Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Searching for the one » Chapter one

Searching for the one

27 aug 2012 - 20:51

357

3

222



Chapter one

One Direction komt er later in voor! ;)

Brooke Cecille Maxwell


‘Brooke?’ Chloë zwaait quasi boos voor mijn gezicht. ‘Waar zit jij met je gedachten?’ vraagt ze beledigd. Ik kijk haar verbaasd aan. Ze zucht even hard. ‘Ik vertelde net wat?’ zegt ze aangebrand. Waarschijnlijk was ze weer aan het praten over die ó zo geweldige One Direction. ‘Tell me again.’ Glimlach ik. Ze draait met haar ogen. ‘Ze komen dus naar Nederland.’ Zegt ze terwijl haar gezicht helemaal opklaart. Blij huppelt ze vooruit. ‘En weet je wat het leukste is?’ vraagt ze. Ik schud mijn hoofd. ‘Jij gaat met mij naar dat concert.’ Abrupt blijf ik staan. ‘Dat was een grapje, toch?’ vraag ik verbaast. Ze schud lachend haar hoofd. ‘Why me?’ ‘Je moet One Direction leuk vinden!’ zegt ze lachend. Ze huppelt verder en rent een winkel in.
Ik loop dezelfde winkel in en ik zie haar enthousiast een jurkje van het rek grijpen. ‘Deze wil ik passen!’ schreeuwt ze enthousiast door de winkel heen. Ik loop naar haar toe terwijl iedereen ons aankijkt. ‘Kom, jij past deze.’ Zegt ze en duwt een jurkje in mijn handen. Ze loopt naar de accessoires en ik loop er vlug achteraan. Ik ga staan bij de oorbellen en kies er bloemetjesoorbellen uit. Chloë pakt een zwart tasje met een strik erop. 'Laten we gaan passen.' zegt Chloë. Ik knik en we lopen allebei een pashokje in.
‘Ben je al bijna klaar?’ zeurt ze. Ik doe extra traag het gordijn open zodat ze zich aan me ergert. Uiteindelijk is het gordijn open en kijkt ze me tevreden aan. ‘Ik zei toch dat je die moest passen? Koop je het?’ vraagt ze. Ik knik. ‘Mooizo, dan doe je die aan naar het concert.’ Ik draai met mijn ogen en Chloë stap het hokje weer in. ‘Trouwens, dat jurkje van jou moet je ook kopen.’ Zeg ik er nog achteraan. Ik kleed me weer om en sta tevreden met het jurkje in mijn handen op Chloë te wachten. Ze opent het gordijn en stapt uit het hokje. ‘We kunnen betalen!’ giert ze en ze loopt naar de kassa toe. We betalen onze jurkjes en lopen samen de winkel uit.


Reacties:


Letra
Letra zei op 29 aug 2012 - 15:23:
Me Like This!
Mag ik een melding? x


KellyStyles
KellyStyles zei op 28 aug 2012 - 17:47:
OEWWH I LIKE IT!

Mag ik een melding? (: x


Tweety
Tweety zei op 27 aug 2012 - 23:07:
Leuk! Snel verder x