Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Searching for the one » Chapter two

Searching for the one

28 aug 2012 - 23:11

813

2

205



Chapter two

Het duurt even voor 1D er in komt! :$ dat is hoe de verhaallijn gaat.

Chloë Jones

‘Chloë? Zullen we een ijsje gaan halen?’ vraagt Brooke. ‘Ja, lijkt me lekker.’ Glimlach ik.
We lopen richting een ijssalon, een paar straten verder. ‘Ik heb echt zo zin in dat concert he!’ Brooke kijkt me raar aan. ‘Je denkt toch niet dat ik mee wil naar een of ander dom concert van One Directon?’ ‘Maar we hebben de jurkjes al? Toeeeee!’ Ik kijk Brooke zo lief mogelijk aan. ‘Nou, vooruit dan. Omdat jij het bent.’ Grijnst ze ‘YEAH! Wij gaan naar One Direction.’ Mijn dag kan niet meer stuk. Ik begin One Thing te zingen en huppel door de straat. Brooke kijkt me aan van; wtf doe jij nou weer? ‘Eh, Chloë.. Is dit niet een beetje overdreven?’ zegt ze terwijl ze achter me aan rent. ‘Nee, ik ben echt blij dat we naar One Direction gaan.’ Ik kijk Brooke aan met een big smile.
‘Ow kijk, we zijn er al.’ We lopen naar de vrouw die achter de balie staat met bakken Italiaans schepijs.. ‘Wat mag het voor jullie zijn?’ vraagt ze vriendelijk.
Brooke reageert meteen. ‘Doe maar 2 chocolade bolletjes.’ ‘En doe voor mij maar een bolletje banaan en chocolade.’ Als we hebben betaald en we ons ijsje hebben lopen we wat rond. ‘Waarom ben jij eigenlijk zo fan van One Direction?’ vraagt Brooke aan mij. ‘Gewoon, ze zijn super knap en ze kunnen heel goed zingen!’ Brooke kijkt me weer raar aan. ‘Dat gaan we dan wel op het concert zien.’
‘Geloof me, Brooke. Als je ze eenmaal hebt horen zingen wil je niets anders meer horen!’ ‘Oke, oke.. Ik ben benieuwt dan naar het concert.’ Yes, denk ik bij mezelf. Heb ik straks eindelijk iemand om over One Direction te praten. Ik kijk ik op m’n mobiel. ‘Fuck! Het is al 10 over 5 ja..’ ‘Ja, hoezo?"
‘Ik moest om 5 uur thuis zijn! Ik moet nu echt gaan, zie ik je vanavond tegen 7 uur weer? Bij jouw huis?’ ‘Ja is goed.'
Snel ren ik naar huis. Gelukkig zijn mijn ouders niet boos. Ze zijn alleen maar blij voor me dat Brooke met me naar one Direction wil.Na het eten loop ik naar boven.. Als ik mijn kamer binnen kom word ik begroet door zo'n 100 gezichten. Allemaal posters van One Direction bedekken de saaie muren van mijn kamer.
Als ik op mijn wekker kijk zie ik dat het ook wel weer zo tijd is om naar Brooke te gaan. Deze keer ga ik maar op de fiets heen, wel zo makkelijk. Ik ga nog even op de computer. Gewoon m'n email checken.
Een half uurtje later is het toch echt tijd om te gaan. Ik pak mijn fiets en fiets naar Brooke toe. Als ik bij haar aankom en aanbel staat haar moeder bij de deur. ‘Zo, dus ik hoorde dat jullie naar een concert gaan?’ ‘Ja, dat klopt.’‘Wat leuk. Kom maar binnen, Brooke is op haar kamer.’ ‘Oke, bedankt.’ Ik loop naar boven en ik zie dat Brooke op haar kamer achter haar laptop zit. ‘Heeii.’ ‘Heeii, Chloë, voor ik het vergeet hier zijn nog wat posters van One Direction.’ Brooke pakt een stapel papieren uit haar kast. ‘Ze zetten m'n tijdschrift er iedere keer vol me.’‘Wow, dat is best veel, dankjewel.’
‘Je kan niet te lang blijven want mijn moeder en ik gaan om 8 uur nog even naar het centrum, het is koopavond.’
‘Ow, dat geeft niet..’ Eigenlijk vind ik het wel jammer, maarja.. ‘Trouwens, wanneer is het concert eigenlijk?’ Ik dacht dat Brooke het wel wist, maar blijkbaar niet. ‘Dat is morgen al.’ ‘Morgen?! Maar dat is al bijna ja. Dat wist ik niet.’ ‘Het maakt toch niet uit? We hebben onze jurkjes al. Verder moeten we alleen nog de kaartjes hebben. Maar daarvoor moeten we gewoon op tijd bij de kassa staan daar.’
Dan horen we geroep van beneden. ‘Brooke, als jij nog weg wilt dan moeten we nu gaan!’ ‘Kom eraan! Sorry, moet gaan.’ We lopen samen de trap af. ‘Hoe laat spreken we morgen af?’ vraagt Brooke aan mij. ‘We moeten er om 9 uur sowieso zijn, dan begint de kaart verkoop. En we moeten nog een tijdje rijden. Dus om 7 uur halen we je op? Mijn ouders willen ons wel brengen en halen.’ ‘Wow, dan word het wel vroeg opstaan, maar dat is goed hoor.’ ‘Oke, vergeet je niet je geld en genoeg eten en drinken mee te nemen?’ ‘Nee, dat vergeet ik niet. Maar moet nu echt gaan. Moeder word ongeduldig.’Ik loop naar buiten en pak mijn fiets. ‘Tot morgen dan maar, Brooke!’ ‘Tot morgen!’ Ik fiets weer richting huis. Ik leg m'n ouders het hele plan uit en ga richting mijn bed. We moeten morgen er vroeg uit dus ik ga ook maar vroeg slapen. Ik laat mijn hoofd op het kussen rusten en droom langzaam met One Direction in mijn gedachten weg.


Reacties:


Letra
Letra zei op 29 aug 2012 - 15:27:
Als Brooke niet toch niet meewil, wil ik wel mee in haar plaats xd
Echt een mooi hoofdstuk!
xx


KellyStyles
KellyStyles zei op 29 aug 2012 - 9:20:
Ik vind je verhaal echt super !
& I love jouw schrijfstijl !
Snel verder !

Xxx