Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Concert <-- afgerond » 13

Concert <-- afgerond

24 aug 2012 - 12:35

918

0

240



13

korte stukjes, lange stukjes. ach ja... enjoy^^

met een arm vol met ijskoude blikjes loop ik terug naar de groep. Ik overhandig er een paar aan Gustav die ze weer doorgeeft aan de rest. Ik ga achter Tom zitten en hou een blikje tegen zijn rug. De gitarist schrikt van de kou.
“koud hè?”¯ zeg ik plagerig. Blijkbaar is bij de gitarist de revanche knop omgeschakeld, want voor ik het weet rollen we samen in het zand. Binnen no-time zit hij boven op mijn buik en kan ik geen kant op.
“geef je over!”¯ roept hij terwijl ik tegenstribbel.
“never nooit niet!”¯ gil ik net zo hard terug. Tom grist een blikje met cola uit het zand en klikt het open.
“waag het!”¯ roep ik naar hem als hij het blikje vervaarlijk schuin houd boven mijn hoofd.
“geef je dan over!”¯ ik schud mijn hoofd heen en weer om uit de baan van het blikje te komen.
“ik geef me niet over! Nooit niet.”¯
“wat jij wilt.”¯ Ik zie de bruisende stroom op me af komen en ik proest het uit als het plakkerige drinken mijn gezicht raakt. Ik hoest een paar keer en weet de inmiddels lachende gitarist van me af te werpen.
“doe eens niet zo gemeen tegen het meissie!”¯ hoor ik Gustav roepen. Ik sta op en probeer het plakkerige goedje van mijn gezicht te vegen en uit mijn oren te halen.
“gadverdamme Tom! Vies kind!”¯ Tom ligt hikkend in het zand terwijl ik naar het meer loop om me af te spoelen. Ik heb overal zand zitten en plakkerige cola in mijn haar en op mijn gezicht! En dan maakt hij daar natuurlijk fun van! Snel duik ik onder water en boen mijn gezicht af. Zodra ik boven kom heb ik door dat ik niets zie door mijn losse haar dat rond me zit. Ik veeg het naar de zijkanten en loop weer naar de jongens die toekijken hoe ik naar ze toe loop. Als ik vlak bij Tom ben die nog steeds lachend in het zand zit, pak ik mijn haar bijeen en knijp het boven hem uit.
“zo, nou ben je weer een verzopen katje.”¯ Zeg ik triomfantelijk terwijl ik naar mijn tas loop om me voor de tweede keer af te drogen vandaag. Ik rommel in mijn tas op zoek naar mijn handdoek als ik er een aangereikt krijg van Georg.
“je handdoek zit onder het zand. Dat maakt je niet bepaald schoner. Gebruik mijne maar.”¯ Dankbaar pak ik zijn handdoek aan en droog me een beetje af.
“je kan anders ook even gaan douchen bij een van ons op de kamer hoor. Daar word je schoner van dan een handdoekje eroverheen halen.”¯ Zegt Bill wanneer ik nog meer zand uit mijn haar schud en geïrriteerd grom. Dankbaar kijk ik hem aan.
“als het geen last is, dan graag.”¯
“last? Hoe kom je er bij! Georg, jij leent je badkamer vast wel even uit toch?”¯ ik krijg een kleine duw in mijn rug van de zanger in de richting van de bassist. Georg haalt zijn schouders op en begint zijn spullen bijeen te pakken.
“ik loop wel mee.”¯ Mompelt hij waarna hij alles onder zijn armen schuift. Ook mijn tas.
“ik kan best zelf mijn…”¯ Gustav kapt mijn zin halverwege al af.
“Georg is een echte gentleman. Zoals het hoort.”¯
“ja ja, Moritz weet wel hoe hij een dame moet behandelen.”¯ De gitarist lacht duivels.
“jammer dat dit nou net weer geen dame is.”¯ Ik maak een verontwaardigd geluid terwijl Gustav een arm om me heen slaat.
“jij bent gerust wel een dametje hoor! Alleen een beetje eigenwijs.”¯ Ik snuif en sla mijn armen over elkaar.
“Gustav is tenminste wel aardig.”¯ Zeg ik kinderachtig tegen Tom die me alleen maar lachend aankijkt.
“tjah, dat krijg je met levensgrote teddyberen.”¯ Ik steek mijn tong uit naar de dreadhead en met een klein sprongetje sta ik naast Georg die naar me glimlacht. Gelijk voel ik me weer wat verlegener worden.
“jullie ruimen de rest maar op, wij gaan.”¯ Hoor ik hem nog zeggen waarna we ons met z’n tweetjes naar het hotel begeven.

“Hier is mijn kamer.”¯ Ik word een suite ingeloodst met een rustige uitstraling. Afgezien van de enorme puinzooi die er ligt.
“eh ja, opruimen is niet mijn ding.”¯ Zegt Georg terwijl hij onze spullen naast het tweepersoonsbed zet. Ik haal mijn schouders op.
“waar kon ik douchen?”¯ vraag ik als ik de kamer doorkijk. Georg gaat me voor naar een luxueuze badkamer met rozig marmer en een groot ligbad.
“ik zal even op zoek gaan naar een schone handdoek voor je. neem je tijd. Ik wacht, eh… , ik wacht wel daarzo.”¯ Ik loop een beetje rood aan en knik. Voorzichtig sluit ik de deur achter me en begin met het afstropen van mijn zwemkleding. Ik stap in de grote badkuip en pak de douchekop die ergens in het bad rondslingert. Als ik de kraan open draai komt er een warme straal water uit en spoel ik me af. Aan de muur in de badkamer hangt een zeepdispenser met kokosshampoo en bodywash. De geurige oliën komen me tegemoet en ik zeep me helemaal in. Nog even afspoelen en lekker blijven staan onder de warme schone straal. Ik hoor een zacht geklop op de deur waarna deze op een minikiertje opent.
“ik heb een handdoek voor je. wat zal ik er mee doen?”¯ ik zet de kraan uit en stap uit de badkuip naar de deur toe. Ik steek een hand door de kier en voel een zachte badstof mijn vingers raken.
“dankjewel.”¯ Antwoord ik verlegen als ik de handdoek naar binnen trek. Snel droog ik me af en sla de zachte stof rond me heen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.