Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Baby Lux -Gepausseerd- » 8 | Starbucks ♥

Baby Lux -Gepausseerd-

28 aug 2012 - 21:48

959

6

462



8 | Starbucks ♥

Geplaatst vanaf mijn holiday. Het is een kort hoofdstuk maar ik wou jullie toch verblijden met eentje :) This Chapter with someone new.. ^.^ oh, & let niet op de typfouten. Hopelijk heb ik aan de tips voldaan :')

Vele auto's, fietsers en wandelaars gingen langs de openbare weg in Londen. Nilla keek haar ogen uit door het raam. Zowat alle wandelaar hadden een hond. Nilla vond het zo bijzonder dat al die honden gedeisd bleven tegen elkaar alsof het vremdelingen waren. Zo vredig, was het in de wereld ook maar zo.
Doordat Harry stil stond voor een stoplicht, wisten de fans Harry er zoals gewoonlijk uit te pikken. Nilla zag de fans foto's maken en rolde met haar ogen.
'Dit wordt vast en zeker op twitter gespaatst.' zuchte ze en keek het raam uit. Ze zag de iPhone's en Blackberry's gewoon flitsen.
'Don't worry Nilla,' zei Harry geruststellend, 'Dat gebeurt altijd. Als ik met een oude schoolvriendin of iemand uit de buurt in de auto zitm denken ze direct dat het m'n nieuwe vriendin is. En als ze 'ons' dan vaker samen zien, komt het gewoon in de krant met als krantenkop; 'Harry Styles: New Love?' of zoiets.'
Nilla grinnikte, 'Het zal me ook niets verbazen als ze dat deze keer weer gaan denken.'
Harry lachte, 'Ik denk het wel. En misschien wel omdatik denk dat we elkaar wel vaker gaan zien.'
Nilla glimlachte en leunde achterover in de autostoel. Ze had nu zeer zeker zin in die Frappuccino!

Eenmaal aangekomen bij de Starbucks, stonden Louis en Eleanor al op Harry en Nilla te wachten. Glimlachend begroette Eleanor de twee en samen met z'n vieren stapten ze de Starbucks coffeeshop binnen. Nilla was alleen een keer op het centrale station van Ierland in een kleine Starbucks geweest, het stelde er niet veel voor maar het was er enorm druk. Zeker omdat er in de volledige shop wifi was.
Ook in deze Starbucks was het vol van de volwassenen, maar voor al tieners. Nilla zag de hoofden van de meeste tieners opheffen en hun mond een breedde glimlach vormen. Nilla voelde zich aangestaard en keek naar haar voeten. Niet dat het veel hielp, want het gestaar stopte niet, dat voelde ze wel.
Op den duur kon het haar niets meer schelen en hefte haar hoofd. Ze keek opzij waar een vrolijke glimlach van Harry haar tegemoed kwam. Het gaf haar een blij gevoel en ze pakte z'n hand vast.
Deze keer zag Nilla de tienergezichten vertrekken. Ze lachte, nu was zij diegene met geluk. En ze was nou niet bepaald een geluksvogel.
Eleanor vroeg iedereen wat ze wouden en ging bestellen. Harry, Louis en Nilla zochten een leuk plekje uit en gingen zitten.
Nilla toverde haar telefoon tevoorschijn en verbond zichzelf met het draadloze netwerk van Starbucks wat: 'Starbucksfreehotspot1' heette.
Snel checkte ze haar facebook en twitter en sloot weer af. Ze wou zich niet asociaal voorstellen tegenover de anderen. Ze deed haar telefoon weer in haar broekzak en niet veel later kwam Eleanor weer aanlopen. Ze had een dienblad bij zich met 4 bekers koffie. Toen ze bij e tafel aankwam, bekeek ze iedere beker. Op elke beker stond namelijk een naam.
'Lou, deze is van jou,' begon Eleanor en overhandigde Louis de beker, 'Een Hot Chocolate Classic.' Met een glimlach nam Louis de beker aan.
'Nilla, deze is van jou,' ging Eleanor verder, 'Een Frappuccino Caramel.'
Nilla nam de beker van Eleanor aan, hij voelde nog warm.
'Harry, deze is voor jou, ook een Frappuccino Caramel. En last but not least, de mijne.' Eleanor zette het dienblad op tafel en kwam bij de rest van het gezeldschap zitten en begon haar koffie te drinken. Zelf had ze een Iced Caffè Americano.
Nilla nam een slokje van haar Frappuccino, ze zag dat Harry haar gespannen aankeek. 'En? Lekker?' kwam er uit zijn mond.
Nilla knikte, 'Absoluut. Hij is heerlijk!' Harry glimlachte en nam zelf ook een slok van zijn koffie, 'En ik ben het volkomen met je conclusie eens!'
Nadat het drinken van iedereen zowat voor de helft op was, kreeg Eleanor een sms.
'Van wie is het?' vroeg Louis en keek over de schouder van Eleanor mee.
'Van Zayn,' zei Eleanor verbaasd, 'Maar waarom sms't hij mij en niet een van jullie?'
Harry haalde zijn schouders op, 'Misschien was jij de eerste naam in zijn telefoon en hij heeft Lou's nummer niet.'
Eleanor trok een bedenkelijk gezicht en las de sms voor.

Hee El & Lou en misschien anderen.
I'm on my way to you guys. Met
iemand die ik graag aan jullie wil
voorstellen! Ik zie jullie straks bij Starbucks.
x Zayn.


Harry keek van Nilla naar Louis, naar Eleanor en terug naar Nilla.
'Het is vast een nieuw meisje,' zie Louis en nam nog een slokje van zijn chocolade.
'Nee, ik denk het niet. Hij is nog al vertrouwd naar mensen toe, misschien is het wel goed nieuws ofzo.' zei Harry bedenkelijk.
'Ik ben het deze keer met Harry eens Lou, je weet hoe Zayn is. Hij gaat niet van de hak op de tak.' zei Eleanor.
'Laten we gewoon afwachten oké,' zei Nilla om een discussie te voorkomen, 'We zien wel wat hij meebrengt.'
Iedereen was het met Nilla eens en na een klein kwartiertje stapte Zayn de Starbucks binnen. Louis was de eerste die hem zag.
'Zie je nou dat ik gelijk had!' fluisterde Louis tegen de anderen en leunde achterover in zijn stoel.
Nilla zag een meisje achter Zayn aanlopen, ze had bruin haar, wat tot ongeveer haar middel ging. Nilla zag dat het haar in lichte krullen eindigde. Ze was nog te ver weg om meerdere kenmerken te zien. Ze hielt in elke geval de hand van Zayn vast.
'Ha, Zayn!' riep Louis door het cafeetje heen, 'Who's with you?'
Zayn kwam bij het tafeltje staan en keek de een van de ander aan, 'Hee jongens.' zei Zayn vrolijk en keek naar het meisje achter zich.
'Hallo,' zei ze verlegen en keek naar haar voeten.
'Wie heb je meegebracht?' vroeg Harry vriendelijk en knikte naar het meisje.
'Dit, is Ella,' zei Zayn opgetogen, 'Mijn vriendin.'