Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » We lost a dream we never had. » His eyes brings me light.

We lost a dream we never had.

15 maart 2009 - 15:13

605

0

215



His eyes brings me light.

ik knijp mijn ogen dicht en vervloek de traan die tussen mijn oogleden vandaan glipte en zich neerlegde op Tom's ooglid.Voorzichtig veegde ik hem weg.'Hij bewoog!' hoor ik Bill piepen.Ik houdt zijn hand stevig vast :'Tom hoor je me,asjeblieft tom open je ogen' fluister ik wanhopig.Hij knippert met zijn ogen en sluit ze weer.Wanhopig begin ik om hem heen te springen :'word nou wakker!zeg dan wat!godver!'roep ik kwaad.
'Tom verdomme slaapkop open je ogen!' gilt Elysha plots.


Iedereen kijkt me geschrokken aan. "Ja wat? Misschien helpt het als ik hem zoals altijd behandel?" zeg ik bijdehand. Bill rolt met zijn ogen. "Ja hallo, laat me hoor." breng ik tegen hem in.Toms opent langzaam zijn ogen. "Geen ruzie." komt er schor uit zijn keel. Iedereen vestigd zijn aandacht op Tom. Ik kijk hem zelf ook verbaasd aan. "Zie je nou, ik had gelijk." zeg ik met een overwinnende grijns.

'tom,hoe voel je je?' fluister ik,ik wil niet te hard praten.Hij glimlacht lief :'nu ik jou weer zie perfect' fluisterd hij terug. Ik bloos en geef hem een klein kusje op zijn lippen.'het spijt me zo' zeg ik treurig.Tom lacht :'mij ook,ik wil je gewoon niet kwijt' 'ik jouw ook niet' snik ik zachtjes.Hij veegt de tranen van mijn wangen en trekt me op het bed.Ik schop mijn schoenen uit en kom knus tegen hem aan liggen.Iedereen kijkt ons vertederd aan en blozend kijk ik weg.Tom lacht breed :'je bent mooi weet je dat?'

"Tom, porno doe je maar thuis." komt Georg tussenbeide. "Ja daag!" Beginnen ik en Bill beide. "Onze kamer is naast die van hem! En die van Simone en Gordon weer daarnaast." maakt Bill het af. Ik knik om hem bij te staan. "Nou, ik wil niet bijdehand doen omdat dat Ely's taak is, maar Bill, zeg nou zelf, jullie hebben meer seks als Tom hoor." grijnst Gustav. Ik kijk hem met een gespeeld kwade blik aan. "Ik haat je." sis ik waarna ik keihard in de lach schiet. De dokter komt binnen. "Ik heb goed nieuws voor meneer en mevrouw Kaulitz." verteld hij. "Ja dag! Ik ga niet met hem." zeg ik met mijn blik op Tom. "Het is mijn schoonbroer." zeg ik en steek mijn tong naar Tom uit.

Ik schiet in de lach :'Ely en Tom?' weet schiet ik in de lach en tom kijkt me hoofdschuddend aan.
'wat is het goede nieuws?' vraagt gustav door mijn gelach heen.
'Jaaa nu wil ik het ook weten ook!'roept Bill blij.
Ely schud met haar hoofd en kijkt de dokter vragend aan.


"Oke het is niet! Grappig dat ik word aangezien voor de vriendin van die sukkel." deeel ik mee. "Maar wat is het nieuws?" vraag ik met een engelengezicht aan de dokter.
We kijken allemaal in spanning naar de dokter, die net wil beginnen als ik hem onderbreek.
"Wie gaat er straks mee haarverf halen?" vraag ik in het Nederlands, emt ene ongelofelijk accent. Hopelijk snappen de 2 zusjes mijn hind.


ik grijns : dokter mag ik een voorspelling doen?,naja ik doe het toch Elysha Kaulitz mag het ziekehuis verlaten gheghe^^' Gwen grinnikt en tom kijkt me met een pruillipje aan.Ik geef er een kusje op :'je betn geen sukkeltje hoor,laat ely maar praten'fluister ik.Hij grijnst en geeft me een kusje terug.
'Ja dat klopt,Elysha Kaulitz mag het ziekehuis verlaten,en Tom kaulitz ook' met grote ogen kijk ik de dokter aan :'hij is pas net wakker!'
de dokter haalt zijn schouders op en geeft me een pakje pillen :'dit moet hij innemen voor en na het avond eten.Ik knik en stop het in mijn zak :'Oja Ely tuurlyk gaan we mee' Elysha grijnst tevreden :'dan ga ik jouw haar ook verven. 'yes!' 'Wat?' vragen g&g tegerlijkertijd.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.