Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Concert <-- afgerond » 12

Concert <-- afgerond

24 aug 2012 - 12:34

797

0

208



12

na enige tijd zwem ik weer naar het strand. De rest is nog aan het zwemmen, maar ik heb inmiddels rimpelvingertjes en een echte stijve nek. Ik laat me uitdruipen en ren het zand in naar waar onze spullen liggen. Uit mijn tas vis ik een handdoek om me af te drogen en vervolgens leg ik een strandlaken uit net in het zonnetje. Ik laat me er op neer ploffen en laat de rest van mijn huid drogen door de warmte van de zon. Als plots mijn zon word weggenomen door een schaduw kijk ik op.
“do you mind if I join in?”¯ de bassist laat zich naast me neerzakken terwijl ik een beetje opschuif.
“ga je gang. Plaats zat.”¯ Zeg ik. Een beetje zwijgend zitten we naast elkaar totdat ik merk dat mijn haar nog steeds opgeklipt zit. Snel begin ik alle klippen eruit te vissen om ze in de zon te laten drogen. Anders zit er straks overal roest op. Mijn haar valt over mijn rug en geeft me rillingen wanneer de inmiddels koude waterdruppels over mijn rug lopen. Ik pak de handdoek en wrijf mijn haar een beetje droger om vervolgens op zoek te gaan naar mijn borstel.
“het is wel lang hè?”¯ ik kijk Georg vragend haar waarna hij op mijn haar wijst. Ik haal mijn schouders op.
“ik weet niet wat ik er mee moet doen. Dus laat ik het zo.”¯ Georg houd zijn hoofd een beetje schuin.
“ik vind het juist mooi zo.”¯ Ik verstop mijn hoofd zowat in mijn tas om mijn blos te verbergen. Mijn god! Ik kan echt niet tegen zijn complimentjes lijkt wel! Mijn hoofd is zo rood als het maar kan en ik heb een kloppend gevoel in mijn hoofd. Ook krijg ik de neiging te giechelen. Ik haat giechelen! Ik heb de afgelopen dagen meer dan genoeg gegiechel aangehoord van al die huppeltjes en bovenal Heide! Ik ga niet giechelen als een van hen! Daar sta ik zeker boven!
in plaats daarvan haal ik mijn borstel tevoorschijn e begin hard trekkend door de klitten in mijn haar te gaan. Als alles een beetje klitvrij is houd Georg zijn hand op.
“mag ik even? Anders heb ik straks een coupe a la Tom.”¯ Ik glimlach en geef mijn borstel terwijl de bassist snel door zijn haar gaat. Achterover gekamd vind ik het behoorlijk leuk staan. Ik volg zijn handen die door zijn haar gaan en vervolgens mijn borstel overhandigen.
“je hebt mooie handen.”¯ Oké! Knal me af! Brain wtf! Wat is er loos! Was dat echt nodig? Ik had dat moeten denken, niet zeggen! Ik ben een idioot…
“vind je? ze zijn eerder eeltig door het bassen. Dat is nou niet bepaald mooi.”¯ Wat een geluk! Hij vangt mijn idiote gebrabbel normaal op!
“vind ik juist mooi. Sowieso hoe je je instrument bespeeld. Het is zo rustig.”¯ Georg knikt terwijl hij in de verte tuurt.
“het geeft ook een bepaalde rust. En tegelijkertijd een adrenalinekick. Zeker op het podium. Ik hoef niet al te veel loopjes of ander gefriemel te doen zoals Tom, maar ik hoef ook niet niks te doen. Ik kan versimpeld moeilijk doen. Als je begrijpt wat ik bedoel. Het klinkt nogal vaag.”¯ Ik glimlach.
“ik begrijp het wel. Voor mij was je de enige op het podium die een beetje normaal deed. Anders had ik waarschijnlijk geflipt daar.”¯ Georg grinnikt.
“was het zo erg?”¯ ik knik.
“je wilt niet weten wat een frustratie ik had daar. Ik vond die vragenlijsten al erg!”¯
“heb je alles naar waarheid in gevuld?”¯ weer knik ik.
“dan ben ik bang dat als de anderen dat door hebben ze je lijst gaan opzoeken.”¯ Ik laat mijn hoofd op mijn knieën vallen.
“damn, naja veel bijzonders staat er niet in. Veel gegevens. Interesses. Ze vroegen me zelfs wat mijn lievelingseten was!”¯ Georg kijkt me aan.
“en dat is?”¯
“dat heb ik al eens verteld. Volgens Gustav muffins, maar ik hou meer van oosters.”¯
“maar heb je ook echt een lievelingsgerecht? Niet een keuken maar een gerecht?”¯ ik denk even diep na.
“geen idee. Ik hou van rijst. Wok gerechten denk ik. En jij?”¯ Georg haalt zijn schouders op.
“ik vind alles prima. We zijn fastfood natuurlijk erg gewend. Maar gezonder voedsel vind ik ook te bikken. Ik ben meer een pasta type en daar moet ook wel eens groente bij.”¯ Ik knikt.
“dan zit je hier goed betreffende je pastavoorkeur.”¯ Georg’s mond gaat open om nog wat te kunnen zeggen maar de andere bandleden komen ons vergezellen.
“pfoe dat was lekker! Hebben jullie je ook vermaakt?”¯ Bill ploft voor mijn voeten neer en ik knik.
“zal ik anders wat te drinken halen? Volgens mij stond er verderop een blikjesautomaat?”¯ ik hoor goedkeurend gemompel en sta op om samen met mijn portemonnee naar een blikjesautomaat te lopen. Zodra ik opsta beginnen de anderen vrolijk te kletsen en rustig vervolg ik mijn weg.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.