Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Zoveel-shot » Dag 161

Zoveel-shot

22 aug 2012 - 23:09

573

4

245



Dag 161

Zop, laatste stukje voor vandaag. ik ga slapen hope u like it xx

Ik lag in de tuin een tijdschrijft te lezen toen mijn moeder me riep.
“Er is iemand voor je.”¯ Zei ze toen ik naar haar toeliep.
“In de woonkamer.”¯ Vervolgde ze. Ik haalde mijn schouders op en liep naar de woonkamer. Ineens stond ik stil. “Zayn? Zayn!”¯ ik rende naar hem toe en vloog in zijn armen.
“Hé, lieverd.”¯ Ik voelde zijn lippen weer op mijn kruin en zijn warme armen om mijn middel. Ik legde mijn hoofd tegen zijn borst en liet zijn geur mijn neus in komen. Ik drukte mijn hele lichaam tegen hem aan.
“Ik heb je zo gemist.”¯ Mompelde ik. Hij liet me iets los, legde een vinger onder mijn kin en duwde mijn gezicht omhoog. Hij keek me doordringend aan.
“Ik moet je wat zeggen. En ik vind het verschrikkelijk om te doen.”¯ Hij streek in pluk haar uit mijn gezicht.
“Vertel maar.”¯ Piepte ik. Mijn keel leek wel dicht geknepen te worden.
“Nou, tijdens de tour… heb ik iemand ontmoet.”¯ Zei hij zacht. Hij kneep zijn ogen dicht. Ik was even bang dat ik zou gaan hyperventileren. Ik riep mezelf tot de orde. Ik mocht niets laten merken. Ik glimlachte licht - het voelde meer als een grimas.
“Waarom is dat verschrikkelijk om te doen?”¯vroeg ik zacht. Ik leek net een boer met kiespijn. Hij schudde zijn hoofd.
“Ga je mee naar de jongens? Die willen je ook graag zien.”¯ Ik knikte.
“Ben met Zayn mee, dag mam!”¯ riep ik nog voordat ik met Zayn naar buiten stapte en de deur achter ons sloot.

***

Ik zat op de bank tussen Louis en Harry. Zayn zat samen met “Sydney”¯ op de bank tegenover ons, heerlijk klef te zoenen. Niall had al een paar keer vriendelijk gevraagd of ze naar hun kamer konden gaan waarna Louis schreeuwde dat neukende leeuwen zelfs nog fijner was om naar te kijken. Ik was in lachen uitgebarsten. Harry had een paar keer bemoedigend in mijn hand geknepen en lief naar me geglimlacht. Niall was eten gaan halen en Liam had een film in de dvd-speler geduwd. Het was een humor film maar ik kon me er niet goed op concenteren. Ik hoorde steeds de smak geluyiden van Zayn en Sydney. Ik stond op en stormde naar boven. Ik had hier praktisch een kamer gekregen. Er stond een bed, een kast en een boksbal. Ik trok mijn bokshandschoenen aan en begon tegen de bal aan te meppen.
“Godverdomme. Waarom vindt hij haar leuk? Ik maanden moed verzamelen, komt hij thuis met zo’n dom wicht. Ik snap het niet. Ik haat hem. Stomme sukkel. Zag hij het niet? Godverdomme, godverdomme, godverdomme!”¯ ik stompte harder en harder en stond uiteindelijk tegen de boksbal aan te huilen. Ik hoorde een zachte klop. Ik draaide me vliegensvlug om. Het was Harry. Ik trok mijn handschoenen weer uit en plofte op het bed. Harry kwam naast me liggen en sloeg zijn armen om me heen.
“Hij is jou niet waard, Alisha.”¯ Fluisterde hij in mijn oor. Ik legde mijn hoofd op zijn borst en liet mijn tranen gaan. Hij wreef troostend over mijn rug, liet geen ongeduld zien en fluisterde troostende en bemoedigende woordjes toe. Na een kwartier ging ik rechtop zitten. Ik veegde mijn gezicht af aan mijn shirt.
“Je bent veel te lief, Harry.”¯ Fluisterde ik. Hij kwam ook rechtop zitten. Hij pajte mijn kin zacht vast.
“Dat is niet waar.”¯ Fluisterde hij terug. Hij leek even te aarzelen maar drukte toen zijn lippen op de mijne.


Reacties:


KellyStyles
KellyStyles zei op 30 aug 2012 - 21:58:
OEEEH SUPER SUPER SUPER!

Ik dacht, ik ga eens even een 1D fanfiction lezen, en ik kon meteen niet meer stoppen !

Mag ik een melding als je weer verder gaat? (:

Liefs


RockPrincess
RockPrincess zei op 26 aug 2012 - 23:07:
Meer meer meer meer meer meer meer en een melding graag ;D <3


ZoeyRedbird
ZoeyRedbird zei op 22 aug 2012 - 23:32:
Ik sluit me volledig aan bij joanna. Le me likes this!! Serieus al deze verhalen zijn niet goed voor me.. Ik blijf maar lezen en dus slaap ik niet en dat betekent dat ik morgen een spookrijder ben... Maar dt is het wel waard


XJoanna
XJoanna zei op 22 aug 2012 - 23:24:
Oeeeeeeh me likeeeey