Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Big Time Rush » New future New life {BTR} » deel 3

New future New life {BTR}

21 aug 2012 - 9:20

479

0

216



deel 3

Ik was erachter gekomen dat james samen met 3 andere jongens in het huis naast ons woonde. Ik had ze allemaal voor vanavond uitgenodigd om een bak koffie te drinken. Na Damian in bad gedaan te hebben breng ik hem naar bed toe. Ik doe de traphekjes dicht en neem Balto nog even mee naar buiten, daar ga ik op het terras zitten. Wind blaast door mijn haren heen, ik zet de leuning wat na achter en doe mijn ogen dicht. Genietend van de frisse lucht die over mijn gezicht heen blaast. Ineens ruik ik wat anders, een heerlijke mannengeur, waarschijnlijk iets van aftershave. Ik open me ogen en zie james voor mij staan met zijn stralende glimlach, “hallo.”¯ Zegt hij vrolijk. “hallo.”¯ Zeg ik vrolijk terug. Ik sta op en zie nog 3 jongens achter james staan, “dit zijn Kendall, Logan en Carlos.”¯ Zegt hij terwijl hij de jongens 1 voor 1 aanwijst. Ik schud ze allemaal de hand en stel mezelf voor, ze hebben allemaal stuk voor stuk een stralende glimlach. “wat willen jullie drinken?”¯ vraag ik. “cola alsjeblieft.”¯ Zeggen ze in koor. “zullen we buiten zitten?”¯ vraagt Kendall. Ik knik, het was nog lekker weer dus waarom niet. Ik loop naar de keuken en schenk cola voor de jongens en mezelf in. Ik zet het op een dienblad en loop weer naar buiten toe. Ik geef ze hun cola en ga weer zitten. “waarom ben je hierheen verhuist?”¯ vraagt Carlos. “te veel herinneringen in me oude huis.”¯ Zeg ik. Ze knikken allemaal begrijpend.

~2 weken later~

Na die ene avond waren jullie bijna elke dag bij elkaar, het is altijd erg gezellig. En niemand vroeg naar Jim, hier was ik erg blij mee. Ze zouden het misschien wel een keer te weten komen maar als het aan mij ligt niet. Ik zit buiten te genieten van de zon en van Damian die met Balto en fox aan het spelen is. Ik denk aan Jim, hij zou dit ook geweldig hebben gevonden. Ik ga rechtop zitten en neem een slok van mij cola, het is heerlijk verfrissend. “Damian kom is even wat drinken.”¯ Roep ik. Meteen komt hij eraan rennen met een blije Balto en fox achter hem aan. Met zijn 2 kleine handjes pakt hij het glas met ranja en drinkt hem helemaal leeg, meteen daarna gaat hij weer spelen.

James’s pov:

Je keek stiekem naar jackie vanuit je slaapkamer raam, haar schoonheid was niet normaal. Zelfs als ze geen make-up op had zag ze er nog prachtig uit. “zit je weer te gluren?”¯ hoor je Logan lachend achter je vragen. Hij loopt naar je toe en komt naast je staan. Je ziet jackie lachen terwijl haar zoon met de honden speelt. Toch zag je vaak de pijn in haar ogen, waar zat ze mee? Wat hield ze voor jullie geheim? Je moest erachter zien te komen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.