Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Baby Lux -Gepausseerd- » 5 | Lodens Studio's ♥

Baby Lux -Gepausseerd-

17 aug 2012 - 19:35

1384

5

390



5 | Lodens Studio's ♥

Een beetje een lang hoofdstuk. Veel leesplezier ! :)

Nilla stond nog steeds met het briefje in haar hand en kon de grote glimlach niet onderdrukken. Nog nooit had iemand zoiets voor haar gedaan. Werd ze verliefd? Het kon bijna niet waar zijn, maar liefde hield je niet tegen. Ze had gemengde gevoelens waar ze eens goed tegen moest praten. Zag ze hem als een vriend? Of als een vriendje?
Zonder verder tegen haar gedachtes te praten liep Nilla met de roos en het briefje in haar handen richting een deur. Toen ze de deurkruk vast wou pakken hoorde ze zacht gezang. Direct spitste ze haar oren en luisterde.

White lips, pale face. Breathing in snowflakes. Burned lungs, sour taste.


Zo klonk het. Nilla kende het nummer en zong in haar hoofd mee. Voorzichtig drukte ze op den duur de deurkruk naar beneden, live klonk toch veel mooier dan via een deur?
Verlegen stapte ze binnen en het gezang hielt vrijwel direct op. Harry en Louis keken haar met twinkelende ogen aan, waardoor Nilla langzaam rood aanliep, dat gebeurde nou eenmaal snel en veel kon ze er niet aan doen.
Ze bleef in de deuropening staan en bekeek de kamer eens, ze moest wel zeggen dat het we stijlvol en netjes uitzag voor 2 jongens. Voor een appartement vond Nilla het erg groot. De woonkamer was twee keer zo groot als de hare en zij woonde gewoon in een normaal huis. Naja, zij was ook niet famous, en kon zulke dure en luxe appartementen niet betalen.
‘Goede morgen mevrouw Keynorth,’ zei Louis glimlachend tegen haar en knikte op de bank, ‘Kom erbij zitten.’
Nilla liep verlegen naar de bank, ging zitten en zette haar tas naast haar. Ze keek naar haar voeten. Als ze recht in de ogen van Louis & Harry moest kijken, zat ze met haar gedachtes weer heel ergens anders dan bij hun appartement en het uitje naar de studio.
‘Hoe gaat het met je?’ vroeg Harry vrolijk en stond op, ‘wil je ook wat drinken?’
Nilla knikte, ‘Graag, en het gaat prima met me. Met jou dan?’
‘Met mij is het ook goed hoor,’ zei Harry glimlachend en liep richting de keuken, ‘Wat wil je drinken? Ik en Lou nemen thee denk ik..?’
Louis stond op en knikte, ‘Ja, een kop thee gaat er altijd wel in toch?’ Nilla knikte en lachte. Beide jongens liepen de keuken binnen dus zat Nilla alleen op de witte bank. Ze bestudeerde de kamer opnieuw. Het was helemaal grijs wit. Het behang was wit, de bank was wit met grijze kussentjes, de laptop de op de keukentafel stond was grijs en de tafel was wit. Kortom het thema van de kamer was gewoon wit grijs. Nilla vond het wel leuk, weer eens wat anders dan haar kleurrijke huis, waar het behang knal rood was en de bank fel oranje.
Ze pakte haar telefoon uit haar tas en checkte op enige berichtjes, whatsapp’s of sms’jes. Ze had inderdaad een sms, van Fabiënne. Natuurlijk, dacht Nilla bij zichzelf, die vraagt zich natuurlijk af waar ze was.
Met rollende ogen opende ze de sms, en las ze het. Tuurlijk, een jaloers en drijgende sms. Haar zus wist natuurlijk inmiddels dat ze bij Harry & Louis thuis zat. Voordat Nilla iets terug kon sturen kwam Harry de kamer binnenlopen met een dienblad waar een pot thee, 3 kopjes, suiker en melk op stonden. Het verbaasde haar dat hij dat allemaal kon tillen, het was namelijk niet bepaald licht van gewicht.
Harry zag Nilla met grootte ogen zitten, zette het dienblad op tafel neer en terwijl hij thee inschonk vroeg hij haar wat er was.
‘Wat is er? Je kijkt zo moeilijk,’ begon hij, ‘Moet je niet doen, daar krijg je rimpels van en daar ben je té mooi voor.’
‘Oh, m’n zus schreef me zo’n jaloerse sms, nou ik denk dat je haar vast nog wel eens gat ontmoeten’ zei Nilla blozend. Snel stopte ze haar telefoon terug in haar tas en ritste het dicht. Zodat ze toch een beetje sociaal overkwam.

Nadat Nilla samen met Louis en Harry had thee gedronken en Louis beter had leren kennen, verlieten Harry en Nilla het appartement alvast. Louis zou samen met Niall heen gaan, en die was nog niet aan de deur geweest.
In de gang kregen Harry en Nilla een meet up met niemand anders dan Zayn.
‘Hee, Zayn,’ begon Harry, ‘Hoe gaat ‘t?’
‘Goed, maar,’ antwoordde Zayn glimlachend, ‘Wie is de girl naast je?’
‘Dat is Nilla,’ zei Harry, ‘Gisteren was ik bij Lou en daar was ze aan het oppassen op Lux en ik was daar ook. Dus ik heb haar vandaag uitgenodigd om mee te gaan naar de studio om de rest van de band wat beter te leren kennen enzo.’
‘Oké,’ antwoordde Zayn en schudde Nilla de hand, ‘Nou, zoals je misschien al weet ben ik Zayn Malik.’ Nilla knikte vriendelijk, ‘Ja, dat weet ik al, maar dat geeft niets, ik ben Nilla Keynorth.’
‘Nice to meet you,’ zei Zayn glimlachend, ‘Ik ga nu naar de studio met Paul, ik zie jullie daar wel.’ Zayn liep naar de lift en verdween naar beneden.
‘Zullen wij dan ook maar eens gaan?’ vroeg Harry en pakte Nilla bij de hand. Samen liepen ze naar de lift en binnen no time waren ze benden.
Ze liepen door een lange hal en toen ze buiten stonden, gingen ze naar de parkeergarage waar Harry’s auto stond.
Tijdens het lopen keek Nilla naar haar hand. Hij zat gesloten in Harry’s grootte hand. Ze vroeg zich nog altijd af waarom z’n handen zo groot waren, het was gewoon bijna onmenselijk. Maar ja, zo was Harry nou eenmaal. Nilla vond het wel fijn dat Harry haar hand vasthield, het nadeel was alleen dat die vervelende gevoelens weer opkamen. Liefdes gevoelens en op zo’n moment, kon pubertijd een eind opzouten. Nilla probeerde de gevoelens en gedachtes te negeren, ze wou denken aan de studio, en de andere jongens. Het gaf haar een blij gevoel. Ze vond het echt lief van Harry om haar uit te nodigen naar de studio.
‘Goed, Nilla. Dit is m’n auto. Stap in zou ik zeggen.’ Zei Harry toen ze bij een grijze Audi stonden, hij hielt het portier voor Nilla open. Ze stapte in en knikte naar Harry als dank voor het openhouden van het portier. Glimlachend gooide hij het portier dicht en stapte zelf aan de andere kant in.
‘Welkom in mijn auto!’ zei Harry vrolijk, ‘onze volgende bestemming is de Lodens Studio’s.’ Harry startte de wagen en niet veel later verlieten ze het parkeerterrein. Doordat ze nu met Harry door de Londense straten reed, zag ze eens een ander stuk van de prachtige stad. Haar duffe straat stond vol bomen en er waren nauwelijks leeftijdsgenoten. Ze vond het wel gezellig, zo in de Audi.
Toen ze stilstonden voor een stoplicht, keek Harry Nilla aan. Nilla keek weer naar buiten, waar blijkbaar wat fans zaten, want ze zwaaiden als een gek naar de Audi. Nilla moest erom lachen en draaide haar hoofd. Ze keek in de glinsterende ogen van Harry.
‘Weten die fans gewoon dat jij in deze auto zit?’ vroeg ze met ongeloof, ‘alle Audi’s lijken op elkaar, toch?’
Harry glimlachte, ‘Dat zou je denken, maar ze weten me er altijd uit te pikken.’ Harry zag het stoplicht op groen springen, schakelde en reed weer verder. Ze gingen ineenkeer door naar Lodens Studio’s. Tijdens het rijden zette hij z’n zonnebril op en Nilla deed hem na. Nilla zag het ijzeren hek voor de ingang van de studio staan, ervoor stonden honderden fans met wat bewaking. Harry reed voorzichtig door de fans heen en zette z’n auto achter het hek op het parkeerterrein. Hij stapte uit en opende het portier voor Nilla. Samen liepen ze richting de ingang, die vlak achter het ijzeren hek was. Nilla zag de fans al raar naar haar kijken. Snel zei Harry gedag tegen z’n fans en daarna werden hij en Nilla zowat door de bewaking naar binnen geduwd. Eenmaal binnen keek Nilla Harry aan, ‘Word je daar niet zo zat van? Je hebt ja bijna geen vrijheid.’
Harry pakte Nilla opnieuw bij de hand en samen liepen ze een lange gang door, ‘Ach, je went eraan, maar de vrijheid mis je wel.’
Toen ze samen de studio ‘echt’ inliepen keek Nilla haar ogen uit.
‘Wauw! Wat een mooie, maar toch grootte studio zeg!’


Reacties:


XJoanna
XJoanna zei op 20 aug 2012 - 11:38:
Leuk verhaaal Really love it


LotStuff
LotStuff zei op 18 aug 2012 - 22:58:
Damned, leuk stukje en hoe langer hoe beter ;D


Tweety
Tweety zei op 18 aug 2012 - 20:52:
Ik liebe das? xd
echt supaahh!!!


Chayenne
Chayenne zei op 18 aug 2012 - 2:50:
Omg dit id zoooo fgkjxjvjjokkcfjgdreth geweldig!
No words except for this ^

Xxjes


Hermelien
Hermelien zei op 17 aug 2012 - 20:00:
WIEEEH
Ik kreeg even een klein hartsprongetje toen Zayn erbij kwam
Dit is dus zoooo amazayn
Helemaal niet té lang!
Ik wil meeeer!
Kusjes