Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Baby Lux -Gepausseerd- » 4 | Friern Barnet ♥

Baby Lux -Gepausseerd-

13 aug 2012 - 16:39

1448

6

486



4 | Friern Barnet ♥

& Weer met een Harry & Nilla part ;3 Geniet met lezen ! :)

Het enige wat Nilla deed was glimlachen. Eerst verpeste haar zus haar hele dag & nu maakte het gesprek en de ochtend voice van Harry alles weer goed. Dat hij haar zou bellen was alleen hoop geweest, maar dat het echt zou gebeuren? Wauw.
‘Ik.. Wou je wat vragen eigenlijk,’ zei Harry, ‘Dat.. Euhm, is waarom ik je belde.’
Nilla’s glimlach werd breder, ‘Wat, wou je vragen dan?’
‘Nou, kijk,’ begon Harry, ‘Omdat ik gisteren ja een hele avond met je ben geweest en we het best goed konden vinden, leek het mij en Louis een leuk idee om je mee te nemen naar de studio’s vandaag.’
Nilla was even stil. Meende hij dat nou? Wou hij haar, meenemen naar de studio’s? Was dit een droom? Ze vond die avond ervoor al bijzonder en nu dit! Het moest wel een droom zijn. Nilla kneep zichzelf in haar arm, ze piepte van de pijn. ‘AUW!’ schreeuwde ze uit maar sloeg direct haar hand voor haar mond.
‘Gaat alles goed?’ vroeg Harry bezorgt, ‘Wat doe je? Waarom riep je auw?’
Nilla liep rood aan, gelukkig zag Harry dat niet, was maar goed ook. ‘Nou,’ begon Nilla verlegen, ‘Ik kneep mezelf, om er zeker van te zijn dat dit.. Euhm.. Geen, je weet wel. Droom.. Was?’
Ze hoorde Louis op de achtergrond lachen, vlak daarna hoorde ze iets vallen en was het stil. ‘Wat deed jij nou weer?’ vroeg Nilla nu ook lachend.
‘Geloof me Nilla! Dat wil jij niet weten!’ riep Louis lachend op de achtergrond, ‘Wacht even.’ Zei Harry deze keer.
‘Oké,’ antwoordde Nilla, dit leek haar een goed moment om naar haar kamer te gaan. Ze stond tenslotte nog steeds in de gang, vlak in de buurt van aar stik jaloerse zus. Wat ze wel leuk vond. Snel liep Nilla de trap op en sloot zichzelf op in haar slaapkamer, met de deur op slot. Ze ging op haar bed zitten, wachtend op een antwoord van Harry.
‘Sorry, voor het wachten,’ hoorde Nilla Harry na een tijdje zeggen, ‘Ik ben even naar boven gelopen, dan kan ik je tenminste goed verstaan.’
Nilla lachte, ‘Ach ja, dat heb je dan toch? Ik ben naar m’n kamer gelopen. M’n oudere zus is erachter gekomen dat ik zeg maar met je optrek en nu is ze jaloers.’
‘Slim dat je naar boven bent gegaan,’ zei Harry lachend, ‘Jaloerse zussen zijn irritant, maar kun je met me mee vandaag?’
‘Tuurlijk!’ antwoordde Nilla snel, deze kans zou ze niet afslaan, ‘Hoe laat moet ik bij je zijn en.. waar moet ik zijn?’
‘Je moet bij ons appartementencomplex komen,’ begon Harry, ‘En ik denk dat het slim is als je een notitie maakt.’
Nilla pakte gauw pen en papier, ‘Goed, zeg het maar.’
‘Goed je moet zijn bij ons appartementencomplex, Friern Barnet. Het ligt wat afgelegen. Ik geef je het officiële adres om bij Friern Barnet te komen, maar je moet beloven je mond te houden tegen alle Directioners die je kent + je zus.’ Zei Harry.
Nilla legde de belofte af en schreef het adres van Friern Barnet op.
‘Kom maar hierheen rond tien uur, dan heb je de tijd om je klaar te maken.’ Zei Harry tot slot.
‘Maar, ik ben al klaar. Is het goed als ik zo snel mogelijk naar je toe kom? Kan ik direct even goed kennismaken met Louis. Het enige waar ik hem van ken is interviews.’ Antwoordde Nilla snel.
‘Goed, is goed.’ Zei Harry lachend, ‘Kom dan maar rond kwart over negen, half tien Ik moet me ook even aankleden en m’n haar doen. Serieus, je wilt me anders niet tegenkomen.’
‘Wie zegt dat ik dat niet wil,’ dacht Nilla bij zichzelf en grinnikte.
‘Oké, maar dan hang ik nu op. Sms me maar als je vertrekt.’ Zei Harry, ‘Tot zo babe.’
‘Doei Harry,’ antwoordde Nilla en de verbinding werd verbroken. Nilla bloosde. Hij had haar babe genoemd. Dat doe je toch niet snel? Of wel? Hij zei het wel altijd tegen fans maar dit was toch anders of niet dan? Nilla was er wel verlegen van geworden.
Nog steeds in de verlegen stemming pakte ze haar handtas, het was altijd slim om wat spullen mee te nemen. Ze pakte haar portemonnee, vol met Engels geld. Het zag er echt anders uit dan het geld uit Ierland, wat haar geboorte land was. Haar ouders waren om werkgelegenheid vertrokken uit Ierland en verhuisd naar Groot-Brittannië. Nilla had het allemaal niets ze erg gevonden en er deels niet veel van meegekregen. Ierland was een prachtig land, maar veel vrienden had ze er nooit gehad. Wat ze wel jammer vond. Meestal hing ze wat rond bij het centraal ‘shoppaholic’ haar favoriete winkelcentrum, het was ook het enige winkelcentrum in haar buurt geweest. Ze moest nog wel wennen aan het betalen met ‘de Engelse pond.’ De euro was toch echt een stuk makkelijker.
Ze deed haar portemonnee snel in haar tas, met haar zonnebril, mascara, haarborstel, en haar mobiel. Zover ze wist was ze klaar en ritste ze haar tas dicht.
Ze liep - met haar tas - haar kamer uit, richting haar moeders slaapkamer en opende stilletjes de deur. Haar moeder zat rechtop in haar bed. Nilla ging naast haar zitten.
‘Mam? Wil je me naar Friern Barnet brengen?’

Harry liep de trap af. Opende de deur naar de woonkamer en plofte op de bank neer. Louis kwam naast hem zitten.
‘En? Wat zei ze?’ vroeg hij nieuwsgierig.
‘Ze komt hierheen rond kwart over 9, half 10.’ Zei Harry glimlachend, ‘Dus moet ik me maar klaar gaan maken.’ Harry stond op van de bank, ‘Oh, en trouwens. Louis? Wil jij voor mij even naar de bloemenzaak op en neer? Of even bellen voor een bosje rozen?’
‘Tuurlijk,’ zei Louis, trok z’n wenkbrauwen omhoog en liep richting de telefoon, ‘Ik bel wel even.’
‘Dank je,’ zei Harry dankbaar en liep de trap weer op, hij moest zich snel gaan klaarmaken, hij wist tenslotte ook niet hoe lang Nilla onderweg was.
Harry liep z’n slaapkamer binnen en opende z’n kledingkast. Hij pakte een lange broek, - er mocht dan een zonnetje schijnen, bepaald warm was het niet - en een T-shirt. Snel kleedde hij zich om en trok z’n witte All-Stars aan, die liepen nou eenmaal lekker.
Nadat Harry zichzelf even in de spiegel had bekeken liep hij z’n badkamer binnen, z’n haar leek op het moment wel een oerwoud van krullen.
Hij ging zoals gewoonlijk z’n ‘haar ritueel’ bij langs. Dit keer moest het snel, Nilla kon elk moment voor de deur staan.
‘Harry!’ schreeuwde Louis vanaf beneden, ‘Je rozen zijn gearriveerd! Dat je het even weet.’
‘Oké!’ schreeuwde Harry terug en deed maakte haircoupe af. Dit ging aardig sneller dan normaal, al zei hij het zelf.
Hij liep de trap af en snelde naar Louis, die met de bos rozen in z’n hand stond. ‘Alstublieft mijn heer.’ Zei Louis deftig en overhandigde Harry de rozen.
‘Dank u, edele jonkvrouw,’ antwoordde Harry en liep lachend bij Louis vandaag, joke around, altijd iets wat ze samen deden.
Harry liep de keuken in en maakte de rozen in een vaas. Hij pakte een stukje papier en prikte een gaatje in het hoekje van het papier. Snel schreef hij er wat op en pakte een roos uit de vaas. Hij knoopte het papiertje aan de roos en snelde langs Louis, richting de deur. Harry legde de roos op de deurmat en liep glimlachend naar de woonkamer.
Niet veel later ging de telefoon aan de muur. Harry liep er naartoe en nam op.
De telefoon was geen gewone telefoon, hij was verbonden met de deurbel beneden. Als iemand opnam ging beneden een cameraatje aan en boven kon je dan zien wie er voor stond. Zoals verwacht stond Nilla voor de deur te wachten.
‘Hoi, hier ben ik dan!’ sprak Nilla.
‘Hee Nilla! Kom binnen! Je moet naar 4 hoog, kamer 18b ’ zei Harry en klikte op een knop zodat de schuifdeur open ging. Harry liep naar de voordeur en zette hem op een kiertje, wel zodat de roos bleef liggen.
‘Zo, jij pakt wel lekker uit hé, Harry?’ zei Louis lachend en zakte onderuit op de bank met een kop thee.
‘Ja, ja inderdaad.’ Grinnikte Harry.

Nilla stapte in de lift en binnen no time was ze boven. Ze keek rond en zag kamer 18b. De deur stond op een kiertje dus Nilla kon ze binnen lopen.
Ze opende de deur verder en stapte de gang in. Stilletjes sloot ze de deur. Haar oog viel op een roos. Waarom? Lag er nou weer een roos op de grond?
Ze zag dat er een briefje aanhing dus pakte Nilla de roos op en las het briefje.

Hee babe!
Omdat ik het zo leuk vind dat je met me meegaat naar
De studio, heb je hier alvast een kleinigheidje!
xx, Harry.


Nilla glimlachte, wat lief!


Reacties:

1 2

Team1D
Team1D zei op 20 april 2013 - 22:00:
Lux heeft ze gekoppeld GOOD JOB


LotStuff
LotStuff zei op 17 aug 2012 - 21:55:
Ow! Die roos is echt super lief.


Chayenne
Chayenne zei op 16 aug 2012 - 22:51:
Omg schat sorry dat ik hek nu pas lees. Zo super goed!, snel verder
CCC


Tweety
Tweety zei op 16 aug 2012 - 0:24:
OMG IK HERHAAL HET NOG EENS
IK WIL NILLA ZIJN!!!!


Hermelien
Hermelien zei op 14 aug 2012 - 18:25:
*kan een grote glimlach en haar enthousiasme niet verbergen*
Ondanks ik volledig voor Zayn ga vind ik Harry en eigenlijk
gewoon héél one direction sooooo dammnn awesume
Mijn hart maakte stiekem een sprongetje :3
Rozen doen het zoals Evelien zei gewoon í ltijd goed C:
Loveeee this storie!
Ga je snel verder ?
Kusjes