Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3] » My thoughts you can decode.

love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3]

19 maart 2009 - 16:35

441

1

279



My thoughts you can decode.

* half 2 snachts*

'Eyee Psst meisje kom eens'
'Ach ga je moeder neuken!' sis ik kwaad en stap flink door,naar weet ik veel waar...
opeens word ik aan mijn arm vast gegrepen en op de grond gegooid.
'Wtf' mompel ik en wrijf over mijn hoofd en krabbel overeind.Weer word ik op de grond geduwd en iemand komt op me zitten.Een schock gaat door me heen maar snel herstel ik me al,wtf denkt een mens sterker te zijn!Ik pak de jongen bij zn boven arm en slinger hem van me af.Dit keer kruip ik boven op hem en ko,m met mijn gezicht vlak bij de zijne.Hij heeft me kwaad gemaakt en ik voel hoe mijn ogen oplichten en langzamerhand rood worden.De jongen schrikt zich dood en probeert onder me vandaan te komen.Ik grijns :'Leuk he meisjes snachts lastig vallen,nu zijn de rollen om gekeerd sweetie' ik lik langs mijn lippen,zal ik het doen? zal ik de volturi oplichten en een mens doden?luttele secondes kijk ik de angstige jongen aan en stap dan van hem af.Hij krabbelt overeind en probeert weg te rennen.Nog snel trap ik hem onderuit en loop trots weg.Pff mensen ook.Ik loop rustig door het bos tot bij het open veldje waar zoveel herinneringen zitten.Zachtjes plof ik op het gras en laat mijn gedachtes terug gaan naar een jaar geleden.
'gooi nou!'
ik voel hoe ik begin te rennen en de bal vang.
'jeah goed gedaan Jackie!' 't is edward's pracht stem...
hij omarmt me en drukt een kusje in mijn haar.Ik glimlach en geef hem een kusje terug op zijn wang.Als ik om me heen kijk zie ik het vertederde gezicht van Rose en Alice.

Kon ik maar terug naar toen...
mijn hoofd leg ik neer op het zachte gras en gelijk komen er nieuwe herinneringen naar boven.Deze minder fijn dan de vorige...
Met een harde klap land ik op de grond en voor ik kan opstaan zit er al iemand boven op me die me met harde vuisten bekogeld,een straaltje bloed liep langs mijn wang en ik voel een stekende pijn in mijn buik.Ik hap naar adem en zie de persoon die me dit aandoet wegrennen.Een heletijd lag ik daar en voelde hoe het leven uit me ging.Opeens komt er iemand naast me zitten :'godver Jackie!' edward...
ik hap gelukzalig naar adem.'Jackie niet schrikken,ik laat je niet dood gaan oke?'
ik knik voorzichtig en voel de puntige tanden door mijn slagader bijten.De pijn erna was zo heftig,het leek alsof ik dood ging!

ik schiet weer overeind met het zweet op mijn voorhoofd staan.Nog altijd doet het pijn in mijn nek en ik wrijf erover.Een straaltje bloed is te zien en verwart kijk ik om me heen.Hoe kan ik nu bloeden?


Reacties:


BILLSxKETTE
BILLSxKETTE zei op 14 maart 2009 - 22:34:
Wow, girl, this is heavy shit.
Maar ik ga weer film kijken.
Snel verder O.O
En ook met ik weet waar je huis woont e_o

<33