Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Baby Lux -Gepausseerd- » 7 | An unexpected invitation ♥

Baby Lux -Gepausseerd-

24 aug 2012 - 11:06

1125

5

404



7 | An unexpected invitation ♥

Veel leesplezier vriendjes' ;3

Nilla keek door de ramen van de ‘kamer’ waar Niall in stond. Harry had haar handen nog niet los gelaten en ze vond het niet erg. Ze vond het wel prettig, tenslotte was ze in een onvertrouwde omgeving en Harry kende ze al. Beter dan Liam, Niall, Zayn en Louis.
Nilla had tot nu toe gezien dat Liam en Niall hun deel waren inzingen, Harry had ze niet gezien omdat ze toen aan de klets was met Niall. Als ze Liam met Niall vergeleek, was er niet veel te vergelijken. Ze kon zien dat ze zich helemaal vermaakten met muziek maken, ze hadden plezier en fun. Nilla vond dat één van de belangrijkste dingen bij muziek. Als je je zelf maar lekker voelde bij de beat en de song, dan was alles goed. Plezier moet je hebben in muziek maken, het moet geen wil situatie zijn.
Nilla zag ook dat Niall zich helemaal liet gaan, hij leek heel relaxt en lekker in z’n vel te voelen. Nilla glimlachte, het gaf haar een goed gevoel dat de jongens zich prettig voelden, ze werd de sfeer in de studio beter en voelde iedereen zich vrolijker.
Harry kneep zachtjes in Nilla’s handen, waardoor ze uit haar gedachten ontwaakte een Harry een glimlach gaf. Hij lachte terug en boog zich naar voren.
‘En?’ fluisterde hij, ‘Hoe vind je het hier?’
‘Ik moet zeggen dat ik het hier reuze gezellig vind!’ antwoordde Nilla op dezelfde fluistertoon als Harry, ‘Iedereen is echt heel aardig, en hoe relaxt jullie zijn tijdens het zingen is met geen woord te beschrijven.’
Harry keek haar aan, Nilla keek terug, recht in z’n ogen. Ze vond altijd al dat z’n ogen als het ware ‘pretlichtjes’ hadden, waardoor zijn gezicht altijd vrolijk leek. Ze bestudeerde zijn gezicht. Zag ze hem nou, blozen..?
‘Ik heb je nu toch niet verlegen gemaakt hé,’ fluisterde Nilla tegen Harry.
‘Nee hoor,’ antwoordde Harry en glimlachte, zoals gewoonlijk. Dat was voor hem gewoon een manier om antwoordden te vermijden, als hij geen antwoord wist.
‘Oké,’ zei Nilla en keerde haar hoofd weer naar het kamertje om stemmen op te nemen, Niall stond er nog steeds. Hij stond - via de microfoon - te praten met Luke terwijl Dustin aan allemaal knopjes zat. Niet veel later knikte hij ja, zette de koptelefoon weer op en startte opnieuw. Het leek Nilla dat iets opnieuw moest worden ingezongen en stoorde zich er verder niet aan. Zolang de songs maar goed klonken, en zover zij wist, klonk het al geweldig.

Nadat er van een lied alle stemmen waren, en van een aantal nummers sommige delen waren ingezongen, kon iedereen weer vertrekken uit de studio. Luke en Dustin gingen het eerste lied volledig monteren, zodat het klonk als een echt song, en niet 10 stukjes apart.
Zayn verliet als eerste de studio met Perrie -, die samen met Eleanor en Danielle was gekomen,- en Niall. Omdat Zayn, Perrie en/of Niall geen rijbewijs hebben, ging Paul met hun mee, zodat ze toch veilig b ij de studio vandaag konden.
Nu bleven Liam, Danielle, Harry, Nilla, Louis en Eleanor over op het pleintje achter de studio. Nog steeds stond het voor de hekken vol geladen met fans. Nilla voelde zich er niet prettig bij, maar ze was blij dat ze niet alleen was. Harry, Louis en Liam zeiden opnieuw gedag tegen alle fans, maakten foto’s met ze en deelde handtekeningen uit. Nilla, Eleanor en Danielle bleven bij de deur achter het hekken staan. Nilla besloot zich eens aan hun voor te stellen. Verlegen liep ze naar Eleanor en Danielle.
‘Hoi, ik ben Nilla Keynorth,’ begon Nilla met rode wangen, verlegen zijn was irritant, ‘Ik dacht ik stel me even voor want volgens mij had ik dat nog niet gedaan zonet in de studio.’
Danielle lachte, ‘Nee, je had je nog niet voor gesteld, ik ben Danielle Peazer.’ ‘En ik ben Eleanor Calder, maar eigenlijk denk ik dat je dat wel weet.’
Nilla knikte, ‘Maar ik ken jullie toch niet persoonlijk, het enige waar ik jullie van ken is eigenlijk foto’s en Danielle van haar cheerleading bij het volleybal bij de olympics.’
Danielle lachte, ‘Nou, dank je wel. Ik moet wel zeggen dat ik het leuk vind dat je hier ook bent.’ ‘Het lijkt me dat je een fan bent, toch?’ vroeg Eleanor en speelde met een lange krullende bruine lok haar.
‘Eigenlijk wel, maar eigenlijk ook niet.’ Antwoordde Nilla lachend.
Eleanor en Danielle keken elkaar moeilijk aan en glimlachten.
‘Ik ben hier met Harry, maar het lijkt me dat je dat wel weet,’ begon Nilla en vertelde het hele verhaal. ‘En, daarom ben ik hier dus,’ sloot Nilla haar verhaal af.
‘Nou, oké.’ Zei Eleanor vrolijk, ‘Ik en Lou gaan zo naar Starbucks, ik weet niet, maar misschien hebben jij en Harry zin om mee te gaan?’
Nilla knikte, ze was dol op Starbucks. ‘Ik wil wel, maar ik weet niet of Harry nog wat wil doen, dus we moeten wachten op zijn antwoord.’
Na nog wat gepraat te hebben, kwamen Louis, Harry en Liam er weer aanlopen. Liam sloeg een arm om Danielle’s middel en daar begonnen de fans te joelen. Om het nog even wat erger te maken deed Louis Liam na en het gejoel werd harder. Nilla lacht, wat een enthousiasme!
Harry en Nilla liepen samen richting Harry auto, Harry zwaaide nog een keer achterom, ze zouden namelijk niet dezelfde weg terug gaan omdat het een richting verkeer was.
‘Harry,’ vroeg Nilla, ‘Eleanor vroeg of jij en ik samen met haar en Louis naar Starbucks wouden.’
‘Oh, ja, da’s goed,’ antwoordde Harry terwijl hij de auto instapte. Nilla stapte ook in een sloeg het portier dicht.
In de auto gaf Harry zijn telefoon aan Nilla, ‘Hier, sms Eleanor maar dat we mee gaan naar Starbucks, we rijden wel achter Louis aan.’
Nilla knikte en begon de sms de schrijven. Toen ze klaar was klikte ze op verzenden. Niet veel later kreeg ze een sms terug.

Hee, Nilla en Harry!
Gezellig dat jullie meegaan, het lijkte me dat
Harry gewoon achter mij en Lou aanrijdt.
Dan spreken we jullie daar wel.
Kis and hugs, Louis en Eleanor.


Nilla las het door en vertelde het aan Harry. Hij glimlachte en reed vrijwel direct achter Louis aan. Nilla avond het wel leuk om naar Starbucks te gaan. Ze was er een keertje geweest en direct verliefd geworden op allen wat ze er verkochten.
‘Wat ga jij nemen, Harry?’ vroeg Nilla aan hem.
‘Ik neem denk ik een Caramel Frappuccino.’ Antwoordde Harry en schakelde, ‘en jij?’
‘Nou, eerlijk gezegt neem ik die ook, ik ben er een keertje geweest en toen heb ik een Hot Chocolate Caramel gehad, dus ik wil nu wel een Frappuccino proberen.’
Harry lachte, ‘Oké, maar je moet niet schrikken. Als we daar komen worden de fans crazeh!’
‘Ik zal me gedeisd houden,’ Glimlachte Nilla, het zou nog leuk worden!


Reacties:


Chayenne
Chayenne zei op 27 aug 2012 - 10:14:
o.0 verderrrrr! PLEAAASEEE

xx


LotStuff
LotStuff zei op 26 aug 2012 - 15:42:
Een leuk hoofdstuk, 1 klein tip. Je maakt af en toe een paar schrijffouten waardoor ik sommige zinnen enkele keren opnieuw moet lezen om goed te begrijpen wat je hebt geschreven. Dit is niet erg hoor, maar ik denk dat als je het verhaal een keertje extra naleest je veel minder fouten maakt wat ervoor zorgt dat het verhaal nog beter wordt ;D

Dus snel verder!


Hermelien
Hermelien zei op 24 aug 2012 - 23:43:
Whieeeh
I'm so crazy in love with this AND
this fanfiction!
Bon voyageeee :3
Kusjes


Tweety
Tweety zei op 24 aug 2012 - 20:55:
Leuk!! snel verder xx


MissEva
MissEva zei op 24 aug 2012 - 15:24:
Verder!!

Xx