Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Fall again • Harry Styles [afgewerkt] » Two

Fall again • Harry Styles [afgewerkt]

20 aug 2012 - 1:22

267

2

301



Two

Dit kleine hoofdstukje slaat zowat nergens op, maar het is een goede tussenschakel tussen het vorige en wat nog komt, en het was zo leuk om te schrijven hahaha. Enjoy en reacties aaaaaaaltijd welkom!

Stilaan veranderde het zwart in meerdere tinten, verschillende schakeringen grijs en wit. Het wit brak en liet een spoor van donkere vlekken achter, als kuilen in mijn hoofd. Af en toe kwamen enkele vegen geel tevoorschijn, die weer even snel verdwenen als ze verschenen. Ze maakten mijn besef van tijd en plaats in de war, veegden al hun herinneringen uit zonder enige manier om ze op te sporen. Alsof ik ze nooit eerder gekend had.
Na verloop van tijd vielen de tranen als bakken uit de lucht, lieten de kuilen overlopen en zorgden voor een constante pijnstroom in mijn slapen. De aanraking met mijn bewustzijn was als duimspijkers die op de verkeerde tijd op de verkeerde plek lagen. Het ergste van al was het vuur, waarvan de hitte overal brandde. Het verschroeide me, tintelde op alle mogelijk voelbare plaatsen en was onmogelijk te negeren.

De kleuren verlieten me en brachten pieptonen in de plaats. Van hoog naar laag, traag naar snel wisselden de geluiden zich af, zonder iets anders dan felle sidderingen na te laten. Het leek van overal en nergens te komen, totdat een afgrond verscheen, steeds dichterbij van waar mijn ik zich bevond. Hij bewoog zich naar me toe met een ongelooflijk hoge snelheid. Ik kon niet weg, voelde een rare druk om me heen en herkende de typische paniekgevoelens. De hoge tonen namen toe toe en ik werd steeds sneller opgeslokt. Wanhopig opzoek naar een uitweg dacht ik aan de kuilen, de overstromingen en bliksemschichten. Een straaltje zonlicht ving mijn aandacht, ik wist het weer. Luid proestend kwam ik, alweer, in een andere wereld terecht.


Reacties:


1Dlover
1Dlover zei op 13 april 2013 - 18:14:
Omg
wat is er nou gebeurt?


Tweety
Tweety zei op 20 aug 2012 - 17:20:
omg dit is ECHT goed geschreven