel eens terug. Wie zal het zeggen. Voor nu, bedankt en heel veel liefs.

Rock on you beautiful people! <3


Reacties:


ItsJustSarah
ItsJustSarah zei op 28 sep 2012 - 22:20:
OMG Echt een geweldig verhaal!!!

Doe zo verder ! ;D

xx


BAM
BAM zei op 3 sep 2012 - 5:12:
IK BEN VERSLAAFD!!!!!!!! En ik ga niet naar een afkickkliniek toe!!!!! Je verhaal was echt super!!! Ik ben blij dat ik het toch heb gelezen!!!



XJoanna
XJoanna zei op 18 aug 2012 - 23:51:
Mweeeh. Doe een deel 2 Ik wil meer lezen haha. X


MissEva
MissEva zei op 12 aug 2012 - 19:03:
Ahhh ik heb het net heel snel achter elkaar uitgelezen.
Dit was een geweldig verhaal, misschien is het onbeschoft om te smeken voor een vervolg?
Ach ja, fuck dat.

PLEASEEEEE?!


Xx