Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » just a movie » hundred

just a movie

22 aug 2012 - 21:26

730

5

204



hundred

YEAH HOOFDSTUK HONDERD!!! WOOHOOO

'Maar als ik het nu vertel verpest ik haar kerst!'
'Dus. Als je het nu niet verteld vertel je het nooit. Want na kerst is oud en nieuw. Na oud en nieuw zijn wij op tournee. Als we terugkomen van de tour is Phoebe bezig met haar studie en zo kun je dingen blijven verzinnen! Dit kan zo niet langer Alex! Dit kun je haar niet aandoen! Phoebe is sterk, ze kan het aan. Maar ze kan het niet aan als jij met die Sara blijft klooien! Dat weet jij net zo goed als ik.'
'Maar, ik weet het niet Edward. Ik heb jullie alledrie verteld van mijn relatie met Sara. Ik was smoor verliefd op haar maar ze dumpte me alsof ze me vertelde dat ze haar pen kwijt was. Ik was er maanden kapot van! En nu wil ze me terug.. Ik weet niet wat ik moet doen. Ze blijft mijn eerste liefde, en ik kan haar niks weigeren..'
'Je weet toch dat ze je bekendheid en geld wil, en niet je persoonlijkheid. Phoebe wil je karakter, zij wil jou. En dat ze bekend bent maakt haar niets uit! Ik kan niet voor je beslissen, maar ik zou meteen voor Phoebe gaan. Als ik eerlijk moet zijn vind ik op dit moment dat Phoebe te goed voor je is.
'Ik weet het.' zei Alex met een gekwelde blik. 'Ik weet het.'
'Denk er nog maar over na terwijl we verder winkelen.' zei Edward vriendelijk en ze liepen door naar een drogist. Ik keek Janice aan.
'Hoorde jij zonet wat ik hoorde?'
'Ik denk het wel. Helaas wel ja.' antwoordde ik.
'Gaan we dit tegen Phoebe vertellen?' vroeg Janice aarzelend.
'Natuurlijk. Dit moet ze weten!' ik riep het best wel hard. Gelukkig waren Edward en Alex al een eindje weg, anders hadden ze waarschijnlijk mijn stem herkend. Janice knikte.
'Ja, je hebt gelijk. Wie weet hoe lang dit al bezig is. Als ik goed geluisterd heb is het al best lang bezig. Waar zijn de jongens naartoe?' vroeg ze ineens terwijl ze om zich heen keek.
'Shit! We moeten voor hen thuis zijn! Wat doen we nu?' ik flipte zo ongeveer helemaal. En met ongeveer bedoel ik zeker weten. Op dat moment belde Phoebe naar Janice. Ik schudde mijn hoofd. Janice snapte de hint. Ze vertelde niks van het gesprek dat we gehoord hadden. Of eigenlijk, afgeluisterd hadden.
'Ja. Ja. Ik snap het. We komen meteen.' Janice hing op en zei: 'Lyam en Martin hebben Edward en Alex gebeld om te zeggen dat ze gaan. Waarschijnlijk vertrekken ze eerder dan wij. Wat moeten we doen?'
'Rennen!' riep ik en we renden de trap af. Naar beneden. We zagen nog net de jongens wegrijden. Mijn hersens draaiden op volle toeren. Henk stond al klaar. Gedrieën duikelden we de auto in en Henk gaf gas. Ineens kreeg ik een geniaal idee, al zeg ik het zelf. Ik haalde mijn mobiel uit mijn verhuisdoos en zocht Edward in mijn contacten.
'Iedereen nu stil zijn. Ik ga Edward bellen. Als je ook maar een geluid maak gooi ik je de auto uit.' dreigde ik terwijl ik op het knopje bellen drukte. Iedereen sloot zijn mond.
'Hé Edward, zijn jullie nog in het winkelcentrum? Nee? Is het te laat om om te draaien? Phoebe voelt zich niet zo lekker, ze heeft volgens mij slecht nieuws gekregen, ik weet niet precies wat maar het gaat wel over denk ik. Ik dacht, misschien kunnen jullie wat ijskoffie halen? Daar vrolijkt ze vast van op. Jullie draaien om? Geweldig jongens, ik hou van jullie! En zorg er voor dat Alex niet te veel eet alsjeblieft? Misschien helpt het als hij met Phoebe praat. Ik bedoel, ze zijn toch wel vriendje-vriendinnetje en misschien kan hij haar opvrolijken. Oke Edward, doe ze daar de groeten van me! En geef Lyam een kus van me! Of nee, doe dat maar niet, dat doe ik dadelijk zelf wel.' En ik hing op.
'Sinds wanneer voel ik me niet helemaal lekker?' vroeg Phoebe sarcastisch. Janice gaf antwoord voor me.
'Geloof me, we hebben het een en het ander opgevangen zonet en het is geen leuk nieuws. Voor ons niet maar voor jouw al helemaal niet.' Phoebe's blik verschoot van Janice, naar mij en weer terug naar Janice.
'Wat is er?' vroeg ze zacht.
'Alex.' zei ik verrassend kalm. 'Alex gaat vreemd.'


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 2 juli 2013 - 12:22:


RockPrincess
RockPrincess zei op 22 aug 2012 - 22:29:
XEWLKnbmk wtsj kn nrajbn grí¡ bjkngpfam'ngraj'ngj NEE


XJoanna
XJoanna zei op 22 aug 2012 - 21:53:
MWEEEEEEEEEEEH GA VERDEEEEEEER :'(


ZoeyRedbird
ZoeyRedbird zei op 22 aug 2012 - 21:32:
Sorry, ik ben van de computer gegooid.. Ik ga zo snel mogelijk weer verder!! En ik hou ook van.jou hoor


Tweety
Tweety zei op 22 aug 2012 - 21:30:
NEEEEEEEEEEEEEE
DAT IS NIET WAAR!!!! FLIKKER OP DAT MAG NIET OMG IK HAAT JE NEE IK HAAT ALEX MAAR HIJ IS EEN SCHAT DUS IK KAN HEM NEIT HATEN GA GEWOONB VERDER ANDERS GA IK HULEN