Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Niet Zomaar Een Vakantie » Niet Zomaar Een Vakantie - Hoofdstuk 4: Estelle's plan

Niet Zomaar Een Vakantie

22 aug 2012 - 21:02

1414

4

238



Niet Zomaar Een Vakantie - Hoofdstuk 4: Estelle's plan

Gebeurtenis numbah 2. Ik ga ze echt niet bijhouden hoor maar ik weet hier niks te zetten. ._.

Luca’s POV

Ik trek Estelle mee naar de rand van het bos, buiten gehoorafstand van de jongens. Ik geef haar een dikke knuffel en een high five. ‘Het heeft gewerkt! OMGOMGOMGOGMOMGGOMGGMO’
Estelle barst in lachen uit en doet enkele pogingen me te kalmeren. ‘Rustig Lilu, take it easy. Maar mijn bijnaam staat nu wel écht voor ons.’ Ik knik blij. ‘En ook alléén voor jullie. Er is gewoon maar één betekenis voor, Ezza staat voor jullie.’ Ze knikt ook blij en we doen een vreugdedansje, wat ons een paar “wtf”¯ blikken van sommige jongens oplevert.
‘Oké, ik kan je niet dankbaar genoeg zijn en ik wil iets terugdoen,’ zegt ze. Aangezien mijn gevoelens voor Liam…
‘Eh ja, ik wil het Liam ook graag vertellen… Maar ik weet nog niet hóe…’ zeg ik. Estelle kijkt bedenkelijk. 'Misschien tijdens een wandeling?’ Ik zucht. ‘Ja, maar hoe gaat ik hem dat vragen?’
Ze gaat niet moeilijk doen en zegt: ‘Ik vraag het voor je.’

***
Estelle’s POV

Ik kan niet gelukkiger zijn op dit moment, ik ben Luca zo onwijs dankbaar. Dus ga ik voor hetzelfde gedoe zorgen als met mij en Zayn. Toen ik het voorstelde om het aan Liam te vragen, werd ze wild. Dus ik laat haar niet langer wachten en ga het vragen voor morgenochtend.
We lopen terug naar de jongens en ik ga naast Liam zitten, wat me een verbaasde en ietwat verwarde blik van Zayn oplevert. Ik sus hem door een kalmerend gebaar met mijn hand te maken en mijn lippen te tuiten. ‘Kan ik je wat vragen?’ fluister ik.
Liam haalt zijn schouders op. ‘Natuurlijk, maar volgens mij bezorg je Zayn argwaan.’ Oeps, niet aan gedacht. Ik sta op en loop naar Zayn die verrast opkijkt als hij me aan ziet komen. Hij trekt me naar beneden en fluistert: ‘Wat deed je?’ Ik leg mijn rechterhand om zijn rechterwang en fluister: ‘Ik ga voor Luca een date met Liam regelen, dus krijg alsjeblieft geen argwaan, het is alleen dat. Ik hou alleen van jou.’
Dat lijkt hem gerust te stellen en hij laat me aarzelend los. Ik geef hem een snelle kus op zijn wang en loop terug naar Liam, die al is opgestaan. Louis lijkt in de war. ‘Wat is hier allemaal aan de hand? Waarom steeds van die “onder vier ogen”¯ gesprekken?’ Harry grinnikt. ‘Ze zijn zeker weer dingetjes van plan in het bos.’ Nu ben ik het even zat. Ik been naar hem toe en hurk neer, ik probeer kalm te blijven, wat me nog maar nét lukt. ‘Ik probeer iets te regelen voor Luca en Liam, oké? Niet op die manier gaan denken,’ sis ik. Hij knikt en ik klop op zijn wang. ‘Mooi zo.’

‘Nou, zeg op,’ zegt Liam als we aan de bosrand staan. ‘Ik weet niet of je het al wist, maar Luca heeft een behoorlijke crush op je, voor drie maanden. Ze durft het je zelf niet te vertellen, als je me niet gelooft kun je het haar navragen. Maar ik sta hier met jou om een date voor jullie te regelen. Morgen, in de namiddag rond half vijf, om precies te zijn, wil ze graag een boswandeling met je maken. En aangezien jullie toch samen op een kamer slapen…’
Zijn mond valt open. ‘Meen je dit nou? Weet je wel hoelang ik al verliefd op Luca ben?’ Een glimlach krult om mijn mondhoeken. ‘Nou?’ Liam zucht. ‘Al vanaf het moment dat ik haar zag. Het was liefde op het eerste gezicht.’ Ik klop hem op zijn schouder. ‘Dat is fijn om te horen, ik zal het haar zeggen. Dus ik neem aan dat je instemt op mijn idee?’ Hij knikt met een big smile.
Ik ren terug de open plek op en trek in het voorbijgaan Luca aan haar arm. ‘Meekomen, Lilu! Ik heb je antwoord!’ Ze moest eigenlijk nog opstaan, dus ik sleur haar letterlijk over de grond. ‘Wow Ezza, laat me eerst even opstaan, oké?’ Ik laat haar los en ze staat op. Ze veegt het vuil van haar af en kijkt me dan aan. ‘En?’ Ik glimlach naar haar. ‘Jij gaat morgen een boswandeling maken met Liam om half vijf ’s middags!’ Ze gilt en rent rond als een kip zonder kop. Ik lach me een ongeluk en zeg: ‘Jullie naam betekent nu ook echt iets, want hij is namelijk ook hartstikke in love met jou!’ Ze gilt nog harder en geeft me een knuffel. ‘Vanaf morgen hebben we officieel twee nieuwe stelletjes!’ zegt ze. ‘Jaaa!’ roep ik en we doen weer ons kippendansje.

***
Zayn’s POV

Ik begin te gapen. Hoelaat is het eigenlijk? Ik stroop de mouw van mijn blauwpaarse, strakke, wollen trui op en werp een blik op mijn witte IceWatch. 23.33 uur. Ik gaap nogmaals. ‘Jongens, ik ga terug. Ik ben doodop,’ mompel ik en ik doe enkele pogingen om op te staan. Estelle daarintegen, die naast me zit, is nog zo fit als een hoentje. Ze lacht met Luca om hun humor die ik niet begrijp en ik tik op haar schouder. Ze draait zich lachend (om een grapje van Luca) om en vraagt: ‘Ja?’
‘Ga je mee terug? Mijn ogen houden het niet meer,’ zeg ik slaperig, terwijl mijn ogen voor de zoveelste keer dichtvallen en ik de uiterste moeite moet nemen om ze open te maken. Ze giechelt. ‘Ik zie het, ik ga mee.’ Ze zegt wat tegen Luca. Ik vang flarden op wat klinkt als: ‘Ik ga mee’ en ‘tot morgen’. Dan staat ze op en trekt me omhoog. Als ze ziet hoe moe ik ben lacht ze: ‘Als ik sterk genoeg was geweest om je op te tillen had ik het gedaan.’ Ik probeer te glimlachen, wat nauwelijks nog lukt.

Ik was zelfs zó moe dat Estelle me moest helpen mijn kleren uit te trekken en me in bed te leggen, maar het is gelukt. Ik draai een kwartslag zodat ik met mijn buik naar haar rug lig, schuif dichter naar haar toe en leg mijn rechterarm beschermend over haar heen. Ze schuift nog iets dichter tegen me aan en glimlacht naar me, daarna schakelt ze het nachtlampje uit en wordt de kamer gehuld in de duisternis. De rest van het huis is ook doodstil, op het gelach van Louis na in de kamer naast ons. Liam en Luca zijn ook stil. De warmte van Estelle’s lichaam voelt prettig aan tegen het mijne. Als dat tenminste daar van komt. Het kan ook van mijn gevoelens voor haar komen of van de dikke, wollen dekens, maar ik heb geen zin meer om dat uit te zoeken. Het belangrijkste is dat Estelle nu naast me ligt, wat me helemaal geruststelt.

***
Liam’s POV

Ik word wakker van het gefluit van de vogels buiten. Ik rek me uit en probeer niet om Luca te raken, die nog slaapt. De wekkerradio vertelt me dat het 10.04 uur is. Ik besluit een snelle douche te nemen na de lange en vermoeiende autorit.

Als ik met nat haar en in mijn boxers de slaapkamer weer binnenloop, zit Luca al overeind op de bedrand. Als ze me ziet glimlacht ze en staat ze op. Ik loop naar haar toe en geef haar een dikke, stevige knuffel. ‘Lekker geslapen?’ vraag ik. Ze lacht en knikt. ‘Jij?’ Ik knik ook, alhoewel dat niet helemaal klopt. Het heeft lang geduurd voor ik lag te pitten, ik had te veel zenuwen voor de date van vandaag, die erger zijn geworden.
Aangekleed en wel loop ik naar beneden, waar ik nog niemand aantref. Fijn, dan heb ik dus de hele benedenverdieping voor mezelf. Al is het niet voor lang. Ik haal een vers pak brood uit de vriezer en snij het open, waarna ik een sneetje in de broodrooster doe.
Al snel hoor ik voetstappen op de trap. De keukendeur gaat langzaam open en een half wakkere Niall loopt binnen, woelend door zijn schattige, blonde lokken. ‘Goeiemorgen,’ gaapt hij. ‘Goeiemorgen slaapkop. Lekker geslapen?’ grap ik. Niall kijkt me aan met een “moet jij zeggen”¯ uitdrukking. Zijn gezicht sprak letterlijk boekdelen. ‘Moet jij zeggen. Estelle en Zayn liggen nog in dromenland, Luca is bezig met verzorgen, Louis is net wakker en Harry ligt ook nog te slapen. ‘
Oh. Oké.
‘Oh, oké dan. Ook een geroosterde boterham?’ Hij knikt en haalt gapend zeven placemats uit de keukenla en begint de tafel te dekken. ‘Zo te zien had je in bed willen blijven liggen, of zie ik dat verkeerd?’ vraag ik. Niall knikt. ‘Ja, maar Harry snurkte.’ Ik barst in lachen uit en begin de boterhammen te smeren.


Reacties:


shania13
shania13 zei op 2 mei 2013 - 16:18:
Asje een melding!!!!!

Xx


fallinlove
fallinlove zei op 24 jan 2013 - 20:57:
Als je een nieuw hoofdstuk hebt mag ik dan een melding!!!!!


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 19 nov 2012 - 20:36:
Alsje Alsje Alsje Alsjeblieftt! Wil je alsjeblieft verder schrijven?


ZoeyRedbird
ZoeyRedbird zei op 23 aug 2012 - 22:10:
VERDERRRRRRRR!!! Of op de aardige manier: wil je alsjeblieft verder gaan??? Haa xd