Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Niet Zomaar Een Vakantie » Niet Zomaar Een Vakantie - Hoofdstuk 3: Wederzijdse Gevoelens

Niet Zomaar Een Vakantie

22 aug 2012 - 21:00

924

3

220



Niet Zomaar Een Vakantie - Hoofdstuk 3: Wederzijdse Gevoelens

Hier is de eerste "gebeurtenis"...

Estelle’s POV

Luca kriebelt geruststellend over mijn rug, terwijl ik nog een beetje nasnik. ‘Ik heb een plan bedacht om je wat op te vrolijken,’ sust ze. Verrast kijk ik op. ‘Echt? Wat dan?’
Ze glimlacht. ‘Ik ga een kampvuur organiseren vanavond bij de open plek in het bos, zodat jij het hem in alle rust kan vertellen.’ Doet ze dit voor mij? ‘Meen je dat?’ vraag ik blij. Ze knikt.
Eindelijk heb ik een kans gekregen om het hem te vertellen, na al die tijd. ‘Omg, geweldig! Dankjewel Lilu!’ zeg ik en we geven elkaar een knuffel. ‘Graag gedaan Ezza. Het duurt niet lang voordat jouw bijnaam écht iets gaat betekenen,’ zegt ze en ze geeft me een vette knipoog en een plagerige por.

***

Zayn’s POV

Het warme kampvuur werpt een goudgele gloed over onze gezichten. Wel echt een superidee van Luca om dit te organiseren, hoewel ik het raar vind waar het idee plotseling vandaan kwam.
Tijdens het eten vroeg ze ineens: ‘Wat dachten jullie van een kampvuur op de open plek in het bos strakjes na het eten?’ Iedereen stemde verward in, maar het plan werd wel gewaardeerd. Estelle en Luca gedroegen zich ook al zo vreemd, ik vraag me af wat ze aan het bespreken waren in de woonkamer.

Ik zie Estelle naar Luca kijken, die haar toeknikt. Estelle staat op en veegt het stof en de gedroogde modder van haar donkerblauwe skinny jeans. Tot mijn stomme verbazing loopt ze op mij af en hurkt naast me neer. Ze fluistert: ‘Kan ik je even spreken?’ Ik knik verward en sta op. Wat zal ze te zeggen hebben? Ik zie niet dat Luca haar duim naar haar opsteekt.
Ze trekt me mee het bos in, wat is ze van plan? Dan staat ze plotseling stil en kijkt me diep in mijn ogen. ‘Ik-… ik moet je eigenlijk al heel lang wat vertellen.’ Ik knik haar toe, als teken dat ze kan beginnen. ‘Ik heb al heel lang sterke gevoelens voor je. Ik ben verliefd op je, Zayn. Alleen durfde ik het nooit te zeggen, omdat ik bang was dat je het stom zou vinden. Ik wil graag verder met jou. Ik wil je in mijn leven, ik wil een relatie met je, maar alleen als jij dezelfde gevoelens hebt als ik. Sorry als ik je hiermee overval, maar ik werd gek omdat ik het nooit heb verteld. Daarom deed ik zo vervelend. Ik hoop dat je het begrijpt. Ik kan eigenlijk niet beschrijven wat ik wil zeggen en wat ik voor je voel, dat is onbeschrijfelijk. Sorry als ik je hiermee stoor, maar je hebt werkelijk geen idee hoeveel je voor me betekent. Je bent- je bent mijn leven.’
Dan is ze stil. Ik kan mijn oren niet geloven. Ze is verlí­efd op me? Het klinkt stom, maar ik héb dezelfde gevoelens als haar. Ik wil haar ook in mijn leven en een relatie met haar. Het is precies hetzelfde verhaal, maar dan ook van mijn kant. Ik kan het niet geloven. Mijn droom is zojuist werkelijkheid geworden.
‘Ik-ik… Ik ben sprakeloos,’ mompel ik. Ze knikt en staart naar de grond. Ik grijp haar handen vast, waardoor ze omhoog kijkt. ‘Ik vind jou ook al heel lang leuk, Estelle. Sinds het moment dat ik je voor de eerste keer zag, het was liefde op het eerste gezicht. Geloof het of niet, maar wat jij net vertelde, voel ik precies hetzelfde voor jou. Mijn wereld is klein, dat komt omdat jij mijn hele wereld bent. Je betekent alles voor me, en ik durfde ook niks te zeggen…’
Een glimlacht spreidt zich over haar gezicht, en ze licht helemaal op. Er is geen greintje nukkigheid meer over, het chagrijnige meisje van vanmiddag lijkt voorgoed verleden tijd.
Ik glimlach ook en sluit haar in mijn armen. Ik voel haar armen om mijn nek en we blijven zo staan voor wat ik denk minstens vijf minuten. Ik heb dit zó lang willen doen. En eindelijk is het waarheid geworden. ‘Ik wil voor altijd zo blijven staan,’ fluistert ze. Ik aai over haar rug. ‘Ik ook, geloof me. Ik ook.’

***

Liam’s POV

We zitten net gezellig bij te kletsen met z’n allen als we takjes horen knappen. We zijn op slag stil en staren de donkere schaduwen van het dichte bos in. Twee silhouetten naderen, het lijken op mensen. Het zullen Zayn en Estelle wel zijn.
Inderdaad.
Maar… wat is dí­t??? Ze lopen hand in hí¡nd. Ik herhaal: hand in hand. Ik heb nog nooit twee mensen zó gelukkig zien kijken. Het is geweldig om Zayn zo blij te zien, hij is helemaal opgefleurd. Voor Estelle geldt hetzelfde verhaal. Ze heeft een glimlach van oor tot oor, en de pretlichtjes in haar ogen worden weerkaatst door het licht van het vuur. ‘Vertel ons alles!’ zegt Harry als ze neerploffen bij het vuur en Zayn zijn armen stevig (en het lijkt zelfs beschermend) om Estelle heen slaat.
Ze vertellen alles, en allemaal zeggen we ‘aww’ als ze klaar zijn. Dat Zayn een bezitterige en jaloerse jongen is, blijkt wel, ja. Hij kust en omhelst haar bijna de hele tijd. Tot Louis zegt: ‘Zayn, we weten dat ze van jou is.’ Zayn lacht en zegt: ‘Gewoon voor het geval dat je het nog niet in de gaten had, Louis.’
Louis lacht ook en steekt zijn duim op. Luca loopt naar Estelle toe. ‘Mag ik haar even lenen?’ vraagt ze lachend aan Zayn. ‘Niet te lang , he,’ antwoordt hij, terwijl hij Estelle loslaat. Wat hem zichtbaar moeite kost. Zou het ooit iets worden tussen Luca en mij?


Reacties:


fallinlove
fallinlove zei op 24 jan 2013 - 20:52:
ECHT WEL!!!!


XJoanna
XJoanna zei op 30 aug 2012 - 23:25:
Jaa dus. Als je niet verder schrijft komt het leprechaun team op je af


ZoeyRedbird
ZoeyRedbird zei op 23 aug 2012 - 22:05:
Jajajaaaaaa!!! Her wordt iets tussen hem en lucaaaaaa!!! Anders ga ik huilen en.je wil me niet zien huilen, geloof me